- 25 Kasım 2006
- 8.868
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşilim herzaman diyorum ki=Hayatın ta Kendisi.. Hatta bazı yazılarını oğlumada okutuyorum faydası olduğunu da görüyorum.Bazen duyguları anlamak için, birgözyaşı .bazen bir şiir, bazense senin gibi yaşadıklarını kağıda kaleme dökmek vesile oluyor..Anlaşılmak çok güzel bir duygu..Kendini ifade edebilmek.. eminimki benim gibi bir çok arkadaşım yazdıklarında kendini buluyor..Düzgün yazın ,yüreğindekileri döken cesaretin,Muhteşem duyguLarın için teşekkür ederim..Kendimizi bir şekilde ifade etmeliyiz diye düşünüyorum..Senin yönteminse Mükemmel güzel arkadaşım..Sevgilerimle..
Sevgili yeşilim, çok duygulandım okurken. yaşarken değer bilmek ve görmek dileğiyle selamlıyorum ve yanaklarından öpüyorum müsadenle. Sen çok özel bir insansın. muhabbetle
keske yanimda senin kadar güclü bir dostum olsaydi belki hayata daha iyi tutunurdu su yüregim, yüregim yüregine dost olmak isterse kabul edermisin galiba senden ögrenecek cok seyim var yesilim ve dilerim hep yesil kal biliyorsunki yesil muradin rengidir.:1hug:a.s.