- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Demiraycım inşallah sizlerde kavuşacaksınız mucizenize.Allahın izniyle inşallah bende bebeğimi kucaklarım.Hayali bile çok güzell ..darkinlife canım çokkk sevindim.allah tamamına erdirsin eminim çok güzel bi hamilelik geçireceksin.allah gönlüne göre versin.bizleride en kısa zamanda mucizemize kavuştursun.ben ancak bugün geldim.dediğin gibi tahlil yaptırdım malesef negatifti.geçen ay çok yumurta geliştiği için bu ay kist oluşmuş reglim o yüzden o şekilde gelmiş.sancımda o yüzdenmiş.bu ay boş geçecez malesef.kendine dikkat et tatlım....
Güzel dileklerin için teşekküler.İnşallah ağzından bal damlıyor.Mucizen sana daha çok mucizeler getirsin inşallah-ki getiriyorlar-rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Doğum haberinide böyle coşku içinde alırız inşallah.zor ama her anı çok güzel geçecek günler seni bekliyor...
Yeşbücüm benim sol kanal kapalı diye lap.önerilmişti.İyiki olmamışımmmmm.
Allahım işte her işte bir hayır varmış.Şükür.İnşallah herkesin operasyona gerek kalmadan olur
Doğru hatırlıyosun canım evey o bendim
Darısı sanada canımm inşallahhhh.
Merhaba kızlar biliyorum sizi merakta bıraktım ama bugün değerin yükseldiğini görmeden yazmak istemedim.
Sonunda Mucizem gerçek oldu işte bende yaşadım bu sevinci,inşallah sonuna kadar devam eder herşey böyle güzel olurrr..:teytey: :dance::teytey::dance:
İnşallah darısı benim gibi gözü yollarda olan tüm arkadaşlarıma olurrr.Hala inanamıyorum ben şoktayım galiba.
Dua edin sizde bana kızlar herşey güzel devam etsin inşallah..
SAğol ANNİŞCİM Dualarınızı eksik etmeyin,daha yolun çok çok başındayım.Başınızı ağrıtırım artık şu nasıl, bu nasıl diye :))))Oh beee dualarimiz karsiligini bulmaya basladi.Cok sevindim canim valla ya Allahhhhh tutmayin beni :teytey::teytey::teytey:
Walla süpersin DErramım aynı ben gibicanım ben grıp oldum ve ilaç kullanmak için baktırmıştım hcg 0 di :roflol: hatta kendıme guldum gebelık hormonun g si bilem yok diye biraz gır gıra vurdurdum ma hala pozitifim yaa canım ya sen bana belkı sıra bize gelıyodur demiştin ve hiç ümidimizi yitirmemiştik hatta psikolojik hamile kalıcaz bılem demiştik belkıde senın nurun bebişin söyletti allahım inşaallah sagsalım dünyaya gelmesını nasıp etsın bitanemm inan cok duygulandımmm ve cokkkk sevındımmm :teytey:
Yeşbücüm sen ne alemdesin canım?Ah bi de benim hafızam kuvvetli olsa :)evet hafızam biraz kuvvetlidir... hatta turan çetini önermeiştim demi lap ta uzman...jeyyar
canım amiin inşallah....
canım öyle çok sevindimki anlatamam allahım hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı ve rahat bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah darısı tüm bebiş bekleyenlerin olur inşallah allahım herkeze kısmet eder tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah kendine iyi bak öptüm tabi mercimeğinede iyi bak tatlım:dance::teytey:
SAğol ANNİŞCİM Dualarınızı eksik etmeyin,daha yolun çok çok başındayım.Başınızı ağrıtırım artık şu nasıl, bu nasıl diye :))))
a.s.
Amin canım sizide korusun.Unutmayın dualarınızda.Pzt. büyük gün inşallah görürürm keseyi.Öptüm canım..
ne demek gulum dilim dondugunce bilgilerim el verdiginde elbetteki yardimci oluruz.sen yeterki iyi ol tabi bebisinde.Rabbim ikinizide korusun..a.s.
Yağmurum ya görüyosun siz Mucizeyi başlattınız sen ve Curly. bende sizi izledim :)Darkinlife canımsın sen benim ya ellerim titriyor inan şu an öyle sevindimki ne yazacağımı bilemiyorum allahım çok şükür ya.......
Dualarımız birer birer kabul oluyor rabbim bütün arkadaşlarımızın kucakları teker teker dolar inşallah....
Şoka girdim inan şu an uzun zamandır giremiyodum mesajını görünce nasıl heyecanlandım anlatamam...
Allahım ikinizede sağlık sıhhat versin hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah...
Nasıl oldu biraz anlatsana sen rahatsızdın en son öyle hatırlıyorum kistmi vardı yaramı vardı tüp bebek düşünüyüruz diyodun ben gelişmelrden biraz geri kaldım heralde....
Bebişini ve seni doya doya öpüyorum canım sevgiler....
Merhaba kızlar biliyorum sizi merakta bıraktım ama bugün değerin yükseldiğini görmeden yazmak istemedim.
Sonunda Mucizem gerçek oldu işte bende yaşadım bu sevinci,inşallah sonuna kadar devam eder herşey böyle güzel olurrr..:teytey: :dance::teytey::dance:
İnşallah darısı benim gibi gözü yollarda olan tüm arkadaşlarıma olurrr.Hala inanamıyorum ben şoktayım galiba.