Kk güzellik kraliçesi yarışmasının akibetini merak ettim

Aynen öyle valla canım benimde hiç inanasim gelmiyor sinek küçüktür ama mide bulandirir die bi söz vardir artık çoğu kişi ona nasıl inanicak bilmiorum
ya akıl var mantk var üyelik paralı değil bişe değil 3 kişi kullanıyo duyanda milyon dolarlar ödeyerek üye oluyoruz sanar komik yani :97:

Anlık foto yollayana kadar cam açsa yaaa:19:
Webcamı yoksa bile olan biyerde açılır çok mu zor yanii.
Hem dediğiniz gibi konuşmaları falan zaten hiç gerçekçi değildi.:ssz:

Hep bi bahane hep bi bahane şimdi telefonlarda bile internet üzerinden görüntülü konuşma e yapılabiliyor istese her şekilde yapabilir.

Hep bi bahane hep bi bahane şimdi telefonlarda bile internet üzerinden görüntülü konuşma e yapılabiliyor istese her şekilde yapabilir.
aynen ama bize laf düşmez olan oldu ben ve benim gibi yarışmaya katılanlarda dersini almış oldu bi daha cesaret edemeyiz hiç birimiz sanırım :100:

dadlucadı dan cvp geldi 'evet canım. kendisi ile face te görüştük anlık fotosunu yolladı . ev adresini cep telfonunu her bilgisini verdi. ben tatmin oldum' yazmış ...

olacagı buydu..bastan bellıydı zaten bu kadar sessızlıgın uzerıne baska ne denılebılırdıkı:1::1:
beım anlamadıgım dadlucadunun ıkna olması mı yeterlıymıs sadece..yarısmayı duzenlerken hepınızden fıkır aldım tek suclu benmıyım dıyordu sımdı ne olduda tek basına karar verdı..
gercekten bosa zaman harcamısım topık basında..
kendılerı yazdı ve yıne kendılerı oynadı hepsı bu!!!!!!

olacagı buydu..bastan bellıydı zaten bu kadar sessızlıgın uzerıne baska ne denılebılırdıkı:1::1:
beım anlamadıgım dadlucadunun ıkna olması mı yeterlıymıs sadece..yarısmayı duzenlerken hepınızden fıkır aldım tek suclu benmıyım dıyordu sımdı ne olduda tek basına karar verdı..
gercekten bosa zaman harcamısım topık basında..
kendılerı yazdı ve yıne kendılerı oynadı hepsı bu!!!!!!
:46: :46: :46: :46: çok doğru yazdın alkışlamaktan baska diyecek bişey bulamadım...

anlik foto nasil oluyor acaba,
bende sallamaylan bir anlik foto yollarim :20:
cam acsa anca ikna olunur:34:

fotoyu neyle cekmis cep telefonuylami,
mesela o anlik fotoda bir saga baksin bir sola
bir havaya bir assaga ayni anda yollasin hepsini o zaman inanirim,
nerden bilecem baska turlu anlik fotomu degilmi :27:
bencede öyle ama dadlucadı inanmış :ssz:
bi açıklama bile yok ona en cok kızdım ben gerçi yanlışlıkla bana msj atmış olmasa asla anlayamayacaktık öğrenemeyecektik bunları bile :31:

Birinci olan arkadaşı bende çok beğenmiştim ama oy veremedim bitmişti.eğer durum böyle ise.diğer arkadaşlara yazık olmuş.

amaaan neyse simdi profiline baktimda degisik acilardan ayni kizin resimleri,
ya yasta sorun var ya resimlerde anlamadim gitti,
resimdeki kiz 30 ise ben daha kundaktayim,
yani simdi inamiyoruz ama eger gercekse
sok yasarim yani cok iyi bakmis kendine o zaman
30 yasinda 18 durmak guzel birsey olsa gerek:46:

ben demistim ki iyi beslenmis , kendine bakmistir diye :9::9: bide dalga gecmistiniz hih :63:
kıyamam dalga mı geçtiler :1: ya senın yazılarını falan görüyorum çoğu konuya cok mantıklı doğru cvplar veriyosun çok içim ısındı sana çok mutavazisin ailen cok güzel yetiştirmiş seni gördüğüm kadarıyla tebrık etmek lazım :46:

ben dalga gecmedim ki :26:
ben bide 10 verdim esas dalga gecilecek varsa oda benim yani,
hem sahte oldugunu dusunup cozdum hemde alel acele 10 verdim,
keske oyumu sonradan kullansaydim,olay ceyran etmeden kullandim oyumu 10 puan bosa gitti:27:

kıyamam dalga mı geçtiler :1: ya senın yazılarını falan görüyorum çoğu konuya cok mantıklı doğru cvplar veriyosun çok içim ısındı sana çok mutavazisin ailen cok güzel yetiştirmiş seni gördüğüm kadarıyla tebrık etmek lazım :46:

canim tesekkur ederim.. benimde forumda yazilarini gorunce okudugum isimlerden birisin sende :54: cokda kibarsin valla. yarismaya katilmis olsaydim ve haksizliga ugradigimi dusunseydim , mantigimi ve sezilerimi kaybedebilirdim ama... ehehhe buralari birbirine katmistim yani coktan.. hepiniz masallah cok sogukkanli karsiladiniz :nazar: ben katilmadigim halde icim alev alev oldu.. bole bi:53::17:

ben dalga gecmedim ki :26:
ben bide 10 verdim esas dalga gecilecek varsa oda benim yani,
hem sahte oldugunu dusunup cozdum hemde alel acele 10 verdim,
keske oyumu sonradan kullansaydim,olay ceyran etmeden kullandim oyumu 10 puan bosa gitti:27:

yok sekerim ya , hatirlamiyorum zaten kim takilmisti benim o postuma ama biri hafiflden bi goy goylamisti beni :9::9: sen diildin ama eminim ondan.. bende saka yollu acisini cikariyorum hazir yeri gelmisken :6: herkimse hatirlar zaten kendini , ben hatirlamiyorum ama cikip kara murat benim ulenn ! desin:37:

canim tesekkur ederim.. benimde forumda yazilarini gorunce okudugum isimlerden birisin sende :54: cokda kibarsin valla. yarismaya katilmis olsaydim ve haksizliga ugradigimi dusunseydim , mantigimi ve sezilerimi kaybedebilirdim ama... ehehhe buralari birbirine katmistim yani coktan.. hepiniz masallah cok sogukkanli karsiladiniz :nazar: ben katilmadigim halde icim alev alev oldu.. bole bi:53::17:
tşk ederim tatlım :16: bende kızdım üzüldüm tabi ama kendimi frenlemek zorundayım hem ceza almamak ıcın hemde kıskanç yerine konulmamak için :52:

Back