• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavaş ama etkili kilo verelim mi? ( FATSECRET kontrolünde )

nese1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
458
391
53
32
hanımlar merhaba bir önceki konumda evlilik sonrası yavaş başlayıp aniden kilo almamdan bahsetmiştim
aylık iğne ne kadar sebep oldu bilinmez ama 55 kg evlenip 8 ayda 62,6 kiloya ulaşmam da ne kadar sadece bana bağlı bu da bilinmiyor.
(bakmak isteyen olursa pek önemli değil ama :) konum burada !
açıkçası katı diyetlere karşıyım sağlıksız buluyorum ve kendimi her şeyden mahrum bıraktığımda çok zor geliyor zaten diyetlerin en büyük bırakılma sebebi bu oluyor.
Ben doğuluyum acısı tuzu eksik olmuyor bizim sofraların

işe tuzu bırakmak ile başladım su içmeye çalışıyorum daha fazla ama kendimi şartlamıyorum 2 litre diye

diyetim şu şekilde

sabah kahvaltım :
işe gelmeden 1 haşlanmış yumurta yiyorum ( 2 adet de yiyebilirsiniz )
öğlen :
1 kase çorba
bulgur pilavı veya çoban salata
ara öğün :
bazen iş yoğunluğu ile atlayabiliyorum bunu ama grisini veya meyve yiyorum
akşam:
1 tabak anayemek ( kızartmalı yemekler vs değil tabiki türlüyü bile fırında az yağlı yapıyorum )
1 kase yoğurt veya 1 adet salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

en önemlisi şu aslında ne yersem FAT SECRET e yazıyorum
apple uygulaması telefonunuza yükleyin ne kadar kalori alıyorsunuz hepsini söylüyor hatta öyle bir program ki kilomu ve boyumu yazarak kayıt oldum gün içerisinde maximum 1700 kalori alabileceğimi zayıflamak için 1700 altı kalori ile günü kapatmam gerektiğini söylüyor kişiye göre bu sınır değişiyor boy/kilo kıstası gibi. 3 öğün yediklerimi yazıyorum neyden ne kadar protein ne kadar karbonhidrat aldığımı görüyorum

canım çikolata isterse az yiyorum ya da önce kalorisine bakıyorum kıyamıyorum kendime yemiyorum :KK68:
yaklaşık 4 gündür yapıyorum bu diyeti
başlangıç : 62,6 idi
güncel : 61,8

ben gün gün yazmaya çalışacağım desteklerinizi bekliyorum :)

Back