- 7 Haziran 2019
- 458
- 391
- 53
- 32
hanımlar merhaba bir önceki konumda evlilik sonrası yavaş başlayıp aniden kilo almamdan bahsetmiştim
aylık iğne ne kadar sebep oldu bilinmez ama 55 kg evlenip 8 ayda 62,6 kiloya ulaşmam da ne kadar sadece bana bağlı bu da bilinmiyor.
(bakmak isteyen olursa pek önemli değil ama :) konum burada !
açıkçası katı diyetlere karşıyım sağlıksız buluyorum ve kendimi her şeyden mahrum bıraktığımda çok zor geliyor zaten diyetlerin en büyük bırakılma sebebi bu oluyor.
Ben doğuluyum acısı tuzu eksik olmuyor bizim sofraların
işe tuzu bırakmak ile başladım su içmeye çalışıyorum daha fazla ama kendimi şartlamıyorum 2 litre diye
diyetim şu şekilde
sabah kahvaltım :
işe gelmeden 1 haşlanmış yumurta yiyorum ( 2 adet de yiyebilirsiniz )
öğlen :
1 kase çorba
bulgur pilavı veya çoban salata
ara öğün :
bazen iş yoğunluğu ile atlayabiliyorum bunu ama grisini veya meyve yiyorum
akşam:
1 tabak anayemek ( kızartmalı yemekler vs değil tabiki türlüyü bile fırında az yağlı yapıyorum )
1 kase yoğurt veya 1 adet salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
en önemlisi şu aslında ne yersem FAT SECRET e yazıyorum
apple uygulaması telefonunuza yükleyin ne kadar kalori alıyorsunuz hepsini söylüyor hatta öyle bir program ki kilomu ve boyumu yazarak kayıt oldum gün içerisinde maximum 1700 kalori alabileceğimi zayıflamak için 1700 altı kalori ile günü kapatmam gerektiğini söylüyor kişiye göre bu sınır değişiyor boy/kilo kıstası gibi. 3 öğün yediklerimi yazıyorum neyden ne kadar protein ne kadar karbonhidrat aldığımı görüyorum
canım çikolata isterse az yiyorum ya da önce kalorisine bakıyorum kıyamıyorum kendime yemiyorum
yaklaşık 4 gündür yapıyorum bu diyeti
başlangıç : 62,6 idi
güncel : 61,8
ben gün gün yazmaya çalışacağım desteklerinizi bekliyorum :)
aylık iğne ne kadar sebep oldu bilinmez ama 55 kg evlenip 8 ayda 62,6 kiloya ulaşmam da ne kadar sadece bana bağlı bu da bilinmiyor.
(bakmak isteyen olursa pek önemli değil ama :) konum burada !
açıkçası katı diyetlere karşıyım sağlıksız buluyorum ve kendimi her şeyden mahrum bıraktığımda çok zor geliyor zaten diyetlerin en büyük bırakılma sebebi bu oluyor.
Ben doğuluyum acısı tuzu eksik olmuyor bizim sofraların
işe tuzu bırakmak ile başladım su içmeye çalışıyorum daha fazla ama kendimi şartlamıyorum 2 litre diye
diyetim şu şekilde
sabah kahvaltım :
işe gelmeden 1 haşlanmış yumurta yiyorum ( 2 adet de yiyebilirsiniz )
öğlen :
1 kase çorba
bulgur pilavı veya çoban salata
ara öğün :
bazen iş yoğunluğu ile atlayabiliyorum bunu ama grisini veya meyve yiyorum
akşam:
1 tabak anayemek ( kızartmalı yemekler vs değil tabiki türlüyü bile fırında az yağlı yapıyorum )
1 kase yoğurt veya 1 adet salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
en önemlisi şu aslında ne yersem FAT SECRET e yazıyorum
apple uygulaması telefonunuza yükleyin ne kadar kalori alıyorsunuz hepsini söylüyor hatta öyle bir program ki kilomu ve boyumu yazarak kayıt oldum gün içerisinde maximum 1700 kalori alabileceğimi zayıflamak için 1700 altı kalori ile günü kapatmam gerektiğini söylüyor kişiye göre bu sınır değişiyor boy/kilo kıstası gibi. 3 öğün yediklerimi yazıyorum neyden ne kadar protein ne kadar karbonhidrat aldığımı görüyorum
canım çikolata isterse az yiyorum ya da önce kalorisine bakıyorum kıyamıyorum kendime yemiyorum

yaklaşık 4 gündür yapıyorum bu diyeti
başlangıç : 62,6 idi
güncel : 61,8
ben gün gün yazmaya çalışacağım desteklerinizi bekliyorum :)