Kk güzellik kraliçesi yarışmasının akibetini merak ettim

bilmiyorum ama bugun degilse yarin bakar nasilsa..

o degilde yeni uye olduysaniz konular kaldirildiktan sonra nasil gordunuz resimlerini katilimcilarin? daha oncesinde kuzeninizin hesabini mi kullaniyordunuz?

haklısınız bilmediğim konu hakkında yorm yaptım.
kuzenim açacak oturumu bide o yazsın
yooo sen konuyu gayet iyi biliyosun.. resim onun olmasa bile güzeldi falan dediğine göre bütün konuları okumuş olman lazım bence...

arkadaşlar lütfen kusura bakmayın.aey yani ayşegül benim dayımın kızı yani kuzenim.
belki inanmayanlar çıkabilir.oda ıp den anlaşılır heralde.2.hesabım falan yok.benim suçum yok.tekrar özür dilerim ayşegülün adına.
:34::16:

arkadaşlar lütfen kusura bakmayın.aey yani ayşegül benim dayımın kızı yani kuzenim.
belki inanmayanlar çıkabilir.oda ıp den anlaşılır heralde.2.hesabım falan yok.benim suçum yok.tekrar özür dilerim ayşegülün adına.
:34::16:

walla merguana sen editorsun kurallari bizden iyi bilirsin,kuzenin vakif olmadigi konuya direk satasmayla giris yapti keske uyarsaydin,
zaten ipdende anlasilir dedigin gibi...

bilmiyorum ama bugun degilse yarin bakar nasilsa..

o degilde yeni uye olduysaniz konular kaldirildiktan sonra nasil gordunuz resimlerini katilimcilarin? daha oncesinde kuzeninizin hesabini mi kullaniyordunuz?

efendim benim hesabımdan arkadaşım hatta öğretmenim istenmeyen tüyler topiğine bile bakmıştı.normal değilmi bakması?

kuzeninizin veya bi başkasının girip girmemesi sizin konularınıza bakıp bakmaması kuralları bilip bilmemesi benı alakadar etmez.. bana kimse bilip bilmeden kendince saygısızca ithamlarda bulunamaz..

Back