herkes tek tip yazsa burasının ne anlamı var, başlıkları açıp okumanın ne anlamı var, hiç kk ya girmem daha iyi, herkes aynı tarzda yazcaksa neyi merak edeyim ki
zaten güzelliği çok renklilikte
kimi sert yazar, kimi yumuşak, kimi saçmalar, kimi espirili
açıkcası benim kkda en siniri olduğum şey başka bi üyenin yorumuna dalınıp müdehale edilmesi, sanane kardeşim sen kendi yorumuna bak, başkasının özgürlüğüne neden müdehale ediyorsun, yorumuna neden müdehale ediyosun, "o onun düşüncesi" hakaret etmedikten sonra, hakaret edilsiysede kötü içeriğe bas. başlık sahibinin herkesin yorumunu değerlendirecek cevap verecek yetisi vardır herhalde, niye avukatlığa soyunulur anlamıyorum
aaaa bak kıza ne dedi, kendini onun yerine koy
kendimi onun yerine koysam objektif olamayacağım belki, zaten konu sahibinin objektif bakışa ihtiyacı var, çünkü kafasındaki kısır döngüyü kıramıyo, sen empati yaparsan sende o kadın gibi düşünürsün öyle yazarsın ve o kısır döngü hiç kırılmaz
burda herkesin yorumu neden farklı, aileden yetiştirmesi farklı, gördüğü geçirdiği farklı, konuya kendi tecrubelerine dayarak yada çevresindekilerin tecrubelerine dayarak yazıyorda ondan fark
şurda sadece 10 kızkardeş yorum yapıyor olsa hepsi birbirinden farklı yazardı, sert yazanda olurdu, yumuşak yazanda, ki burda yüzlerce birbirini tanımayan kadınız.
ayrıca bazı insanlara muğlak konuşarak lafı dolandırarak yardımcı olamazsız, direk yüzüne açıkca söylemelisiniz çünkü o, o şekilde anlıcaktır yorumlarından bellidir, ama buna da kalkıp yine "neden öyle diyon kız ya" diyen çıkar
ben açıkcası burda sert usluplu denilen çoğu üyeyi seviyorum çünkü ben onların yazdıklarını yazamıyorum ama sonuçta birinin yazması ve o gerçeği açıkca sermesi gerekiyor evet bazen kırıcıda olabiliyorlar ama ben bu kırıcı tarafın bile aslında pozitif olduğunu düşünüyorum, nasıl bakıp gördüğünle alakalı bişey
ben yapamıyorum onlar yapıyor, iyi de yapıyorlar, iyi niyetlerinede inanıyorum
ama sert usluplu olup hoşlanmadığım üyelerde var onların gerçekten kötü kalpli olduğunu düşünüyorum ama allahtan onlar bi kaç tane