o hangi konuu
kimse kusura bakmasın ama 10 kere söylendiği halde "bnm tlfnun tsları bzk" ya da "bnm trzm bu" yazanları kibliyorum ve konudan çıkıyorum.. burası bir forum ve kuralları var, benim tarzım bu deyip yeni bir dil geliştiremez kimse.. ha muhakkak banlanıyorlar, hele hele bir- iki üye var onları kiblemeyi seriye bağladım artık
erol köse de öss 2. napalım akıl ve zeka aynı şey değil ki azizimBende aysenaz vardı onun bağzen lerine takıktım bazı şeyler yazım yanlışı bazı şeylerde cidden şive olabilir
geçen bi konuda biri cart diye vay ben öss de derece yaptım diye attı kendini ortaya
kimse kusura bakmasın ama 10 kere söylendiği halde "bnm tlfnun tsları bzk" ya da "bnm trzm bu" yazanları kibliyorum ve konudan çıkıyorum.. burası bir forum ve kuralları var, benim tarzım bu deyip yeni bir dil geliştiremez kimse.. ha muhakkak banlanıyorlar, hele hele bir- iki üye var onları kiblemeyi seriye bağladım artık
Bende aysenaz vardı onun bağzen lerine takıktım bazı şeyler yazım yanlışı bazı şeylerde cidden şive olabilir
geçen bi konuda biri cart diye vay ben öss de derece yaptım diye attı kendini ortaya
valla ben üşenmeden girip okudum . . tam yorum yazacaktım ki i i. . yetişemedim . . kapandıhadi ya neler olmuş, zayıflama bölümündeyken kaçırmışım
Bende aysenaz vardı onun bağzen lerine takıktım bazı şeyler yazım yanlışı bazı şeylerde cidden şive olabilir
millet beim yazmama takmıs takıklar yaa kendince haza giriyolar heralde ben ceza alınca böyle düsman kadın milleti isteHanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
erol köse de öss 2. napalım akıl ve zeka aynı şey değil ki azizim
zaten kızada sormuşlar kayserilimisin diyebizim Kayseride de apba derler .Şive işte
hah işte biri o üye meselainatla kötü yazıyor ben de inatla kibliyorum
düşün yaniHayatımın şoku
Noktaya basmak Zor geliyosa enter a bas. Oyle de okuruz biz.millet beim yazmama takmıs takıklar yaa kendince haza giriyolar heralde ben ceza alınca böyle düsman kadın milleti iste
Bak göre kadına cinnet geçirtmişler resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?