• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk güzellik kraliçesi yarışmasının akibetini merak ettim

uye olunmadan da bakılıyor ama galıba kızlar kk içeriğine

tabi canim bakmasinda bir sorun yok da bu elossa konusunda da gectiya arkadaslarin ayni hesabi kullanmasi, sorun yaratti .. kim ne yazdi , kim ne dedi? kim hangi resmi yukledi sonradan bas agritiyor.. onu kast ettim esasen.. tabi simdi bu kisiyide zan altinda birakmayalim.. belki dedigi gibi bakmis, okumus gecmistir..

kuzeninizin veya bi başkasının girip girmemesi sizin konularınıza bakıp bakmaması kuralları bilip bilmemesi benı alakadar etmez.. bana kimse bilip bilmeden kendince saygısızca ithamlarda bulunamaz..

ne desen haklısın.ama lütfen sakin ol.o öyledir diyeciğim ama banane diyeceksin.

ne desen haklısın.ama lütfen sakin ol.o öyledir diyeciğim ama banane diyeceksin.
sizin bi suçunuz yoktur tabi ama zaten bu konularla ilgili sıkıntımız devam etmekte az çok okuduysanız biliyosunuzdur bunun üzerine böyle bi yorum ister istemez beni çıldırttı.. neyse kazen bey geldiğinde konuyla ilgilenecektir muhakkak..

sizin bi suçunuz yoktur tabi ama zaten bu konularla ilgili sıkıntımız devam etmekte az çok okuduysanız biliyosunuzdur bunun üzerine böyle bi yorum ister istemez beni çıldırttı.. neyse kazen bey geldiğinde konuyla ilgilenecektir muhakkak..

evet kazen bir gelsede ıp durumunu ortaya çıkarsa

bu arada 1.ci arkadaşın profilini özel mesajl yollarmısınız bana merak ettim.
denkte gelmedim.saç resmi falan eklemiş ya.

Merhaba kızlar..
bu konu biyerde devam edecekti biliyodum :)
yarışma başlatılırken herkesi toplamak vs gayet iyide,bu nasıl bir sonuçlandırmak anlamadım ???
kendisi ikna olmuş hanfendi ama bu kadar üye hiç umrunda değil...çok saygısızca bu..
anlık resimde neyse hiç inandırıcı değil..

Merhaba kızlar..
bu konu biyerde devam edecekti biliyodum :)
yarışma başlatılırken herkesi toplamak vs gayet iyide,bu nasıl bir sonuçlandırmak anlamadım ???
kendisi ikna olmuş hanfendi ama bu kadar üye hiç umrunda değil...çok saygısızca bu..
anlık resimde neyse hiç inandırıcı değil..
Ben artık diyecek bişey bulamıyorum canım hele de son yaşadıgım olaydan sonra kelimelerin tükendiği an bu olsa gerek.. insanları kırmamak saygısızlık yapmamak ıcın susuyorum.. herkes kendisinden sorumlu koskoca olgun insanlar...

Ben artık diyecek bişey bulamıyorum canım hele de son yaşadıgım olaydan sonra kelimelerin tükendiği an bu olsa gerek.. insanları kırmamak saygısızlık yapmamak ıcın susuyorum.. herkes kendisinden sorumlu koskoca olgun insanlar...

haklısın canım ama üzülme...susmak en iyisidir,herşey görünüyor bariz zaten..

konu kapatılınca bende merak etmiştim devamı ne oldu diye
artık kesinleşmiş sanırım 1.mizin sahte olduğu
ne denebilir ki ...

:17:
etkilediğim için çok mutlu oldum :1:
oğlum gündüz çok yaramaz,gece o uyuyunca sessizlik iyi geliyor..öyle bi anımda yazmıştım... :29:

aciklamasiyla daha da etkileyici oldu bak..

benim icinde gunun en etkileyici saatleri baslar, cocuklari yataga gomdukten sonra :9: onlar yatana kadar evin icinde ordu varmis gibi oluyor, yatinca bi rahatlama, huzur anlatilmaz ya , yasanir bir his resmen o.. o yuzden iyi anladim..:8:

aciklamasiyla daha da etkileyici oldu bak..

benim icinde gunun en etkileyici saatleri baslar, cocuklari yataga gomdukten sonra :9: onlar yatana kadar evin icinde ordu varmis gibi oluyor, yatinca bi rahatlama, huzur anlatilmaz ya , yasanir bir his resmen o.. o yuzden iyi anladim..:8:

:emir_bebek::kkk::7:

yarışmaya katılmadığım için 'çirkin ve kıskanç' damgası yemeden rahatça yorum yapabilirim sanırım.
ikna olmamakta haklısınız kızlar, durumun gvenilirliği falan kalmadı. çanak çömlek patladı.
zaten çok da saçmaydı, bir kere oylama neden o kadar kısa tutuldu? illa datlucadu'nun elinden çıkıcak diye neden o kadar aceleye getirildi. belki ben de oy kullanacaktım. resmen yalan oldu.

yarışmaya katılmadığım için 'çirkin ve kıskanç' damgası yemeden rahatça yorum yapabilirim sanırım.
ikna olmamakta haklısınız kızlar, durumun gvenilirliği falan kalmadı. çanak çömlek patladı.
zaten çok da saçmaydı, bir kere oylama neden o kadar kısa tutuldu? illa datlucadu'nun elinden çıkıcak diye neden o kadar aceleye getirildi. belki ben de oy kullanacaktım. resmen yalan oldu.

olan oldu konular uctu aslinda bundan sonra konusmakta mantiksiz,kimsenin bizi aydinlatmak gibi bir girisimi yok :44:

Back