• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

konu atıyorum kayınvalidem ve görümcemle yüzük almaya gideceğiz , hangi kuyumcuyu önerirsiniz ?
yorumlar ve cevaplar neden kayınvalidenle gidiyorsun , neden annen gelmiyor
bi üç beş sayfa böyle gidiyor daha kuyumcu öneren yok :KK14:

Gerçek hayatta hiç Birimiz yazdigimiz kadar erdemli değiliz

Sanal karaktere burunuyoruz
olmak istedigimiz kişi oluyoruz burada

Gerçek bize çok benzeyenlere saldiriyoruz

Bizim ofkemiz aslında olduğumuz kişiye , onunla savasiyoruz

benim derdim icimdeki kendimle =))
Hiiç katılmıyorum buna.
Hiç bir zaman süper erdemli bir insan olduğumu söylemedim, yansıtmadım burda. Sanal karaktere de bürünmedim, gerçek hayatta neysem burda da oyum. Hem kim yıllarca farklı davranabilir ki? bir yerde falso verirsin mutlaka.

bilerek yapıldığını düşünüyorum artık
bu kadar kuru yerden nem kapılıp laf sokmaya çalışılmaz insanlara
bazı konular var çıldırtıyor ama o kıza üzüldüm bir de banlandı

kızla dalga geçtiler
sövünce de
aa ağzını topla

az bile dedi bence
altina imzami atarim

bu sekilde tatmin oluyor bazilari...

böyleleri neden banlanmiyor??
dalga gec, laf sok, kücük düsür, sonrada aaaa ben sana yardim etmek istiyorum senin dedigine bak
böylelerini kibleyince dikkate alinsin artik resmen konulari sabote ediyorlar kraldan cok kralci kankileriyle..

bende izliyorum. yorumlardan, hani bir bacımız kocasınla yada bir akrabasınla derdinden bahsediyor kızıyor kocasına yada akrabasına bakıyorum diğer kk kadınları sanki dert yanan bacının kızdığı şikayet ettiği kocası yada akrabası ağzıyla konuşup derdini anlatan bacıyı çıldırtıyorlar.

Artik şu dünya üzerinde çeşit çeşit insan, fikir , yasam tarzi ve tavır olduğunu kabullenirsek hepimiz için hayat daha kolay olur sanıyorum..

Ben sinirlenen konu sahiplerine hiç kızmıyorum artık çok haklılar..Küfürle karşılık vermeleri hoş değil evet ama burda ki bazı insanlar gerçekten çok haddini bilmez..Bir konu açılıyor 15 sayfa dalga geçilmiş,sürekli gereksiz yere eleştirmeler,konu sahibini azarlamalar artık bıktırdı yani..Bugün bir konu vardı kızın biri abla yerine apla yazmış,kızı delirtmişler artık dalga geçe geçe en sonunda küfür etmiş,üyeliğide iptal oldu,konusuda kapandı..Önce herkes düzgünce,dalga geçmeden yorum yapmayı öğrensin..Karşı taraf sinirlendiği zaman bu sefer ortalık iyice karışıyor bazıları mahkemelik bile oluyor..Madem küfür yazılmasını istemiyorlar,o zaman karşı tarafında üstüne gitmeyecekler bu kadar..Bazıları buraya stres atmak,insanlarla dalga geçmek,insanları azarlamak için üye olmuş buna emin oldum artık..Ee küfürü yiyincede susun oturun o zaman..Ben kimseye asla küfürle karşılık vermedim,vermem de bunu desteklemiyorum ama herkesin yapısı aynı olmaz..Kiminin umrunda olmaz,kimi çok sinirlenir küfür eder..O yüzden insanların baştan sabrını taşırmamak lazım..Milletle hep dalga geçen insanlar,kendi konuları olduğu zaman biri birşey desin panter gibi zıplıyor hemen..Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başka insanlara yapmayacaksın o zaman..Konu sahibi sana da hak veriyorum..Aynı durumdan bende şikayetçiyim...

şimdi gelir ahlak bekçileri diyenleri de unutmayalım o zaman:KK53:
Aklıma sibel geldi. chess bir haber paylaşmış: 16 yaşındaki öğrencisiyle seks yapan lise öğretmeni.
Üyeler de ayıplamış doğal olarak.
Sibel alta cevap yazmış:
Ahlak bekçileri yine gelmiş!
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bayadir aldigim karar,artik eger bi igneleme falan sezersem cevap bile vermiyorum, ciddiye almiyorum,görmemezlikten gelmek gercekten en iyisi böyle durumlarda :KK53: baktilar bulasamadilar,uzuyorlar :-)

Yorumları okurken bende aynı hisse kapılıyorum sanki yıkıcı bi şekilde eleştirmek için pusuda bekliyolar gibi

Back