Merhaba hanımlar;
Benim rejimlerim pazartesi başlar ve salı biter.:kedi:
Aslında çok fazla yemek yiyen biri değilimdir.Beni mahfeden tek şey abur cuburlar.
Tüm gün yemek yemiyeyim hiç açlık hissi uyanmaz.Ama eve gittiğimde tv yada pc başına geçtiğimde kimse dokunmasın.Nescafeler,çikolatalar,cipsiler çekirdekler aklınıza gelebilecek herşey.Belkide bir haftada tüketilmesi gereken şeyi ben bir günde tüketiyordum.Tabi bunların en önemli sebeplerinden biride sitresimi bu şekilde atıyor olmam aslında.Okul,iş derken iyice saldım kendimi.Tabi tatile çıkmamımda etkisiyle kendini toparlama zamanı.
Haftada 3 gün proğramı en azından bir başlangıç yapmak için doğru bir yol.Unutmamız gereken tek şey rejim yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz.Buna haftada 3 gün olarak başlayıp 7 günede yaymak mümkün tabi benim hedefim bu en azından.Ki bu şekilde hiç zorlanmadan geçmiş dönemde rahatlıkla kilo vermiştim tecrübeyle sabittir anlıcanız.
Evet şimdi gelelim neler yapmamız gerektiğine
Sabah mutlaka ılık limonlu suyumuzla güne başlıyoruz.
Kahvaltı bir kase çorba+salata
Ara bir porsiyon meyve
Bir bardak yeşil çay
Öğlen bir kase çorba+Salata
Ara tatlıya ihtiyacınız varsa (Bir porsiyon meyve,yoğurtlu müsli,kayısılı yoğurt vs)
Eğer tuzluya ihtiyacınız varsa (Bir kase bol naneli cacık)
Akşam Bir kase çorba+ Salata
Günde en az 2 litre su
En az 1 saat yürüyüş
Eğer çorba şehriye,buğday vs içermiyorsa bir dilim kepek ekmeği yenebilir.
Salata ton balık,veya tavuk parçalarıyla zengileştirilebilir.
1 tatlı kaşığı yağ ve az miktarda tuz içerebilir.
Ben buğünden itibaren bu listeyi uygulamaya başladım.
Ve hergün mutlaka gün içinde neler yedim liste dışına çıktın mı çıkmadım mı yazıcam.
Tabi kilo bildirimide yapıcam her perşembe.
Evet şimdilik benden bu kadar katılmak isteyen herkesi bekliyorum...
NOT:Çalıştığım için sabahları salata yiyemiyorum.Listeye yazdım evde duran hanımlar için.Evdeyken genelde kahvaltılar her zaman geç yapılır malumcokacimcoook
Benim rejimlerim pazartesi başlar ve salı biter.:kedi:
Aslında çok fazla yemek yiyen biri değilimdir.Beni mahfeden tek şey abur cuburlar.
Tüm gün yemek yemiyeyim hiç açlık hissi uyanmaz.Ama eve gittiğimde tv yada pc başına geçtiğimde kimse dokunmasın.Nescafeler,çikolatalar,cipsiler çekirdekler aklınıza gelebilecek herşey.Belkide bir haftada tüketilmesi gereken şeyi ben bir günde tüketiyordum.Tabi bunların en önemli sebeplerinden biride sitresimi bu şekilde atıyor olmam aslında.Okul,iş derken iyice saldım kendimi.Tabi tatile çıkmamımda etkisiyle kendini toparlama zamanı.
Haftada 3 gün proğramı en azından bir başlangıç yapmak için doğru bir yol.Unutmamız gereken tek şey rejim yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz.Buna haftada 3 gün olarak başlayıp 7 günede yaymak mümkün tabi benim hedefim bu en azından.Ki bu şekilde hiç zorlanmadan geçmiş dönemde rahatlıkla kilo vermiştim tecrübeyle sabittir anlıcanız.
Evet şimdi gelelim neler yapmamız gerektiğine
Sabah mutlaka ılık limonlu suyumuzla güne başlıyoruz.
Kahvaltı bir kase çorba+salata
Ara bir porsiyon meyve
Bir bardak yeşil çay
Öğlen bir kase çorba+Salata
Ara tatlıya ihtiyacınız varsa (Bir porsiyon meyve,yoğurtlu müsli,kayısılı yoğurt vs)
Eğer tuzluya ihtiyacınız varsa (Bir kase bol naneli cacık)
Akşam Bir kase çorba+ Salata
Günde en az 2 litre su
En az 1 saat yürüyüş
Eğer çorba şehriye,buğday vs içermiyorsa bir dilim kepek ekmeği yenebilir.
Salata ton balık,veya tavuk parçalarıyla zengileştirilebilir.
1 tatlı kaşığı yağ ve az miktarda tuz içerebilir.
Ben buğünden itibaren bu listeyi uygulamaya başladım.
Ve hergün mutlaka gün içinde neler yedim liste dışına çıktın mı çıkmadım mı yazıcam.
Tabi kilo bildirimide yapıcam her perşembe.
Evet şimdilik benden bu kadar katılmak isteyen herkesi bekliyorum...
NOT:Çalıştığım için sabahları salata yiyemiyorum.Listeye yazdım evde duran hanımlar için.Evdeyken genelde kahvaltılar her zaman geç yapılır malumcokacimcoook
Son düzenleyen: Moderatör: