• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

İnsanlar kendi eşlerini değiştiremiyor kaldıki Kk hatunlarını değiştirmek
xenforo-smilies-kk48.gif

Herkesin kendince bir ifade yapısı var..
Fake oldugunu düşündüğünüz konulara yorum yapmazsınız bu kadar basit :)
Mesela ben okuyorum sadece
xenforo-smilies-kk70.gif

1 ay falan gibi heralde
Birisi kelime hatası yaptığında değil ciddi manada dilimizi katlettiğinde tepki gösterir millet hatta çoğu zaman es de geçilir. Bu tepkinin de gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Fake durumunu kafana takman için ise normal olduğunu düşünüyorum daha çok yenisin:KK14:

Birisi kelime hatası yaptığında değil ciddi manada dilimizi katlettiğinde tepki gösterir millet hatta çoğu zaman es de geçilir. Bu tepkinin de gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Fake durumunu kafana takman için ise normal olduğunu düşünüyorum daha çok yenisin:KK14:
Daha fakesin diyen olmadi ama e olabilirde yakin zamanda derdimi anlatinca anlasilir artik :-D

valla ben fakemisin filan yazmıyorum
direk kibliyorum admine bildiriyorum
aöıklayıcı bir yazıyla birlikte
ve her seferindede ilgili admin olsun modaratör olsun mune olsun dönüş yapmıştır

Kimsenin benim için değişmesini istemeyeceğim gibi ben de kimse için değişmem, değişemem. Ben karakterini çevresine göre değiştiren insanlardan değilim malesef.

Burda konu açan insanların karakteristik özelliklerini bilip ona göre yorum yapamayacağımıza göre kendi karakterimize göre yorum yapacağız öyle değil mi?

Örnekten hareketle, benim metodum en azından bir kaç tv tamir etti. Ama tvlere "ah zavallı tv bozuldun mu sen, kıyamam sana. Kim bozduysa seni allahından bulsun hayvan herif" deseydim düzelirler miydi sizce?
konusunu okuduğunda öyle bir şeyler demen gerektiğini düşünüyorsan diyebilirsin ayrıca çok karakteristik yorumlar insanları haklıyken haksız konuma düşürüyor.

Hanimlar bir kac zamandir siteyi takip ediyorum,ve yerine göre cok güzel fikir alisverisleri yapiliyor...ama aklima takilan bisey var , neden en ufak sorunda karsinizdaki insani cigrindan cikaricak kadar elestiriyorsunuz ? ?? Misal biri bi kelime hatasi mi yapti,30 kisi birden hücüümmmm saldiri basliyor...özür de dilese yok,gecti bi kere...Veya bi görümce mi konu acti,hemen saldiri cünkü o bir görümce..artik sanki bilerek provoke edilmeye calisiyor, ne bileyim konu gercek ama durmadan fake misin,gercek degilsin vs.
Ne gerek var Hanimlar anlamadim !
Merhaba
Ben de bir ara böyle bir konu açma isteği hissetmiştim. Asıl problem yazım hataları değil. Hiç noktalama işareti kullanmayan kişiler gerçekten Allahlık. O duruma lafım yok. Ama bazı yorumlarda insanların üsluplarına inanamıyorum. Bunu zaman zaman da ifade ettim.

Birisi bir kategorizasyon yapmış ilk sayfalarda mesela. Buna göre insanları ayirmak ve ona göre davranış sergilemek bir hakmış gibi ifade ediliyor yanlış anlamadıysam. Buna kim karar veriyor? Ya da nasıl karar veriyor? Herkese karşı belli bir saygı çerçevesinde davranması gerektiğini düşünen biri, mesela ben enayi miyim? Tecrübe eksikliğim mi var forumla ilgili? Herkese deyim yerindeyse"ayar vermek" çok matah bir şey de benim mi haberim yok?

İnce işler bunlar. Herkes istediği gibi hareket edip, kendi dogrularina gore standartlarını belirleyecek, kendine yakisani yapacak.

Sonuç. "gözardı et" özelliği harika bir şey dostum.

Kesinlikle katılıyorum!
Tabi ki her şeye olumlu bir yorum yazacak herkes diye bir kural yok ama bazı üyeler o kadar empati yoksunu ki.. Bazen gerçekten hüzünlü konular oluyor, o kadar belli ki konu sahibinin dertli olduğu, takıyorlar bazı şeylere..
Her şeye böyle negatif yorum yapan kadınları görünce aklıma gelen tek şey, çok mutsuz olmaları ne yazık ki.. o kadar mutsuzlar ki sanal alemde aslında hiç tanimadiklari kadınların canını yakmaya çalışıyorlar. O yüzden hiç takmiyorum artık bazı konularda o negatif yorumları görünce, okuyorum geçiyorum

Pek anlamadım, mesela?
demek istediğim herkesten farklı bir yorum yapmış olarak ciddiye almış olabilirsiniz ama konu sahibi yada diğer yorum yapanların sizle tam karşıt olanların yada konu sahibi de eleştriye gelemiyorsa size sert eleştrinizin sert dönüşü olur.

demek istediğim herkesten farklı bir yorum yapmış olarak ciddiye almış olabilirsiniz ama konu sahibi yada diğer yorum yapanların sizle tam karşıt olanların yada konu sahibi de eleştriye gelemiyorsa size sert eleştrinizin sert dönüşü olur.
E oluyor zaten. Sert çıkacak olmalarından korksaydım canımlı cicimli kıyamamlı cevaplar yazardım.

Kimsenin benim için değişmesini istemeyeceğim gibi ben de kimse için değişmem, değişemem. Ben karakterini çevresine göre değiştiren insanlardan değilim malesef.

Burda konu açan insanların karakteristik özelliklerini bilip ona göre yorum yapamayacağımıza göre kendi karakterimize göre yorum yapacağız öyle değil mi?

Örnekten hareketle, benim metodum en azından bir kaç tv tamir etti. Ama tvlere "ah zavallı tv bozuldun mu sen, kıyamam sana. Kim bozduysa seni allahından bulsun hayvan herif" deseydim düzelirler miydi sizce?
Bu forumda " canım" kelimesi çok önemli.
Yorumunun içinde " canıııııım " demiyorsan ne dediğinin önemi yok, sert yorum yapanlardansındır.
Bende kullanmam " canım", " cicim" kelimelerini, karakter meselesi. Etrafımdakiler için kullanmadığım lafları hiç tanımadığım insanlar için neden kullanmalıyım onu da hiç anlamam.

Bu forumda " canım" kelimesi çok önemli.
Yorumunun içinde " canıııııım " demiyorsan ne dediğinin önemi yok, sert yorum yapanlardansındır.
Bende kullanmam " canım", " cicim" kelimelerini, karakter meselesi. Etrafımdakiler için kullanmadığım lafları hiç tanımadığım insanlar için neden kullanmalıyım onu da hiç anlamam.
Forumla dalga geçenler bile canım kelimesini dillerine dolamış vaziyetteler.
Onlara da hak vermeden edemeyeceğim hayatımda gördüğüm en samimiyetsiz "canım"lar burda yazılanlar...
Aslında sert yorum yapıyor olarak düşünmüyordum ben kendimi, gerçekçi ve eleştirel yorumlar yapıyorum ama sert algılanıyor nedense..

bir bayan konu acmis ikinci el tul ariyorum diye.
digeri girmis konuya tulun ikinci eli mi olur allah iyiligini versin falan.
asagiliyor resmen.
sanane ya?
belki onun butcesi o kadar.

yazayım bulunsun,

sozum ona o yüce anneliklerini -apacık konu sahiplerinin 20 yıllık cektikleri ve cocuklarıyla ilgili ciddi sorunlar dururken- "küfür mü ettin o zaman haketmissin, boşanma idare et erkeklerin fıtratında var" vb cumleler ile gosteren üyeler,
forum kurallarına uygun oldugu surece istedikleri yorumu yapabilirler.

ancak kendilerine stres topu secerken ne konu sahibi ne de cocukların iyiligi icin dogru duzgun bir kelime bile etmemeleri kınıyorum.

bu tavra sahip olup da fakesin yazan, imlaya takılan, hatta kendi hayatlarında cok mukemmel yasıyormuscasına "ayy salak yazmıs usluba bak" vb cumleler kuran kadınlara karsı agresifim, takıntılıyım.

klavye silahşörleri bol çünkü
klavye basında yardım timsali, iyilik meleği,güzellik uzmanı,avukat,pedagog, doktor ve ismini zikretmediğim yüzden fazla mesleğin erbabı oluyorlar

Back
X