• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

Yorumları okurken bende aynı hisse kapılıyorum sanki yıkıcı bi şekilde eleştirmek için pusuda bekliyolar gibi
hep ayni bayanlar dimi ? Hic sasmiyor ögrendim artik onlari,mutsuzluklarini bu sekilde bastiriyorlar belki,veya iste demin de dedigim gibi konu sahibi görümceyse, hemen kendi konulariyla kiyaslayip cvp veriyorlar.Ya olayin senle alakasi yokki, yani o görümce senin görümcen degil :-) Hey allahmmmm

Yalnız öneriden çok çekiştirme var bu konu ve yorumlarda da :)
valla cogu iste fikir ayrimciligi diyo, ben buna katilmiyorum.Fikrini belirtirsin ama nasil,ne sekilde bu cok önemli.En önemli önerim kaale almamak,o zaman uzuyolar dedigim gibi :-) Zaten gözlemleniyor hep ayni kisiler,e madem bende onlari tiye almam olay tatliya baglanir.Ama insan yinede ister istemez icerleniyor,bu forumun amaci ne , ve neden amacdan bu kadar sasiliyor.Aslinda o provoke edilenleri de kiblemek lazim bundan sonra yapicam,belki ise yarar

Ben sinirlenen konu sahiplerine hiç kızmıyorum artık çok haklılar..Küfürle karşılık vermeleri hoş değil evet ama burda ki bazı insanlar gerçekten çok haddini bilmez..Bir konu açılıyor 15 sayfa dalga geçilmiş,sürekli gereksiz yere eleştirmeler,konu sahibini azarlamalar artık bıktırdı yani..Bugün bir konu vardı kızın biri abla yerine apla yazmış,kızı delirtmişler artık dalga geçe geçe en sonunda küfür etmiş,üyeliğide iptal oldu,konusuda kapandı..Önce herkes düzgünce,dalga geçmeden yorum yapmayı öğrensin..Karşı taraf sinirlendiği zaman bu sefer ortalık iyice karışıyor bazıları mahkemelik bile oluyor..Madem küfür yazılmasını istemiyorlar,o zaman karşı tarafında üstüne gitmeyecekler bu kadar..Bazıları buraya stres atmak,insanlarla dalga geçmek,insanları azarlamak için üye olmuş buna emin oldum artık..Ee küfürü yiyincede susun oturun o zaman..Ben kimseye asla küfürle karşılık vermedim,vermem de bunu desteklemiyorum ama herkesin yapısı aynı olmaz..Kiminin umrunda olmaz,kimi çok sinirlenir küfür eder..O yüzden insanların baştan sabrını taşırmamak lazım..Milletle hep dalga geçen insanlar,kendi konuları olduğu zaman biri birşey desin panter gibi zıplıyor hemen..Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başka insanlara yapmayacaksın o zaman..Konu sahibi sana da hak veriyorum..Aynı durumdan bende şikayetçiyim...

Birde şöyle bir durum var. O konuda son sayfalara kadar dalga geçen bir üye, son yorumunda toplasan 4-5 cümle kurmuş. içinde 10 dan fazla imla hatası var. Sen önce bir kendini düzelt demezler mi adama. İşte konu sahibi sinirden kendini tutamamış ama aslında böyle üyelere kendini topla önce demek lazım. yada ilk yorumunda da, baktın dalga geçiyor. Gözardı et butonuna basıcaksın. konuşsun dursun...

Madem bi fikirleri yok konu sahibinin derdine yardımcı olacak sanki yorum yap da ne dersen de diye davetiye yollamışlar gibi her konuya yumruk atıyolar

valla cogu iste fikir ayrimciligi diyo, ben buna katilmiyorum.Fikrini belirtirsin ama nasil,ne sekilde bu cok önemli.En önemli önerim kaale almamak,o zaman uzuyolar dedigim gibi :-) Zaten gözlemleniyor hep ayni kisiler,e madem bende onlari tiye almam olay tatliya baglanir.Ama insan yinede ister istemez icerleniyor,bu forumun amaci ne , ve neden amacdan bu kadar sasiliyor.Aslinda o provoke edilenleri de kiblemek lazim bundan sonra yapicam,belki ise yarar
Bahsettiğim buydu işte.
Siz önerinizi sundunuz lakin şöyle bir baktım sayfalara "şunu diyorlar, böyle yazıyorlar vs. vs" Buraya üye olan herkes biliyor ne yazıldığını zaten, tekrarlamak amiyane tabirle "çekiştirmeye" giriyor. Soruna dair öneri nerede, yok. :)
Bu mantıkla şimdi bu başlıktaki yorumlara da "ego tatmini" denebilir mesela değil mi? :)

Bazen sert yorum yapıyorum, kızıyorum, eleştiriyorum, imlaya takıyorum burda olmamın amacı bu çünkü. Hepimiz her konuya " ayy canım çok üzüldüm, sana bunu yapanın Allah cezasını versin" diye yazarsak ne anlamı kalır bu forumun? Nerde kalır bizim farklı bakış açılarımız? Bu agresiflik ya da takıntı değil ki, neden öyle algılanmış?

Aslında çoğumuz stresliyiz. Gerçekten hayat kolay değil. Hele bdv.. Çoğunluğu dertli insanlar. Tahammülümüz yok. Oluyor işte insan bazen tutamıyor kendini. Daha dikkatli olmamız gerekli.
Allah yardımcımız olsun. Dert bitmiyor.. Buna da şükür.

mesela herkesin iradesi düşüncesi özgür ama bir konu sahibi " ben yeni üye oldum kocam içip içip beni dövüyor bir bebeğim var" dese ilk yorumlar şöyle olabiliyor.
-kocanız içemez mi? kafasını dağıtamaz mı?
-öyle adama bir de çocuk mu doğurdun?
-eğitim şart.(tabi konu sahibinin eğitimi yüksekse ayrı aşağılamalar)
ve tabiki
- fake misin?
kimse kötü kaderi olsun istemez adam dövsün diye evlenmez ama çaresizce her yerden yardım bekleyen psikolojisi bozulan insana bu yorumlarda ilaç gibi gelmiyordur hani.bilmiyorum bu yorumları yazanlar neyin kafasını yaşıyorlar merak ediyorum.

Bazen sert yorum yapıyorum, kızıyorum, eleştiriyorum, imlaya takıyorum burda olmamın amacı bu çünkü. Hepimiz her konuya " ayy canım çok üzüldüm, sana bunu yapanın Allah cezasını versin" diye yazarsak ne anlamı kalır bu forumun? Nerde kalır bizim farklı bakış açılarımız? Bu agresiflik ya da takıntı değil ki, neden öyle algılanmış?

kendi adıma bende agresif olduğumu düşünüyorum ama hakedene gerektiği yerde Özür de diliyorum

geçen bi konu vardı yanlışlıkla hoşlandığı adamı aramış mi çaldırmış mı ne vay öldüm bittim ölen gençler benden şanslıdır bilmem ne ona da canım cicim diyemem yani

mesela herkesin iradesi düşüncesi özgür ama bir konu sahibi " ben yeni üye oldum kocam içip içip beni dövüyor bir bebeğim var" dese ilk yorumlar şöyle olabiliyor.
ve tabiki
- fake misin?
kimse kötü kaderi olsun istemez adam dövsün diye evlenmez ama çaresizce her yerden yardım bekleyen psikolojisi bozulan insana bu yorumlarda ilaç gibi gelmiyordur hani.bilmiyorum bu yorumları yazanlar neyin kafasını yaşıyorlar merak ediyorum.
Örnek olaya cevap veriyorum. İçip içip kendisini çocuğunu döven adamın yanında duran kadına acımam, acıyamam. Yorumumu da ona göre yaparım. Sert gelebilir ama bu da benim kişiliğim ne yapalım, sizin için değişeyim mi?

Ben de kocasından deli gibi şikayet eden ama tek kelime edemeyen konu sahiplerinin hoşlarına gitmeyen yorum yapan üyelere atarlanmasına şaşırıyorum, kocama içten içe kırılıyorum ama birşey demedim deyip arslanlığı forumda tutan konu sahipleri

ya da sevgilim beni dövüyor ama acaba hak ettim mi? diye sorana "ah yavrum kıyamam" diyemem.. gel bir de ben çarpayım diyorum ama :27:

ve tabiki
- fake misin?
Aslında kızıyorlar hayatına sahip çıkmadığı için. En azından ben de böyle oluyor. Yoksa bana ne kim ne yapmış.. güçlü olmam gerk yoksa çiğ çiğ yerler insanı. Hele zayıf görülürsen tepene binen çok oluyor. Bir çok üye de bana kızdınız ama aklım başıma geldi. Bunları duymaya ihtiyacım varmış diyor. Bebek gibş nazlarsak onla birlikte ağlarsak kişi daha çok çaresiz hisseder kendini. Abartmadan yapmak gerekli tabi ki.

kendi adıma bende agresif olduğumu düşünüyorum ama hakedene gerektiği yerde Özür de diliyorum

geçen bi konu vardı yanlışlıkla hoşlandığı adamı aramış mi çaldırmış mı ne vay öldüm bittim ölen gençler benden şanslıdır bilmem ne ona da canım cicim diyemem yani
Ben de öyle, geçen kilo veremiyorum diyen birine sert yazmışım biraz, uyarıldım, özrümü de diledim.

Birde şöyle bir durum var. O konuda son sayfalara kadar dalga geçen bir üye, son yorumunda toplasan 4-5 cümle kurmuş. içinde 10 dan fazla imla hatası var. Sen önce bir kendini düzelt demezler mi adama. İşte konu sahibi sinirden kendini tutamamış ama aslında böyle üyelere kendini topla önce demek lazım. yada ilk yorumunda da, baktın dalga geçiyor. Gözardı et butonuna basıcaksın. konuşsun dursun...
Gözardı ederiz etmesine ama bu insanlar yine aynı şekilde davranmaya devam ediyor..Ben görmesem siz görmeseniz ne olur ki? Yine konu sahipleri sinirleniyor,kavga çıkıyor ve konuları kapanıyor,ben buna sinirleniyorum ve üzülüyorum..Eleştiri ben de yapıyorum,hepimiz yapıyoruz ama eleştirilecek konu var,eleştirilmeyecek konu var..Mesela kadının biri konu açıyor,evli ve çocuklu bir adamla beraberim ne yapacağım ben...Şimdi bu konuda haklı olarak herkes sinirleniyor ve eleştiriyor..Bu tarz konular evet eleştirilecek konulardır ve herkese hak veriyorum..Ama bazı konulara bakıyorum ve gerçekten eleştirilecek bir şey göremiyorum fakat konu sahibi inanılmaz derecede azarlanmış,dalga geçilmiş konusuyla..Böyle olunca da ben yapılan yorumlardan bazılarının sırf tarşı tarafı sinirlendirmek amaçlı olduğunu düşünüyorum..Burda herkes fikrini belirtebilir,yorum yapabilir hepsine saygım var ama kimsenin kimseyi azarlama,sinirlendirme,yerin dibine sokma gibi bir hakkı yok..Kendi hayatı stres için de olan,huzursuz olan,problemleri olan insanlar gitsin kinini başka yerde kussun mümkünse,insanları azarlayarak stres atmasın burda...

Back