• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

Beş parmağın beşi bir mi de tüm kadınlar aynı olsun. Kaç konu açtım, hepsi neredeyse tüm üyelerin desteğini ve sevgisini dönüt olarak aldığım konulardı. Ama o konularda bile öyle tip kadınlarla karşılaştım ki. Misal eski erkek arkadaşımın büyük bir şerefsizliğini anlatmışım; erkek arkadaşımın tarafını tutanı gördüm. Gerdek gecesini fütursuzca anlatanı gördüm. Sırf yorum yapmak için yapanı, ne yazdığını kendisi bile bilmeyeni, zaten yaralı insanın canını birde ben acıtayım diyeni gördüm. Öyle üyelere de her defasında banlanmak pahasına bir güzel cevaplarımı verdim ve banlandımda pişman değilim gene olsa gene yaparım. Sende hakettikleri cevabı ver, sırf konu sahibisin diye seni şamar oğlanı zannetmesinler, herkes haddini bilsin :KK54:

Şunu da söyleyeyim burda sosyoekonomik olarak degerlendirdigimde toplumun her kesiminden insanin varligi aşikar...herkesten ayni čagdasligi,insanligi beklememek lazim.Burdaki çogu kadinin jayata bakiş açisini görúnce bukundugum.duruma sukrediyorum

Takintili değiller bence takıntılılar, neyse o işin şakası tabii. Bu forumda sabahtan akşama kadar vakit geçirip, her konuya yorum yapıp yine de iki kelimeyi bir araya getirip de düzgün şekilde yazmayan insanlara ben de kızıyorum. ''Fake'' misin yazılan konuların çok büyük kısmını da gerçekten sahte çıkıyor. Forumda birazcık vakit geçirince hemen anlaşılıyor zaten gerçek olup olmadığı.

ama çok tuhaf ya..
yeni üyenin biri bir yorum yaptım bana dedi ki: bu ne kafa. kafan iyi mi senin? hangi kafadasın.
kendisi sanırım ziyaretiçiyken okuduğu bazı kk repliklerini aynı anda kullanmaya yemin etmiş ya da üyelik alır almaz bunları kullanayım demiş çok beğenmiş.
öbür günün sabahı daha önce muhabbetimiz olmuş gibi: ipekcim ile başlayan bir yorum...

ahaha ne demişti biri sana sinirli mi :))

bendede oldu bir kere aboo kiz resmen bana kan davasi guttu konulara girince triplenmeler falan kendimi ocu gibi hissetmistim :KK53:

öcüsün de ondan ama tatlı bir öcü casper gibi :KK76:

altina imzami atarim

bu sekilde tatmin oluyor bazilari...

böyleleri neden banlanmiyor??
dalga gec, laf sok, kücük düsür, sonrada aaaa ben sana yardim etmek istiyorum senin dedigine bak
böylelerini kibleyince dikkate alinsin artik resmen konulari sabote ediyorlar kraldan cok kralci kankileriyle..

o aplam konusunda öyle oldu zaten
kızın üstüne gittiler gittiler patlayınca
aa hadsiz terbiyesiz
dakikasında bu cevap geldi
3-5 kişiden
bunu bekliyorlarmış demek ki

kendimi onun yerine koyuyorum
üzülüyorum ya
ben kardeşimle küs olsam o üzgünlükle bir de böyle linç edilsem.. :(

Örnek olaya cevap veriyorum. İçip içip kendisini çocuğunu döven adamın yanında duran kadına acımam, acıyamam. Yorumumu da ona göre yaparım. Sert gelebilir ama bu da benim kişiliğim ne yapalım, sizin için değişeyim mi?
bir dostunuza annenize ben böyleyim değişeyim mi dediğinizde nasıl bir eleştri alıyorsunuz merak ediyorum onun harici sizin yorum için metodunuz şuna benziyor:
bir arkadaşınızın evinize gidersiniz tv si bozuktur ve bir tane patlatırsınız kasasına tv kendine gelir.tüm bozuklukları gider bir kaç tv yi böyle düzelttikten sonra kendinize ait bir çözüm geliştirdiğinizi düşünürsünüz.sonra yine aynı metodu yine tv si bozulan bir arkadaşınızda denersiniz ayrıca yanınızda tvsini bu şekilde düzelttiğiniz insanların desteği olur.tv ye patlatmanızla dağılması bir olur.hem arkadaşınıza rezil olursunuz.hep yaptığınıza pişman olursunuz ve vurma suretiyle tv tamiri o gün biter. kısaca metodunuz herkeste doğru etki yapmayabilir

Son zamanlarda BDV den iyice soğudum,uzaklaştım.Çok yorum alan dokunaklı konuların çoğu ya fake çıkıyor ya tartışmayla kapanıyor.Fake olanları az çok anlıyorum ve yorum yazmıyorum.
Konuyla dalga geçen,konu sahibinin üzerine giden veya konuları geyiğe çevirenleri ben de anlamıyorum.Yorumlara bakınca,sadece %20 kadarı yardım amacıyla yazılmış oluyor.
İmla hatalarına ben de kızıyorum ama her seferinde uyarmıyorum.İnsaf yani,temel kurallar ilkokulda öğretiliyorken bazen konu sahibi öğretmen veya avukat olduğunu bile söyleyebiliyor.Bir de düzeltince kızanlar var ama birileri düzeltmeli ki tekrarlanmasın.Yanlışı göre göre insanlar benimseyip doğru sanıyorlar.

Herhangi bir konu açldıgında direk bir geyik muhabbeti bende bunu sevmiyorum.Açmakta ki amaç yardımcı olamk.Fikirleri paylaşmak.Gerçekten bazıları işin suyunu çıkarıyorlar.Yazı yanlışları da yapabilir insanlar.Olabilir konuşması öyle olabilir.Öyle alışmıştır.Hiçbir virgül nokta koymadan yazanları tenzih ediyorum.Çünkü onlar çogu zaman anlaşılamıyor.O konuda uyarı yapılabilir.Ama konudan çok direk imla yanlışlarınaa takınılması acaip derece de itici.

bir dostunuza annenize ben böyleyim değişeyim mi dediğinizde nasıl bir eleştri alıyorsunuz merak ediyorum onun harici sizin yorum için metodunuz şuna benziyor:
bir arkadaşınızın evinize gidersiniz tv si bozuktur ve bir tane patlatırsınız kasasına tv kendine gelir.tüm bozuklukları gider bir kaç tv yi böyle düzelttikten sonra kendinize ait bir çözüm geliştirdiğinizi düşünürsünüz.sonra yine aynı metodu yine tv si bozulan bir arkadaşınızda denersiniz ayrıca yanınızda tvsini bu şekilde düzelttiğiniz insanların desteği olur.tv ye patlatmanızla dağılması bir olur.hem arkadaşınıza rezil olursunuz.hep yaptığınıza pişman olursunuz ve vurma suretiyle tv tamiri o gün biter. kısaca metodunuz herkeste doğru etki yapmayabilir

evet aynı etkiyi yapmayabilir ama nabza göre şerbet verecem diye de elli takla atamaz insan değil mi, onun çözümü de odur

Kimsenin benim için değişmesini istemeyeceğim gibi ben de kimse için değişmem, değişemem. Ben karakterini çevresine göre değiştiren insanlardan değilim malesef.

Burda konu açan insanların karakteristik özelliklerini bilip ona göre yorum yapamayacağımıza göre kendi karakterimize göre yorum yapacağız öyle değil mi?

Örnekten hareketle, benim metodum en azından bir kaç tv tamir etti. Ama tvlere "ah zavallı tv bozuldun mu sen, kıyamam sana. Kim bozduysa seni allahından bulsun hayvan herif" deseydim düzelirler miydi sizce?

Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
çünkü burası KK tamam mı hıh En Büyük KK
ehehe şaka tabiii :p
evet pek çok konuda önyargı olabilir ama siz süzün mantıklı yorumları bence
bir deee açıkçası türk toplumu neyse burası da o
başkaları yüzünüze söylemiyor olabilir ama nette herkes sizi görmediği için rahatlıkla savuruyor
buradan milletin bakış açısı ne olur onu anlayabilirsiniz ancak
ama mantık arıyorsanız onu buradaki bütün yorumlarda aramayın
bence çok da yormayın kafanızı üzerinde düşünmeyin açıkçası her yorumun ...gerek yok

Uyelerle ilgili konu acmak YASAK degil miydi? Kac konu boyle kapandi ama masallah bu baya ilerlemis...

Uyelerle ilgili konu acmak YASAK degil miydi? Kac konu boyle kapandi ama masallah bu baya ilerlemis...
bu kisisel bir üyeyle ilgili degilki ? Üyelere yorumlandi ama özellikle biri icin acilmadi, genel havasi böyle.Varsa bi yanlisim,silinebilir tabiki konu :-)

bu kisisel bir üyeyle ilgili degilki ? Üyelere yorumlandi ama özellikle biri icin acilmadi, genel havasi böyle.Varsa bi yanlisim,silinebilir tabiki konu :-)

Boyle konular daha once acilip hemen kapandigi icin ondan diyorum. Cok acildi kk bayanlari neden boyle diye...

34 sayfa mı
xenforo-smilies-kk51.gif

Netice olarak neyde karar kıldınız
xenforo-smilies-kk19.gif

xenforo-smilies-kk48.gif
xenforo-smilies-kk48.gif

Back