• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

Günaydın!
Acımasızlardan biri de benim sanırım..:12:
Yani aldığım eleştiriler bu yönde devamlı...
Evet "boşanın" kelimesini çok kullanırım.. Çünkü insanların değişmeyeceğini gördüm,yaşadım..:58:
Karşımdaki insana "sabret canım değişir" dersem kendimle çelişeceğime inanıyorum..
Bekar kızlarımızın da erkek arkadaşları uğruna yanıp tutuşup gururlarını ayakları altına almalarına ise hiç tahammül edemiyorum..:19:
Evet sert yazıyorum kabul ediyorum,ancak inanmadığım hiç bir şeyi yazmam ben!
Özel hayatımda nasılsa burada da aynıyım..:12:
Allahım herkese huzur versin inşallah!:nazar:

canım ben senin yorumlarını okuyorum devamlı.ve acımasız olduğuna inanmıyorum.nedenine gelince sen fikrini belirtiyorsun sadece...tabi bazen insan çıldırma aşamasına geliyor.ama fikir belirtirken insanları kırmak,hakarete varan eleştiriler yapmak,kendinle kıyaslamalar yapıp doğru olduğunuzu söylemiyorsunuz....o yüzden sizin yorumlarınız bence kırıcı,acımasız değil tam tersi yerinde yorumlar....

Son düzenleme:
herkes tek tip yazsa burasının ne anlamı var, başlıkları açıp okumanın ne anlamı var, hiç kk ya girmem daha iyi, herkes aynı tarzda yazcaksa neyi merak edeyim ki
zaten güzelliği çok renklilikte
kimi sert yazar, kimi yumuşak, kimi saçmalar, kimi espirili
açıkcası benim kkda en siniri olduğum şey başka bi üyenin yorumuna dalınıp müdehale edilmesi, sanane kardeşim sen kendi yorumuna bak, başkasının özgürlüğüne neden müdehale ediyorsun, yorumuna neden müdehale ediyosun, "o onun düşüncesi" hakaret etmedikten sonra, hakaret edilsiysede kötü içeriğe bas. başlık sahibinin herkesin yorumunu değerlendirecek cevap verecek yetisi vardır herhalde, niye avukatlığa soyunulur anlamıyorum
aaaa bak kıza ne dedi, kendini onun yerine koy
kendimi onun yerine koysam objektif olamayacağım belki, zaten konu sahibinin objektif bakışa ihtiyacı var, çünkü kafasındaki kısır döngüyü kıramıyo, sen empati yaparsan sende o kadın gibi düşünürsün öyle yazarsın ve o kısır döngü hiç kırılmaz
burda herkesin yorumu neden farklı, aileden yetiştirmesi farklı, gördüğü geçirdiği farklı, konuya kendi tecrubelerine dayarak yada çevresindekilerin tecrubelerine dayarak yazıyorda ondan fark
şurda sadece 10 kızkardeş yorum yapıyor olsa hepsi birbirinden farklı yazardı, sert yazanda olurdu, yumuşak yazanda, ki burda yüzlerce birbirini tanımayan kadınız.
ayrıca bazı insanlara muğlak konuşarak lafı dolandırarak yardımcı olamazsız, direk yüzüne açıkca söylemelisiniz çünkü o, o şekilde anlıcaktır yorumlarından bellidir, ama buna da kalkıp yine "neden öyle diyon kız ya" diyen çıkar
ben açıkcası burda sert usluplu denilen çoğu üyeyi seviyorum çünkü ben onların yazdıklarını yazamıyorum ama sonuçta birinin yazması ve o gerçeği açıkca sermesi gerekiyor evet bazen kırıcıda olabiliyorlar ama ben bu kırıcı tarafın bile aslında pozitif olduğunu düşünüyorum, nasıl bakıp gördüğünle alakalı bişey
ben yapamıyorum onlar yapıyor, iyi de yapıyorlar, iyi niyetlerinede inanıyorum
ama sert usluplu olup hoşlanmadığım üyelerde var onların gerçekten kötü kalpli olduğunu düşünüyorum ama allahtan onlar bi kaç tane

Son düzenleme:
Her kadın 3 güne bir orgazm olsa ne dert kalır ne tasa ne dırdır ne vırvır

KK tatminsiz kadınların stres topu olma görevini de üstleniyor bence :D Mesele bu...

KK tatminsiz kadınların stres topu olma görevini de üstleniyor bence :D Mesele bu...

puhahaha:60::60::60: hiç güleceğim yoktu:60::60::60:
dişi dümen seni :60::60::60:öyle kolay mı kadıın orgazmı :27:

sende de bazen sert yorumlarr görüyorum samantha :23:

bu laftan sonra ceza almam inş :18::67:

şimdi başlarlar benim kocişimmm beni şımartıyo diye,bak söylim saldırılarda başlıycak:37:

sende de bazen sert yorumlarr görüyorum samantha :23:

İşte dikkat ediyorum ne zaman yakınlarda orgazm olmamış olsam o zaman sertleşiyorum :D :D Onun dışında pamuk gibiyim mesela dün geceden beri biri yolumu kesse sağ cebimdekileri istese soldakileri de ben kendiliğimden veririm :9:

şimdi samantha bi espiri yapmış başka bi konu olsa 3-5 kişi çıkar neden dalga geçiyosun aman efendim uslubumuzu bilelim
ya bu dalga geçmekmi, sadece bi espri gülersin gülmezsin, okursun okumazsın geçersin, sen gülmezsen başkası güler, oda seni ilgilendirmez, esprii yapan sululuk yapmıyosa, dalga geçmiyosa, kimseyi küçümsemiyosa
ciddi bi konuda olsa ben çok gülerim hatta bıraksanız konu sahibide güler, kafası dağılır, olaya farklı bakmaya başlar belki, herşeye ciddiyet çok yüce bi erdemdir gibi bakılmasa ne güzel olcak, hayır efendim değildir benim fikrime göre
mesela essmeralda vardı artık pek görmüyorum, olmadık yerlerde olmadık espiriler yapardı, ben çok gülerdim, çokda güzel ne demek istediğini anlatırdı o espriiyle, tabii anlayana... o kişininde karakteri uslubu öyledir, o kadın zaten normal yaşantısında da öyledir zaten, o odur yani, yok efendim olmasın döpiyesle otursun
illaki cumhurbaşkanlığı resepsiyonundaymış gibi davranmaya gerek yok

Son düzenleme:
herkes tek tip yazsa burasının ne anlamı var, başlıkları açıp okumanın ne anlamı var, hiç kk ya girmem daha iyi, herkes aynı tarzda yazcaksa neyi merak edeyim ki
zaten güzelliği çok renklilikte
kimi sert yazar, kimi yumuşak, kimi saçmalar, kimi espirili
açıkcası benim kkda en siniri olduğum şey başka bi üyenin yorumuna dalınıp müdehale edilmesi, sanane kardeşim sen kendi yorumuna bak, başkasının özgürlüğüne neden müdehale ediyorsun, yorumuna neden müdehale ediyosun, "o onun düşüncesi" hakaret etmedikten sonra, hakaret edilsiysede kötü içeriğe bas. başlık sahibinin herkesin yorumunu değerlendirecek cevap verecek yetisi vardır herhalde, niye avukatlığa soyunulur anlamıyorum
aaaa bak kıza ne dedi, kendini onun yerine koy
kendimi onun yerine koysam objektif olamayacağım belki, zaten konu sahibinin objektif bakışa ihtiyacı var, çünkü kafasındaki kısır döngüyü kıramıyo, sen empati yaparsan sende o kadın gibi düşünürsün öyle yazarsın ve o kısır döngü hiç kırılmaz
burda herkesin yorumu neden farklı, aileden yetiştirmesi farklı, gördüğü geçirdiği farklı, konuya kendi tecrubelerine dayarak yada çevresindekilerin tecrubelerine dayarak yazıyorda ondan fark
şurda sadece 10 kızkardeş yorum yapıyor olsa hepsi birbirinden farklı yazardı, sert yazanda olurdu, yumuşak yazanda, ki burda yüzlerce birbirini tanımayan kadınız.
ayrıca bazı insanlara muğlak konuşarak lafı dolandırarak yardımcı olamazsız, direk yüzüne açıkca söylemelisiniz çünkü o, o şekilde anlıcaktır yorumlarından bellidir, ama buna da kalkıp yine "neden öyle diyon kız ya" diyen çıkar
ben açıkcası burda sert usluplu denilen çoğu üyeyi seviyorum çünkü ben onların yazdıklarını yazamıyorum ama sonuçta birinin yazması ve o gerçeği açıkca sermesi gerekiyor evet bazen kırıcıda olabiliyorlar ama ben bu kırıcı tarafın bile aslında pozitif olduğunu düşünüyorum, nasıl bakıp gördüğünle alakalı bişey
ben yapamıyorum onlar yapıyor, iyi de yapıyorlar, iyi niyetlerinede inanıyorum
ama sert usluplu olup hoşlanmadığım üyelerde var onların gerçekten kötü kalpli olduğunu düşünüyorum ama allahtan onlar bi kaç tane

:46: :46: :46: :46: :46:

İşte dikkat ediyorum ne zaman yakınlarda orgazm olmamış olsam o zaman sertleşiyorum :D :D Onun dışında pamuk gibiyim mesela dün geceden beri biri yolumu kesse sağ cebimdekileri istese soldakileri de ben kendiliğimden veririm :9:

samantha burdakilerin nazarı çok pis değer söliyim, böle çok konuşmayın 2 vakte kadar vajinismus neyin ederler benden sölemesi. :27:

Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Duymak istediği üslupta ve duymak istediği gibi yorum yapılmasını kimse bekleyemez.
Konu açıyorsan her yorumahazır olacaksın.
Hakaret edilmemeli tabi, o ayrı mevzu.

İşte olay bu zaten bu konudaki , hakaret edilmemeli ayrı mevzu demişsiniz ama benim ve burda benim gibi düşünen arkadaşlarımızın derdi hakaret edilmemesi sadece yoksa biz , kişileri hep pohpohlayalım , sadece olumlu şeyler söyleyelim , kimseye negatif yaklaşmayalım demiyoruz zaten , amacımız sadece hakaret edilmemesi .

Konunun çok dışına çıkıldı zaten , tek derdim hakaret edilmemesi !!!

haklısın. düşene bir tekmede benden olsun gibi bir anlayış var sanki. söylediğinde sende suçlu oluyorsun :)

ama aldatan kadında buraya gelip konu açtığında diyorki çok pişmanım ölüyom bitiyom napayım , kaçanda diyorr ne yapayım pişmanım . çocuğunu aldırmayı düşünende çok hevesliyim en mutlu günüm kürtaj olduğum gündür demiyor , oda üzüntü çaresilik içinde burada sakinleşmeye çalışıyor.

ama kimileri varki hiç konuyu açan kadın açısından düşünmüyor olayları. kendince haklı sebepleri olduğunu düşünemiyor empati yapmıyor. evet sen haklısın densin demiyorum bende çoğu konuda verdiğim cvplarda eğer kadını haksız görüyorsam haksız gördüğüm noktaları belirtirim ama olmuşla ölmüşe çare yok der bundan sonrası için kendimce tavsiyelerde bulunurum. hatasını daha da büyütmemesi için..

haa birde en ufak bir karı koca kavgasında bile hemen erkeğe yüklenip olmaz olsun öyle koca sen nasıl seversin bu adamı hemen bırak boşa bilmem ne diyenlerde var ki anlamıyorum. içimden diyorum acaba bunu söyleyenin evliliği çok mu güllük gülistanlık, eşi her akşam elinde çiçekler le mi eve geliyor bir dedğini iki etmiyor :1: insanları hemen yargılamak kötülemek asmak kesmek klavye başında çok kolay ama gün gelip benzer şeyler yaşamaya başlayıncada hemen yeni üyelik alıp öyle derdini paylaşır tanınmaz . bilemiyorum. reelde de kayınvalidem birilerinin dedikodusunu yapmaya başladığında o kişinin karakterine yaptığı şeylere ağır laflar kullanınca bile lafını kesiyorum kadının öyle deme diyorum sen hayatında onunla kaç kere bir araya geldin ne koştun ne ettinde bu kadar kesin konuşuyorsun ne kadar tanıyorsun ki. kimseye kadının verdiği kararları yargılamak düşmez biz kocası değil anası değiliz. ailesi durumdan memnunsa hiç birimize de laf etmek heleki böyle kötü konuşmak düşmez. çok ayıp geliyor böle konuşulması bana derim. kaynanamda bozulur üstüne de derim gerçi beni ilgilendirmez nasıl konuştuğunda ama kötü dedikodudan rahatsız oluyorum ondan dayanamadım özür diyorum üstüne daha da bir bozuluyor ama haklıyım :60:

her kelimene katılıyorum arkadaşım , çok doğru söylemişsin sende...

şimdi ben şeyi anlamadım, kazen siteyi mi bırakıyo yoksa toptan mı kapatıyo?

Yok be hacı,tatile gitti adam ..
Ve varya tatile gittiği moteldeydim geçen ramazan bayramı on numara yer..
sessiz sakin uvvv bizde gitsek keşke :97:

harbimi diyosun. yani bütün bu "gidiyorum bütün aşklar yüreğimde" tantanası aslında "tatile gidiyorum hahayt"mış yani. ayıptır. kınıyorum. :20:

aah ah, tatil mi o da ne. gitmek istesem tek gidemem, ailecek gitsek olmaz babannem var, istanbuldan çıkamayız. aman bea. bizim yerimize de gezin bari. :59:

Muhabbetlerinizi geyik kısmında yapın arkadaşlar , konuyla alakasız yorumlar yapmayın lütfen.

Son düzenleme:
pardon abla. park parası da verelim istersen

1.Çok acımasız yorum yapanlara karşındaki insana bir kötekde ben vurayım mantığında yorum yapanlara bende karşıyım...
2.Her konu açanın sırtını sıvazlayamazlar sanırım kk bayanları..Konu sahibi yer geliyor olmayacak ieyler yazabiliyor..Aferin sana iyi yapmışsın arkadaşım denmez sanırım..(Kendi adıma böyle düşünüyorum)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Back