kızzlar yardım !!!

elizz0006

Gülümse hayata...
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
647
918
son günlerde bir derdim var evet(
lütfen biraz fikir alayım sizden..
öncelikle 28 yaşındayım boyum biraz uzun 172 kg 67
neden bunları açıkladım diye sorarsanız son günlerde çevremden hep yaşımdan büyük gösterdiğim söyleniyor iş arkadaşlarım tarafından çok kafaya takıyorum hiç kırışıklığım yok hiç beyazım yok tek bi tel dahi ve neden bunları duyuyorum üzülüyorum sizden fikir istiyorum söylediklerinizi dikkate alıyorum
hadi el birliğiyle daha genç en azından yaşında gösteren biri olayım

ben 20 yaşındayım beni 30 yaşından büyük birinin ablası sanmışlardı bir defasında hiç unutmam. insanlar densiz insanlar

iri mi gösteriyorsunuz peki? gerçi 1,72-67 gayet ideal. Saç stilinizi ve giyim kuşamınızı değiştirebilirsiniz. saçınız boyaysa onda değişiklik yapabilirsiniz. 1,72 çok uzun değil bu arada

Saç rengin, yaptığın ya da yapmadığın makyaj, giyim tarzın, seçtiğin renkler hatta saç kesimin bile sebep olabilir. Bence bir kuaföre gitmekle işe başlayabilirsin

kızlaar sizden yardım istiyorum lütfen
canlandıralım topiği fikir istiyorum yorum yapın lütfen uzun olmamdan mı kaynaklanıyor acaba???

Saç rengin, yaptığın ya da yapmadığın makyaj, giyim tarzın, seçtiğin renkler hatta saç kesimin bile sebep olabilir. Bence bir kuaföre gitmekle işe başlayabilirsin
saçım bayağı uzun belimde sence kısa mı kestireyim kahkül de düşünmeye başladım dolabımı da yenileyeceğim hırs yaptım

172 ye 67 kilo fazla ben 177 ye 60 ık kilolu buluyorm kendimi ve kilo verince cidden farkediyor görünüm gençleşiyor. Kısa saç olgun gösterir saçını kestirme ama kilo mutlaka ver

saçım bayağı uzun belimde sence kısa mı kestireyim kahkül de düşünmeye başladım dolabımı da yenileyeceğim hırs yaptım
Şöyle bir ombre yaptır mesela şuan çok moda. Biraz da hareketli bir kesim. Hafif makyaj.. Ohh mis. Bu arada yaşıtmışız. Ben senden daha kısa ve biraz daha kiloluyum. Sen avantajlısın bu konuda. Avantajını kullan

172 ye 67 kilo fazla ben 177 ye 60 ık kilolu buluyorm kendimi ve kilo verince cidden farkediyor görünüm gençleşiyor. Kısa saç olgun gösterir saçını kestirme ama kilo mutlaka ver
haklısın canım kıyafet seçimimi de bu yüzden istediğim gibi yapamıyorum (
önerebileceğin bi yöntem var mı bana ??

sanırım öyle nasıl giyineceğimi bilmiyorum ne bulursam onu giyiyorum (
spor ama şık kıyafetler tercih edin. Saçlarınızı kestirin. Kısa saç her zaman dinamik gelmiştir bana bende hep uzun kullandım ve bir gün bir anda karar verdim gittim ve kstirdim. O gün bugündür hep kısadır. şimdi de can atıyorum doğum yapsam da kestirsem diye

canım şu andan itibaren kesinlikle kararımı verdim kahküllü katlı bi model kestireceğim , kıyafet alışverişi yapacağım bi de zayıflamayı başarabilirsem 5 kg falan olur bence bu iş :))
kendimi erkenden bırakıp,salmak mutsuz olmak istemiyorum...

sanırım öyle nasıl giyineceğimi bilmiyorum ne bulursam onu giyiyorum (
Ooo öyle olmaz bir kere..Kıyafet çok önemli.Çok pahalı abartılı şeyler al demiyorum ama fiziğine uygun modern şeyler giymelisinNe tarz giyimden hoşlanırsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…