Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

Demiraycım inşallah sizlerde kavuşacaksınız mucizenize.Allahın izniyle inşallah bende bebeğimi kucaklarım.Hayali bile çok güzell ..
Anladım canım.Ama sende yaklaştın gibi bu arada :)
Adet düzensizleşirse yaklaştın demek oluyo bana hep öyle dediler
Biraz daha sabret canım olacaktır elbet.

Güzel dileklerin için teşekküler.İnşallah ağzından bal damlıyor.
İnşallah doğumuda verebilirim canım sağol.
O güzel günleri heyecanla bekliyorum.

canım ben grıp oldum ve ilaç kullanmak için baktırmıştım hcg 0 di :roflol: hatta kendıme guldum gebelık hormonun g si bilem yok diye biraz gır gıra vurdurdum ma hala pozitifim yaa canım ya sen bana belkı sıra bize gelıyodur demiştin ve hiç ümidimizi yitirmemiştik hatta psikolojik hamile kalıcaz bılem demiştik belkıde senın nurun bebişin söyletti allahım inşaallah sagsalım dünyaya gelmesını nasıp etsın bitanemm inan cok duygulandımmm ve cokkkk sevındımmm :teytey:

evet hafızam biraz kuvvetlidir... hatta turan çetini önermeiştim demi lap ta uzman...jeyyar
canım amiin inşallah....

canım öyle çok sevindimki anlatamam allahım hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı ve rahat bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah darısı tüm bebiş bekleyenlerin olur inşallah allahım herkeze kısmet eder tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah kendine iyi bak öptüm tabi mercimeğinede iyi bak tatlım:dance::teytey:

Oh beee dualarimiz karsiligini bulmaya basladi.Cok sevindim canim valla ya Allahhhhh tutmayin beni :teytey::teytey::teytey:
SAğol ANNİŞCİM Dualarınızı eksik etmeyin,daha yolun çok çok başındayım.Başınızı ağrıtırım artık şu nasıl, bu nasıl diye :))))
a.s.

Walla süpersin DErramım aynı ben gibi
Bende ne olursa olsun yaptırıyordum ama iyiki yaptırdık.Ya ilaç kullansaydım çok iyi olmazdı di mi şutarafagitti
Amin canım tabi sadece pozitifle iş bitmiyor,ben dün sayıyorum eşime değer yükselecek mi,kesiyi görecekmiyim,sonra kalp atışı var sırada :)))))Sonra daha daha neler...

Hala Pozitifiz Derramcım Her zamanki gibi tam bize yakıştığı gibi :hooray:

Kıs sen sperm vermemişmiydin?Noldu ha?Unuttum sanma:)))

evet hafızam biraz kuvvetlidir... hatta turan çetini önermeiştim demi lap ta uzman...jeyyar
canım amiin inşallah....
Yeşbücüm sen ne alemdesin canım?Ah bi de benim hafızam kuvvetli olsa :)

ACELECİM sağol bitanem amin, inşallah
Sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Hep senin mercümekleri konuşurduk.Bende inşallah mercimeğimigörürürm.Çok merak ediyorum ben onuuuuuuu
a.s.Sende dikkat et kendine öptüm

Darkinlife canımsın sen benim ya ellerim titriyor inan şu an öyle sevindimki ne yazacağımı bilemiyorum allahım çok şükür ya.......

Dualarımız birer birer kabul oluyor rabbim bütün arkadaşlarımızın kucakları teker teker dolar inşallah....

Şoka girdim inan şu an uzun zamandır giremiyodum mesajını görünce nasıl heyecanlandım anlatamam...

Allahım ikinizede sağlık sıhhat versin hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah...

Nasıl oldu biraz anlatsana sen rahatsızdın en son öyle hatırlıyorum kistmi vardı yaramı vardı tüp bebek düşünüyüruz diyodun ben gelişmelrden biraz geri kaldım heralde....

Bebişini ve seni doya doya öpüyorum canım sevgiler....

SAğol ANNİŞCİM Dualarınızı eksik etmeyin,daha yolun çok çok başındayım.Başınızı ağrıtırım artık şu nasıl, bu nasıl diye :))))
a.s.

ne demek gulum dilim dondugunce bilgilerim el verdiginde elbetteki yardimci oluruz.sen yeterki iyi ol tabi bebisinde.Rabbim ikinizide korusun..a.s.

Kızlar ben kaçıyorum eşim biraz dinlen diyor.Sonra yine gelirim.

Bana dua eden tüm arkadaşlarıma teşekküerler tekrar.Öptüm hepinizi MucaKSsssss

Darkinlife çoooooooooooooook Sevindim Yaaaaaaa.....ne Güzel Bir Haber Verdin Bize...darisi Bizlerin Başina Inş.ne Olur çok Dua Et Canim.benim Bu Ilk Aşilamam Inş Tutarda Bende Ayin 17 Sinde Müjdeli Haberi Veririm Size...

kendıne ve bebişine cok ıyı bakk yorulma emi kusum canım sperm tahlılım acıklansın yazıcammm öyle bir vermişimki taa cumaya cıkacak :roflol:

ne demek gulum dilim dondugunce bilgilerim el verdiginde elbetteki yardimci oluruz.sen yeterki iyi ol tabi bebisinde.Rabbim ikinizide korusun..a.s.
Amin canım sizide korusun.Unutmayın dualarınızda.Pzt. büyük gün inşallah görürürm keseyi.Öptüm canım..

Yağmurum ya görüyosun siz Mucizeyi başlattınız sen ve Curly. bende sizi izledim :)

Bi bilsen ben ne karışık duygular içindeyim.Güzel dileklerin için teşekküerler.
Allahım sana da Güzel bir Evlat nasip etsin,güzel bir hayat nasip etsin inşallah..
Yara vardı,geçmiş mi diye gittim,kist çıktı tahlil istendi eşimde gebelikte istedi veeeee hamile çıktım.Bugün değer yükselince yazdım sizlere....
Bende sizi öpüyorum canım.Kendine iyi bakk...

canım çok sevindim allah inşallah tamamı na erdirir.kucağına da alırsın bebeğini bol bol dinlen kendine ve bebişine iyi bakallah inşallah böyle mutlu haberi yazmayı bizede nasip eder

ne güzel yaa birbirimizi tanımıyoruz ama her hamişş haberi hepimizi havalara uçuruyor aynı sevinci hepimizin yaşamaı dileğiyle tebrikler darkinlife

DAAARRRRRRKKKKKKK SÜPERRRRSİİİİNNNNN işte budur yaaa, biliyodum ben zati böyle olacağını, inan kendimin olmuş kadar sevindim canım benim yaaaa, çok çok çokkkkk sevindim, Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllllaaaaahhhhhh, darısı başımıza bacımmmm, maşallah sanada bebişedeeee
:teytey::teytey::dance::dance:ŞenizŞeniz

canım benımmmmmmmmmmmmmm ya valla cokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındımmmmmmmmmmmmmmm Allah kucagınada almayı nasıpp etsın ayyyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaa ALlah isteyen herkese versın..............

darkinlife,canım,inanamıyorum yaa...ne güzel bir haber bu...Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inş...bebek özlemiyle yanıp tutuşanların da en kısa zamanda hamiş kalmaları,hamişlerin de sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları duasıyla(AMİN)

canımmmmmmmmmm ne kadar güzel bi haber verdin bizlere...çok sevindim ya....rabbim tamamına erdirir inşallah...darısı bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…