- Konu Sahibi KristaLBebeK
-
ya akıl var mantk var üyelik paralı değil bişe değil 3 kişi kullanıyo duyanda milyon dolarlar ödeyerek üye oluyoruz sanar komik yani :97:Aynen öyle valla canım benimde hiç inanasim gelmiyor sinek küçüktür ama mide bulandirir die bi söz vardir artık çoğu kişi ona nasıl inanicak bilmiorum
Anlık foto yollayana kadar cam açsa yaaa
Webcamı yoksa bile olan biyerde açılır çok mu zor yanii.
Hem dediğiniz gibi konuşmaları falan zaten hiç gerçekçi değildi.
aynen ama bize laf düşmez olan oldu ben ve benim gibi yarışmaya katılanlarda dersini almış oldu bi daha cesaret edemeyiz hiç birimiz sanırım :100:Hep bi bahane hep bi bahane şimdi telefonlarda bile internet üzerinden görüntülü konuşma e yapılabiliyor istese her şekilde yapabilir.
evet ya bir sürü tartışma hile sorun oldu40yılın bası bır eğlenelım dedık neler oldu demi kizlar
dadlucadı dan cvp geldi 'evet canım. kendisi ile face te görüştük anlık fotosunu yolladı . ev adresini cep telfonunu her bilgisini verdi. ben tatmin oldum' yazmış ...
olacagı buydu..bastan bellıydı zaten bu kadar sessızlıgın uzerıne baska ne denılebılırdıkı
beım anlamadıgım dadlucadunun ıkna olması mı yeterlıymıs sadece..yarısmayı duzenlerken hepınızden fıkır aldım tek suclu benmıyım dıyordu sımdı ne olduda tek basına karar verdı..
gercekten bosa zaman harcamısım topık basında..
kendılerı yazdı ve yıne kendılerı oynadı hepsı bu!!!!!!
camı yokmuş tatlımanlik foto nasil oluyor acaba,
bende sallamaylan bir anlik foto yollarim
cam acsa anca ikna olunur
camı yokmuş tatlım
bencede öyle ama dadlucadı inanmışfotoyu neyle cekmis cep telefonuylami,
mesela o anlik fotoda bir saga baksin bir sola
bir havaya bir assaga ayni anda yollasin hepsini o zaman inanirim,
nerden bilecem baska turlu anlik fotomu degilmi
kıyamam dalga mı geçtilerben demistim ki iyi beslenmis , kendine bakmistir diyebide dalga gecmistiniz hih
kıyamam dalga mı geçtilerya senın yazılarını falan görüyorum çoğu konuya cok mantıklı doğru cvplar veriyosun çok içim ısındı sana çok mutavazisin ailen cok güzel yetiştirmiş seni gördüğüm kadarıyla tebrık etmek lazım
ben dalga gecmedim ki :26:
ben bide 10 verdim esas dalga gecilecek varsa oda benim yani,
hem sahte oldugunu dusunup cozdum hemde alel acele 10 verdim,
keske oyumu sonradan kullansaydim,olay ceyran etmeden kullandim oyumu 10 puan bosa gitti
tşk ederim tatlımcanim tesekkur ederim.. benimde forumda yazilarini gorunce okudugum isimlerden birisin sendecokda kibarsin valla. yarismaya katilmis olsaydim ve haksizliga ugradigimi dusunseydim , mantigimi ve sezilerimi kaybedebilirdim ama... ehehhe buralari birbirine katmistim yani coktan.. hepiniz masallah cok sogukkanli karsiladiniz ben katilmadigim halde icim alev alev oldu.. bole bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?