Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???
- Konu Sahibi Efsam09
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Yok cocuk kendinde degildi. Yerde oylece yatiyordu valla.Kendinde değil miydi yoksa tedbir olsun diye mi yatırmışlardı bilgece?
- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Hiiç katılmıyorum buna.Gerçek hayatta hiç Birimiz yazdigimiz kadar erdemli değiliz
Sanal karaktere burunuyoruz
olmak istedigimiz kişi oluyoruz burada
Gerçek bize çok benzeyenlere saldiriyoruz
Bizim ofkemiz aslında olduğumuz kişiye , onunla savasiyoruz
benim derdim icimdeki kendimle =))
Hiç bir zaman süper erdemli bir insan olduğumu söylemedim, yansıtmadım burda. Sanal karaktere de bürünmedim, gerçek hayatta neysem burda da oyum. Hem kim yıllarca farklı davranabilir ki? bir yerde falso verirsin mutlaka.
- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.324
- 158
Bir ufaklığa araba çarpmış, ambulans gelmemiş. Ona üzüldük...
çok üzüldüm ambulansın vaktinde geldiği görülmüyor zaten ne yazık ki. umarım ciddi bir şeyi yoktur.
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
PffffYok cocuk kendinde degildi. Yerde oylece yatiyordu valla.
- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
son 1-2 aydır giriyorum sık sık. ama detay okuyamıyorum geneldehalbuki bdvye çok takılıyorsan çoktan karşılaşman lazımdı
birde kınamayın kızlar yaşamadan ölmezsinizciler var
bebiş uyudukça bakıyorum, tüm gün evde olmak zor , belamı arıyorum buralarda
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Pufff ki ne pufff icime sıkıntı girdi cok fena. Ayy annesi babasi ne yapiyordur acaba.. Allah yardim etsin.
- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
- 133
altina imzami atarimbilerek yapıldığını düşünüyorum artık
bu kadar kuru yerden nem kapılıp laf sokmaya çalışılmaz insanlara
bazı konular var çıldırtıyor ama o kıza üzüldüm bir de banlandı
kızla dalga geçtiler
sövünce de
aa ağzını topla
az bile dedi bence
bu sekilde tatmin oluyor bazilari...
böyleleri neden banlanmiyor??
dalga gec, laf sok, kücük düsür, sonrada aaaa ben sana yardim etmek istiyorum senin dedigine bak
böylelerini kibleyince dikkate alinsin artik resmen konulari sabote ediyorlar kraldan cok kralci kankileriyle..
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Amin, çocuklardan çok korkuyorum ya. Bir kaç ay önce önüme atladı biri, çarpmadım ama eve gelene kadar elim ayağım titredi.Pufff ki ne pufff icime sıkıntı girdi cok fena. Ayy annesi babasi ne yapiyordur acaba.. Allah yardim etsin.
- 27 Ocak 2015
- 78
- 85
- 53
Kimisi egolarını tatmin etmek için yorum yapar. Kimi dalga geçmek için. Kimi gerçekten yardımcı olmak için :) fazla tepkiden bazen konu açmaya korkuyorum ben.
Demin ki apla olayında siz de yokmuydunuz?
bende izliyorum. yorumlardan, hani bir bacımız kocasınla yada bir akrabasınla derdinden bahsediyor kızıyor kocasına yada akrabasına bakıyorum diğer kk kadınları sanki dert yanan bacının kızdığı şikayet ettiği kocası yada akrabası ağzıyla konuşup derdini anlatan bacıyı çıldırtıyorlar.
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Ben sinirlenen konu sahiplerine hiç kızmıyorum artık çok haklılar..Küfürle karşılık vermeleri hoş değil evet ama burda ki bazı insanlar gerçekten çok haddini bilmez..Bir konu açılıyor 15 sayfa dalga geçilmiş,sürekli gereksiz yere eleştirmeler,konu sahibini azarlamalar artık bıktırdı yani..Bugün bir konu vardı kızın biri abla yerine apla yazmış,kızı delirtmişler artık dalga geçe geçe en sonunda küfür etmiş,üyeliğide iptal oldu,konusuda kapandı..Önce herkes düzgünce,dalga geçmeden yorum yapmayı öğrensin..Karşı taraf sinirlendiği zaman bu sefer ortalık iyice karışıyor bazıları mahkemelik bile oluyor..Madem küfür yazılmasını istemiyorlar,o zaman karşı tarafında üstüne gitmeyecekler bu kadar..Bazıları buraya stres atmak,insanlarla dalga geçmek,insanları azarlamak için üye olmuş buna emin oldum artık..Ee küfürü yiyincede susun oturun o zaman..Ben kimseye asla küfürle karşılık vermedim,vermem de bunu desteklemiyorum ama herkesin yapısı aynı olmaz..Kiminin umrunda olmaz,kimi çok sinirlenir küfür eder..O yüzden insanların baştan sabrını taşırmamak lazım..Milletle hep dalga geçen insanlar,kendi konuları olduğu zaman biri birşey desin panter gibi zıplıyor hemen..Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başka insanlara yapmayacaksın o zaman..Konu sahibi sana da hak veriyorum..Aynı durumdan bende şikayetçiyim...
- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Aklıma sibel geldi. chess bir haber paylaşmış: 16 yaşındaki öğrencisiyle seks yapan lise öğretmeni.şimdi gelir ahlak bekçileri diyenleri de unutmayalım o zaman
Üyeler de ayıplamış doğal olarak.
Sibel alta cevap yazmış:
Ahlak bekçileri yine gelmiş!
- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
Aklıma sibel geldi. chess bir haber paylaşmış: 16 yaşındaki öğrencisiyle seks yapan lise öğretmeni.
Üyeler de ayıplamış doğal olarak.
Sibel alta cevap yazmış:
Ahlak bekçileri yine gelmiş!
onun için müslüman olmasın da ne olursa olsun zaten
- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Aaa bir de ev hanımları var. Kadın öğretmen sonuçta istediği öğrenciyle sevişebilir, kendi parasını kendi kazanıyor sibele göreonun için müslüman olmasın da ne olursa olsun zaten