merhaba arkadaslar ben yeni uyulerden biriyim okuduklarima cevap yazmasamda yakindan takip edeyordum yazdiklarinzi. subatin 14 de bende ilk asilamami yaptrdim cok sancili geceler gecirdim ilk on gun boyunca hemen hemen hic kalkmadim desem yeridir. igneler yumurtaliklarla birlikte kisti de buyutmus icimde. o yuzden esim ve ben kan vermeye gittigimizde sonucun negatif olduguna oyle inandrdik ki kendimizi kan tahlilinde pozitif cikinca sevinemedik bile dogru duzgun bir hafta daha bekledik ve bi kan daha verdim sonuc yukselmis dedi doktor ve ulturasonda da kesecik gozukunce yavas yavas inanmya basladik esimle. Rabbime binlerce sukurler olsun bizde iki yildir ugrasiyorduk ve sonunda sabrin meyvasini verdi rabbim. Hep dualarimdasiniz inanin. ben duanin gucune cok inaniyrum arkdaslar.
Arkdaslar paylasmak istedigim bisi daha var. asilama yaptrdigimda bi ablamiz bana dediki birinci derece akraban veya kendin 21 kez isra suresi oksun dedi. Bizde elimzden geldigince okumaya calstik. Belkide onun yuzu suyu hurmetine kabul etti rabbim bilmiyrum. Paylasmak istedim.
Allah hepinizin gonlune gore versin ins