çok can sıkıcı değil mi canım ?? ne güzel sen takmamışsın kafaya ben takıyorumben 20 yaşındayım beni 30 yaşından büyük birinin ablası sanmışlardı bir defasında hiç unutmam. insanlar densiz insanlar
iri mi gösteriyorsunuz peki? gerçi 1,72-67 gayet ideal. Saç stilinizi ve giyim kuşamınızı değiştirebilirsiniz. saçınız boyaysa onda değişiklik yapabilirsiniz. 1,72 çok uzun değil bu aradason günlerde bir derdim var evet(
lütfen biraz fikir alayım sizden..
öncelikle 28 yaşındayım boyum biraz uzun 172 kg 67
neden bunları açıkladım diye sorarsanız son günlerde çevremden hep yaşımdan büyük gösterdiğim söyleniyor iş arkadaşlarım tarafından çok kafaya takıyorum hiç kırışıklığım yok hiç beyazım yok tek bi tel dahi ve neden bunları duyuyorum üzülüyorum sizden fikir istiyorum söylediklerinizi dikkate alıyorum
hadi el birliğiyle daha genç en azından yaşında gösteren biri olayım
Bir an aklıma ececansuece geldiçok can sıkıcı değil mi canım ?? ne güzel sen takmamışsın kafaya ben takıyorum(
saçım bayağı uzun belimde sence kısa mı kestireyim kahkül de düşünmeye başladım dolabımı da yenileyeceğim hırs yaptımSaç rengin, yaptığın ya da yapmadığın makyaj, giyim tarzın, seçtiğin renkler hatta saç kesimin bile sebep olabilir. Bence bir kuaföre gitmekle işe başlayabilirsin
o ne kız ???Bir an aklıma ececansuece geldi
taktım aslında çok moralim bozulmuştu. hala da aynı şeyi duysam bozulur yani :) ama verilebilecek tek tavsiye şu durumda kafanıza takmayın demek oluyor :)çok can sıkıcı değil mi canım ?? ne güzel sen takmamışsın kafaya ben takıyorum(
sanırım öyle nasıl giyineceğimi bilmiyorum ne bulursam onu giyiyorumAcaba kıyafet seçimini mi yanlış yapıyorsun ?
Şöyle bir ombre yaptır mesela şuan çok moda. Biraz da hareketli bir kesim. Hafif makyaj.. Ohh mis. Bu arada yaşıtmışız. Ben senden daha kısa ve biraz daha kiloluyum. Sen avantajlısın bu konuda. Avantajını kullansaçım bayağı uzun belimde sence kısa mı kestireyim kahkül de düşünmeye başladım dolabımı da yenileyeceğim hırs yaptım
haklısın canım kıyafet seçimimi de bu yüzden istediğim gibi yapamıyorum172 ye 67 kilo fazla ben 177 ye 60 ık kilolu buluyorm kendimi ve kilo verince cidden farkediyor görünüm gençleşiyor. Kısa saç olgun gösterir saçını kestirme ama kilo mutlaka ver
spor ama şık kıyafetler tercih edin. Saçlarınızı kestirin. Kısa saç her zaman dinamik gelmiştir banasanırım öyle nasıl giyineceğimi bilmiyorum ne bulursam onu giyiyorum(
haklısın canım kıyafet seçimimi de bu yüzden istediğim gibi yapamıyorum(
önerebileceğin bi yöntem var mı bana ??
canım şu andan itibaren kesinlikle kararımı verdim kahküllü katlı bi model kestireceğim , kıyafet alışverişi yapacağım bi de zayıflamayı başarabilirsem 5 kg falan olur bence bu iş :))Şöyle bir ombre yaptır mesela şuan çok moda. Biraz da hareketli bir kesim. Hafif makyaj.. Ohh mis. Bu arada yaşıtmışız. Ben senden daha kısa ve biraz daha kiloluyum. Sen avantajlısın bu konuda. Avantajını kullan
Güç sende neden yapamayasın kicanım şu andan itibaren kesinlikle kararımı verdim kahküllü katlı bi model kestireceğim , kıyafet alışverişi yapacağım bi de zayıflamayı başarabilirsem 5 kg falan olur bence bu iş :))
kendimi erkenden bırakıp,salmak mutsuz olmak istemiyorum...
Ooo öyle olmaz bir kere..Kıyafet çok önemli.Çok pahalı abartılı şeyler al demiyorum ama fiziğine uygun modern şeyler giymelisinsanırım öyle nasıl giyineceğimi bilmiyorum ne bulursam onu giyiyorum(