Kk güzellik kraliçesi yarışmasının akibetini merak ettim

ayy ne güzelll en azından yokluğum farkedilmiş sevindim tşk ederim :16:
arkandan cok konustum:1::1::1::1::1:
iyi olmus diger yarisma konularinin silindigi okuyup hirs yapip bize saldirmasindan korkuyordum..:5::4:
hirs icin sahte resim kullanan, hirsindan hepimizi parcapincik ederdi valla:18:
kazenden korkmadigim kadar kadindan korktum ben, zaten sabah buralardaydi.. bir iki hasladi milleti, herkes mum dokmus kediye dondu :9::9:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

yaa nedenn bizimde olan bitenden haberimiz olması gerek miyor mu
oy kullandık o kadar
konu kapanmışş
1-2 kelimede biz etseydikk haksızlık buuuuuuuu:19::19::19:

Ben yarışmaya Elossa diye biri katılmadı varsayıyorum o halde madem ki bir açıklama yok bize :53:
ona verdiğim puana da yazık.

Keşke o arkadaş 20-22 yaşları arasında olan birinin değil de kendi yaşına yakın birinin fotoğraflarını ekleseydi.

O zaman bu kadar kolay dikkat çekmezdi :D

kızlar dadlu bana msj atmış yanlışlıkla adresimi falan istemiş bende dereceye girdim mi anlamadım diye yaznca yanlışlıkla olmuş sen 4.olmuştun yazmış ama anlamadıgım elossa elenmemiş demekki elense ben 3. olacaktım bu konuyla ilgili bi açıklama göremedim ben gerekmez miydi bi açıklama sizce :31:

kızlar dadlu bana msj atmış yanlışlıkla adresimi falan istemiş bende dereceye girdim mi anlamadım diye yaznca yanlışlıkla olmuş sen 4.olmuştun yazmış ama anlamadıgım elossa elenmemiş demekki elense ben 3. olacaktım bu konuyla ilgili bi açıklama göremedim ben gerekmez miydi bi açıklama sizce :31:

Demeki elossa datlucaduyu ikna etti . Elenmiş olsaydı sana 3. Olduğunu belirtirdi diye düşünüyorum.
Ama çok büyük bi haksızlık. Eğer elossa ile konuşulan birşey varsa bizimde haberimizin olması gerekmiyormu?

Demeki elossa datlucaduyu ikna etti . Elenmiş olsaydı sana 3. Olduğunu belirtirdi diye düşünüyorum.
Ama çok büyük bi haksızlık. Eğer elossa ile konuşulan birşey varsa bizimde haberimizin olması gerekmiyormu?
evet dadluya msj attım elossanın hile yaptıgını ortaya cıkarmıştık cam ac denildiğinde yok demişti 3 kişi kullandıklarını söylemişti sana kendisi oldugunu ispatladı mı yazdım cvp yok suan ama dediğin dogru bi açıklama yapılması gerekirdi :19:

dadlucadı dan cvp geldi 'evet canım. kendisi ile face te görüştük anlık fotosunu yolladı . ev adresini cep telfonunu her bilgisini verdi. ben tatmin oldum' yazmış ...

dadlucadı dan cvp geldi 'evet canım. kendisi ile face te görüştük anlık fotosunu yolladı . ev adresini cep telfonunu her bilgisini verdi. ben tatmin oldum' yazmış ...

Bizimde ikna olmamiz gerekir bence
O anki fotosunu kk da yeni konu açarak belirtmesi ve resmin eklenmesi taraftarıyım

Bizimde ikna olmamiz gerekir bence
O anki fotosunu kk da yeni konu açarak belirtmesi ve resmin eklenmesi taraftarıyım
o yaptıkları bence ikna olunacak şeyler değil bilmiyorum ben hala o resimdeki kızın 30 yasında olacağına inanmıyorum resim eklense bile inanmam ki ben yok camı yokmuş 3 kişi kullanıyolarmış arkadaşı nişanlı ama hep evli olduguyla ilgili konular var diyecek bişe bulamıyorum bi daha asla böyle yarışmalara katılmam..

Anlık foto yollayana kadar cam açsa yaaa:19:
Webcamı yoksa bile olan biyerde açılır çok mu zor yanii.
Hem dediğiniz gibi konuşmaları falan zaten hiç gerçekçi değildi.:ssz:

o yaptıkları bence ikna olunacak şeyler değil bilmiyorum ben hala o resimdeki kızın 30 yasında olacağına inanmıyorum resim eklense bile inanmam ki ben yok camı yokmuş 3 kişi kullanıyolarmış arkadaşı nişanlı ama hep evli olduguyla ilgili konular var diyecek bişe bulamıyorum bi daha asla böyle yarışmalara katılmam..

Aynen öyle valla canım benimde hiç inanasim gelmiyor sinek küçüktür ama mide bulandirir die bi söz vardir artık çoğu kişi ona nasıl inanicak bilmiorum

Back