Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
zaten bunu yönetim bir türlü anlatamadı fakemisin diye sormayın şüpheniz varsa kibleyin demekten dillerinde tüy bitti ama kimse şu kib butonunu öğrenemediHanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
gördüm ve ö yüzden konuyu actim böyle tuzaklara düsmesin kimse, ben elemeye basladim bile ;-)Burada biraz zaman geçirin sizde görürsünüz,üyeleri nasıl tahrik ettiklerine.
gördüm ve ö yüzden konuyu actim böyle tuzaklara düsmesin kimse, ben elemeye basladim bile ;-)
Benim de içimi baydı artık
Her yerde saçma sapan bir kelimeye takılan
Konuyu uzattıkça uzatan vs
Sıkıcı olmaya başladı
Az önce şey gördüm ya
Kız bir kelimenin bir harfini yanlış yazdı diye 10 sayfa dalga geçmişler
Bir de üstüne "Bize bunu yaşattın" demiş üyenin biri
Ne yaşatmışsa sanki
Nasıl bir travmadır bilemiyorum
hahaha aynen yaaa nedir arkadas kresdemiyiz, cocukmuyuz,birbirimizi böyle acimasizca elestiriceksek dertlesmenin ne manasi kaldi kiBenim de içimi baydı artık
Her yerde saçma sapan bir kelimeye takılan
Konuyu uzattıkça uzatan vs
Sıkıcı olmaya başladı
Az önce şey gördüm ya
Kız bir kelimenin bir harfini yanlış yazdı diye 10 sayfa dalga geçmişler
Bir de üstüne "Bize bunu yaşattın" demiş üyenin biri
Ne yaşatmışsa sanki
Nasıl bir travmadır bilemiyorum
Yapılan kelime hatası birileri tarafından tepkiye yol açtığında konu sahibi mesajını düzenleyebilir değil mi?Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Bombardımana hazır mısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?