spor kıyafetler seviyorum ben topuklu da giyemiyorum yürümekte zorlandığım için...Ooo öyle olmaz bir kere..Kıyafet çok önemli.Çok pahalı abartılı şeyler al demiyorum ama fiziğine uygun modern şeyler giymelisinNe tarz giyimden hoşlanırsın ?
Çok takıntılı bir üye olur kendisi.o ne kız ???
aslında başkaları için değil kendim için yapmak istiyorum bişeyler ve sizlerden fikir almak istedim bu konuyu açtım güzel fikirler çıkıyor kkden :))Çok takıntılı bir üye olur kendisi.
Insanların ne dedigini bu kadar önemseme
Bazen insanlar cok mantıksız konuşuyor.
Sen yine de kılıgınla kıyafetinle özenli ol.
Biz kadınlar bazen kendimizi çok salıyoruz.
belki giyim tarzınız sizi olduğunuzdan daha büyük gösteriyordur..son günlerde bir derdim var evet(
lütfen biraz fikir alayım sizden..
öncelikle 28 yaşındayım boyum biraz uzun 172 kg 67
neden bunları açıkladım diye sorarsanız son günlerde çevremden hep yaşımdan büyük gösterdiğim söyleniyor iş arkadaşlarım tarafından çok kafaya takıyorum hiç kırışıklığım yok hiç beyazım yok tek bi tel dahi ve neden bunları duyuyorum üzülüyorum sizden fikir istiyorum söylediklerinizi dikkate alıyorum
hadi el birliğiyle daha genç en azından yaşında gösteren biri olayım
canım foto paylaşmayayım ama direk fotomu atmış kadar anlatayım saçlarım belimde kendi saçım koyu kahverengi , boyum çevremdeki herkese göre uzun 172 kilom 67 üst bedenim ince s beden bile giyiyorum düşün bütün kilom basenimde ve üst bacağımda maalesefgiyim kuşamını değiştir saçın uzunsa kısalt rengini koyu yap vs simdi bi foton olsa bilsek ona göre yorum yaparndık ama maalesefg burda paylaşılamıyor iste :)
yoo zayıf değilim hiç kırışığım da yok göz altlarıma da aydınlatıcı kullanıyorum..çok zayıfsan yüzünde çok çizgiler varsa bununla ilgili olabilir göz çevresi alın bu yaşlı gösteriyor
Bence makyaj yapmalısın,bu sene mat rujlar moda,kendine yeni makyaj malzemeleri al :)spor kıyafetler seviyorum ben topuklu da giyemiyorum yürümekte zorlandığım için...
ama doğru düzgün bişeyler almadım uzun zamandır kendime bu konuda hatalıyım her gün aynı şeyleri giyersem tabi öyle sanırlar...en kısa zamanda gidip alışveriş yapmalıyım,çok şükür maddi sıkıntım yok haftasonu atayım kendimi dışarı:))
ha bi de hiç makyaj yapmam az bişey yapsam mı ki
saçım bayağı uzun belimde sence kısa mı kestireyim kahkül de düşünmeye başladım dolabımı da yenileyeceğim hırs yaptım