Ben sinirlenen konu sahiplerine hiç kızmıyorum artık çok haklılar..Küfürle karşılık vermeleri hoş değil evet ama burda ki bazı insanlar gerçekten çok haddini bilmez..Bir konu açılıyor 15 sayfa dalga geçilmiş,sürekli gereksiz yere eleştirmeler,konu sahibini azarlamalar artık bıktırdı yani..Bugün bir konu vardı kızın biri abla yerine apla yazmış,kızı delirtmişler artık dalga geçe geçe en sonunda küfür etmiş,üyeliğide iptal oldu,konusuda kapandı..Önce herkes düzgünce,dalga geçmeden yorum yapmayı öğrensin..Karşı taraf sinirlendiği zaman bu sefer ortalık iyice karışıyor bazıları mahkemelik bile oluyor..Madem küfür yazılmasını istemiyorlar,o zaman karşı tarafında üstüne gitmeyecekler bu kadar..Bazıları buraya stres atmak,insanlarla dalga geçmek,insanları azarlamak için üye olmuş buna emin oldum artık..Ee küfürü yiyincede susun oturun o zaman..Ben kimseye asla küfürle karşılık vermedim,vermem de bunu desteklemiyorum ama herkesin yapısı aynı olmaz..Kiminin umrunda olmaz,kimi çok sinirlenir küfür eder..O yüzden insanların baştan sabrını taşırmamak lazım..Milletle hep dalga geçen insanlar,kendi konuları olduğu zaman biri birşey desin panter gibi zıplıyor hemen..Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başka insanlara yapmayacaksın o zaman..Konu sahibi sana da hak veriyorum..Aynı durumdan bende şikayetçiyim...