- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
Koskoca teoriyi çat diye çürüttün billa. :) Adam kendinden çok emindi :))Yalanmış o demek ki, işaret parmağım bariz uzun ama erkek gibi hatunum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koskoca teoriyi çat diye çürüttün billa. :) Adam kendinden çok emindi :))Yalanmış o demek ki, işaret parmağım bariz uzun ama erkek gibi hatunum.
ama çok tuhaf ya..
yeni üyenin biri bir yorum yaptım bana dedi ki: bu ne kafa. kafan iyi mi senin? hangi kafadasın.
kendisi sanırım ziyaretiçiyken okuduğu bazı kk repliklerini aynı anda kullanmaya yemin etmiş ya da üyelik alır almaz bunları kullanayım demiş çok beğenmiş.
öbür günün sabahı daha önce muhabbetimiz olmuş gibi: ipekcim ile başlayan bir yorum...
bendede oldu bir kere aboo kiz resmen bana kan davasi guttu konulara girince triplenmeler falan kendimi ocu gibi hissetmistim
altina imzami atarim
bu sekilde tatmin oluyor bazilari...
böyleleri neden banlanmiyor??
dalga gec, laf sok, kücük düsür, sonrada aaaa ben sana yardim etmek istiyorum senin dedigine bak
böylelerini kibleyince dikkate alinsin artik resmen konulari sabote ediyorlar kraldan cok kralci kankileriyle..
bir dostunuza annenize ben böyleyim değişeyim mi dediğinizde nasıl bir eleştri alıyorsunuz merak ediyorum onun harici sizin yorum için metodunuz şuna benziyor:Örnek olaya cevap veriyorum. İçip içip kendisini çocuğunu döven adamın yanında duran kadına acımam, acıyamam. Yorumumu da ona göre yaparım. Sert gelebilir ama bu da benim kişiliğim ne yapalım, sizin için değişeyim mi?
bir dostunuza annenize ben böyleyim değişeyim mi dediğinizde nasıl bir eleştri alıyorsunuz merak ediyorum onun harici sizin yorum için metodunuz şuna benziyor:
bir arkadaşınızın evinize gidersiniz tv si bozuktur ve bir tane patlatırsınız kasasına tv kendine gelir.tüm bozuklukları gider bir kaç tv yi böyle düzelttikten sonra kendinize ait bir çözüm geliştirdiğinizi düşünürsünüz.sonra yine aynı metodu yine tv si bozulan bir arkadaşınızda denersiniz ayrıca yanınızda tvsini bu şekilde düzelttiğiniz insanların desteği olur.tv ye patlatmanızla dağılması bir olur.hem arkadaşınıza rezil olursunuz.hep yaptığınıza pişman olursunuz ve vurma suretiyle tv tamiri o gün biter. kısaca metodunuz herkeste doğru etki yapmayabilir
Kimsenin benim için değişmesini istemeyeceğim gibi ben de kimse için değişmem, değişemem. Ben karakterini çevresine göre değiştiren insanlardan değilim malesef.bir dostunuza annenize ben böyleyim değişeyim mi dediğinizde nasıl bir eleştri alıyorsunuz merak ediyorum onun harici sizin yorum için metodunuz şuna benziyor:
bir arkadaşınızın evinize gidersiniz tv si bozuktur ve bir tane patlatırsınız kasasına tv kendine gelir.tüm bozuklukları gider bir kaç tv yi böyle düzelttikten sonra kendinize ait bir çözüm geliştirdiğinizi düşünürsünüz.sonra yine aynı metodu yine tv si bozulan bir arkadaşınızda denersiniz ayrıca yanınızda tvsini bu şekilde düzelttiğiniz insanların desteği olur.tv ye patlatmanızla dağılması bir olur.hem arkadaşınıza rezil olursunuz.hep yaptığınıza pişman olursunuz ve vurma suretiyle tv tamiri o gün biter. kısaca metodunuz herkeste doğru etki yapmayabilir
çünkü burası KK tamam mı hıhHanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
bu kisisel bir üyeyle ilgili degilki ? Üyelere yorumlandi ama özellikle biri icin acilmadi, genel havasi böyle.Varsa bi yanlisim,silinebilir tabiki konuUyelerle ilgili konu acmak YASAK degil miydi? Kac konu boyle kapandi ama masallah bu baya ilerlemis...
bu kisisel bir üyeyle ilgili degilki ? Üyelere yorumlandi ama özellikle biri icin acilmadi, genel havasi böyle.Varsa bi yanlisim,silinebilir tabiki konu
Bende şaşırdım kaç sayfa ilerlemişBoyle konular daha once acilip hemen kapandigi icin ondan diyorum. Cok acildi kk bayanlari neden boyle diye...
1 ay falan gibi heraldeNe kadar oldu üyelik alalı siz konu sahibi ?
Ben de konu açıcam bu kk bayanları neden habire üyelerle ilgili konu açıyor diye.Boyle konular daha once acilip hemen kapandigi icin ondan diyorum. Cok acildi kk bayanlari neden boyle diye...