KK da beni merak etmi

şaştım kaldım... mucize denirmi buna bilmem ama herşeyiyle anlatamazdın kelimelerle yüzüne bir insanın. kızınla güzel günlere vesile olur umarım :)

yeşilim duygulu bir müzik dinliyordum birde üstüne senin yazın geldi tam oldu dağıldım bittim eline en önemliside yüreğine sağlık canım mahvettin beni

yüreğinin güzelliği yine satırlarda görülüyo anlaşılması zor birimisin ki bu kadar şaşırmış ama anlamış ya, önemli olan da bu
neysee devammmm:)

nur tuana,eflatunum,ossque,mihrace,cano.yorumlarınız için teşekkürler
cano anlaşılmaz insan yoktur yeterki anlamak iste... iyi veya kötü..sevgilerimle...

Yeşilim ,buna bende çok sevindim ne olur kızınla herşeyini paylaş mutlaka onunda seninle paylaşacakları vardır .Sevdiklerimize onları sevdiğimizi söylemekten çekinme yelim yarın çok geç olabilir Allah korusun.

hatişim ben hep yanlarındayım iyi dinlerim.sormadıkları için ben anlatmam
yeri ve zamanı vardır hep ertelerim anlatmalarımı..önemli olan onların sorunları öncelikle.. birbirimize soğuk değiliz merak etme canım hatişim...

iyi ki okumuş kızın yeşilim eminim aranızdaki ilişki eskisinden daha iyi olacaktır canım ...senin gibi bi anneye sahip olmanın ne demek olduğunu daha iyi kavramıştır :1yes2:

çok şanslı bi kızın var yeşilim.umarım kıymetini bilir...yazıların çok harika devam et olurmu....

minerwa,kısmetsiz kedi teşekkürler ..bilir kıymetimi kızım ama gençler ne kadar şanslı olduklarını bir bilseler.

cokkkkkkkk duygulandimya yesilim.benimde 13 yasinda bir kizim var.kiz yetisdirmek cok zor heleki benim yasadigim yerde...allah cocuklarimizi bize bagislasin.onlarin acilarini gösdermesin.bazen icimizde ne firtinalar kopuyorda cocuklar etkilenmesin diye basdiriyoruz.paylasdigin icin sagol...

BENİM KIZIMDA BİRGÜN OLUR BENİ ANLARMI ACABA YEŞİLİMMMM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM CANIMMM

canım konunu ne oldugunu bilmiyorum ama onemli olan anlasılabilmektir ve hic birsey icin gec degildir ne mutluki kızın seni hayattayken anlıyabilmis senin adına cok sevindim sevgiler

canım ablam kızın çok şanslı senin gibi bir anneye sahip çunku bende kendimi şanslı biri olarak göruyorum çunku benim annemde süper bir insan annemle arkadaş gibiyiz inşallah bu hep böyle sürer :1hug:

Benim her anımda yanımda olan güzel yürekli Yeşilim.. Yine dökmüşsün yüreğini biraz yavrunun ağzıyla biraz kendinden katarak.. Ben her yazını okurken dolan gözlerime yine hakim olamadım... Hep Mutlu olmanı diliyorum Yüce Rabbimden...

Dostum Figom,
Seni özlediğimi ve beklediğimi bilmeni isterim,
biliyorum işlerin var.
Çok güzel bir yuvaya adım atacaksın Allah nasip ederse
bunların tatlı telaşı içerisindesin, biliyorum.

En yakın zamanda görüşmek ümitlerimle kolaylıklar dilerim.

Yeşilim bende dostumu burda buldum, bu nedenle işgal ediyorum sayfanı
ama bilirim ki sen hep bizim temel bağlayıcımızsın

Sevgilerimle...

X