• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
kompleksli kadın çok da o yüzden çünkü..

Bazen sert yorum yapıyorum, kızıyorum, eleştiriyorum, imlaya takıyorum burda olmamın amacı bu çünkü. Hepimiz her konuya " ayy canım çok üzüldüm, sana bunu yapanın Allah cezasını versin" diye yazarsak ne anlamı kalır bu forumun? Nerde kalır bizim farklı bakış açılarımız? Bu agresiflik ya da takıntı değil ki, neden öyle algılanmış?
Erkek beyni ve kadın beyni çalışma prensiplerini anlatan bir uzman aynen şunları anlatmıştı: Kadınla erkek dertleşemezler. Hiçbir erkek bir kadını rahatlatamaz. Çünkü konuşma anında aşırı duygusal olan kadın karşısından aslında çözüm değil kendisiyle beraber "vah vah" diye dertlenecek birini arar. Oysa erkek aynı duygusal merkezlere sahip olmadığı için soğukça dinler ve hemen çözüme odaklanır. Bulacağı en iyi çözüm bile aynı duygusal reaksiyonları vermediği için kadını tatmin etmez. :)
Örnek:
K: İş yerinde patronum çok üstüme geliyor, dayanamıyorum artık, her gün vazifem olmayan şeyleri yaptırmaya çalışıyor. O böyle yaptıkça sekreteri olan hatun da pis pis sırıtıp önüme dosya üstüne dosya yığıyor...
E: Hmm bunu konuş bence, olmadı iş değiştirirsin.
Sonuç: Hevesi kursağında bir kadın. Asla siniri geçmedi. Hatta ciddiye alınmadığını düşünüp bir de eşine patlıyor.
Aynı diyaloğa başka bir kadının cevabı:
"Ah canım, ne fena adammış o! Havan herif! O sekreter de kesin kıskanıyor seni. Sakın ezdirme kendini.
Sonuç: Çözüme dayalı tek bir cümle yok ama muazzam tatmin :))

Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
ya da pardon çirkef kadın çok..

Kompleksliyiz diyolar mi ama demiolar :-) Hakli onlar kizarda söverde fikir veriyor ya,cikisir da :-) Hani doktora gidersin ne bilim gebesindir kanaman vardir atiyorum,derdin basindan askin,bide doktordan firca yersin "vay efemmmm iliskiye mi girdin hiiiiiiiiiiiii" iste öpermisin dövermisinn

Erkek beyni ve kadın beyni çalışma prensiplerini anlatan bir uzman aynen şunları anlatmıştı: Kadınla erkek dertleşemezler. Hiçbir erkek bir kadını rahatlatamaz. Çünkü konuşma anında aşırı duygusal olan kadın karşısından aslında çözüm değil kendisiyle beraber "vah vah" diye dertlenecek birini arar. Oysa erkek aynı duygusal merkezlere sahip olmadığı için soğukça dinler ve hemen çözüme odaklanır. Bulacağı en iyi çözüm bile aynı duygusal reaksiyonları vermediği için kadını tatmin etmez. :)
Örnek:
K: İş yerinde patronum çok üstüme geliyor, dayanamıyorum artık, her gün vazifem olmayan şeyleri yaptırmaya çalışıyor. O böyle yaptıkça sekreteri olan hatun da pis pis sırıtıp önüme dosya üstüne dosya yığıyor...
E: Hmm bunu konuş bence, olmadı iş değiştirirsin.
Sonuç: Hevesi kursağında bir kadın. Asla siniri geçmedi. Hatta ciddiye alınmadığını düşünüp bir de eşine patlıyor.
Aynı diyaloğa başka bir kadının cevabı:
"Ah canım, ne fena adammış o! Havan herif! O sekreter de kesin kıskanıyor seni. Sakın ezdirme kendini.
Sonuç: Çözüme dayalı tek bir cümle yok ama muazzam tatmin :))
Benim beyin erkek beyni o zaman kesin. Biri bana vah vah dese sinirim tepeme çıkar..

Ben cok nadir sert yazarim cunki Allah tan korkarim..
kimin ne yasayacagi hicc belli olmaz
neme lazim
burda cak cak konusursun basina gelince nefesin durur gik diyemessin...

Bazı insanlar şiveyle konuşunca bunuda böyle yazdı konusahibi herkes çalışmıyor ki evinin hanımı o sokağa çıksada o şiveyle konuşuyor bence herşeye de çok katı bakmamak gerek , insanların eğitim seviyeleri hep üst kademe değil , burdada tahamül edeceğiz yada cevap yazmayacağız ama dalga geçmekte hoş olmamış bence

Karşima avam tavirlarda biri çikiyorsa,surekli konu konu peşimde geziyorsa o zaman kan beynime siçriyor... ヽ(^。^)丿

Evet varmış, aslında yüzük parmağı uzun olanlar erkek beyni demeyelim de "erkek düşünme sistemine" sahiplermiş. :) Ben de sevmem benimle vah vah edilmesini. Etmem de.
Yalanmış o demek ki, işaret parmağım bariz uzun ama erkek gibi hatunum. ;)

Örnek olaya cevap veriyorum. İçip içip kendisini çocuğunu döven adamın yanında duran kadına acımam, acıyamam. Yorumumu da ona göre yaparım. Sert gelebilir ama bu da benim kişiliğim ne yapalım, sizin için değişeyim mi?

Tabi ki kimse kendini değiştirecek değil, herkes istediği yorumu yapacak. fakat şöylede bir durum var ülkemizde hatta dünya genelinde ne töreler var.
Belki kadın baba evine dönemiyor, ben bu dertleri yaşıyorum , çevremde kimseye anlatamıyorum , sizinle dertleşmek istiyorum demek için konu açıyor. ve hucum başlıyor.
Birde şu imla konusu var. Mesela benim annem buraya üye olsa, ne nokta bilir ne virgül bilir nede imla adına başka birşey. Tamam okuması yazması var ama işte kendine yetecek kadar.
Kelimeleri yutanlara bende kızıyorum ama her yanlışada kulp takmamak lazım.
Bence sadece biraz hoşgörüye ihtiyacımız var.

Birde sizden alıntı yaptım diye yanlış anlamayın genel fikrim bu.

Back