kızzlaarr pamuk kullanmayın

naxar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
42
0
86
İstanbul
doktoruma gitmiştim oraya bir kadın geldi tam 4 ay adet görmemiş karnı aşırı şiş kendini hamile sanıyor fakat testlerdede çıkmamış doktorun muayenesi sonucu rahiminden pamuk çıktı . pamuk içerde şişmiş ve bütün rahimi kaplamış yumurtalıklarına yapışmış . ameliyat olmak zorunda kaldı . amaaann dikkat edin

evet canım
bizimde bi komşumuz vardı bi dini tarikata üye reglken namaz kılmak için pamukla tampon yapardı sonuç senin dediğin gibi oldu tabi
hassas olmak lazım

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaa ben hayatta yapamam zaten pipirikliyimdir...aman allah korusun....

ne kadar sacma adetken namaz kilinmaz butun dini kitaplarda yaziyor bilincsiz olmayalim arkadaslar allah o gunu biz kadinlara bos yere vermemis oyle deilmi?hey yarabbim neler var ya!

adetliyken deil tabikidee normal günlerde akıntı olmasın iççamaşıra diyeymiş iççamaşıra bulaşırsa namaz olmazmış

nasil yani hazir tampondami kullanmayalim ben geceleri tampon kullaniyorum rahat oluyor diye camasirlarima leke gecmiyor

Arkadaşlar şu günümüzde çamaşir makineleri var neden tampon kullanma gereği duyuyorsunuzki ,anlamiş değilim

tampon farklı ,pamuk gibi ama bastırılmış...
pamuk gerçekten tehlikeli...
ama kullanan varsa da,sargı beziyle sarıp kullansın...
sevgiler...

inanın anlamıyorum günlük pedleri neden kullanmıyorsunuz ne pamuğu ne çamaşırı lütfen bilinçli olalım birde o bunu dediden vazgeçelim lütfen

evet,,benimde bi tanidigim vajinasindaki asiri ve pis kokudan belki aylarca rahatsizdi ,,,doktora gitti en sonunda megersem arkadas cogunlukla tampon kullanirdi ,,tampon icine kacmis(nasi oluyosa):1shokrda curumus ve o koku yapiyomus.....nasi insan anlamiyo diyoruz sama olabiliyomus demekki boyle sseyler....

vay ne neler var..bencede pamuk çok saçma günlük ped yada hiç bir şey kullanmamak en güzeli değiştir değiştir yeni çamaşır giy günümüzde çamaşırdan bol ne var..hem namaz kılınacaksada temiz yıkayıp kurulanıp öyle kılınsa olmazmı

kadın pedlerı dıye bişey var yaaa.pamuk ta ne bu çağdaa..
cahillik başka bişi diyemıcemmm

pamuk kullananların çoğu mantar hiç kimse önermiyobu mantardan kurtulamıyorlar bile
dikkatli olmak lazım günlük ped kullanın olmazmı

tanıdığımız içine kapanık ,henüz daha yeni ergenlikte bir kızcağız vardı..
Ailesinin ilgisizliğinden; kız regl olduğunda kimseye utancından söyleyemediği için kendi imkanlarıyla pamuk kullanmış..bir gün haberi geldi o kızcağızın pamuklardan ötürü rahminde ciddi problemler oluşmuş..Ve bu ilgisizlik yüzünden o kızcağız vefat etti biliyormusunuz..kurtaramadılar...
yazıyı okuyunca aklıma o geldi..Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun..bu da kız annelerine bir uyarı olsun,böyle şeyleri evlatlarınızla paylaşmanız kadar doğal ne olablir ? :1no2:

pamuk akıntının dışarıya çıkmasını engelleyip
abdestin bozulmasını önlüyor.
pedler öyle değil ama.pamuk çamaşırı korumak için değil yani.
abdesti korumak için.
zararlıymış ama onu öğrendik böylece.

abdest almamak için yaratılmış br bahane sanırım bu.. ne cahil insanlar var bi 15 dklarını ayırıp (boy abdesti için) abdest alamıyorlar mı.. klava:

pamuk kullanıyoruz cunku namazdaykende akıntı gelebılır ve abdestımız ve namazımız bozulabılır
bunun cahıllıkle bı alakası yok
zararlı oldugunu bılıyoruz detaylı ögrenmıs olduk yapıcak bırsey yok her namaza abdest alamk sorun degıl anlıyacagınız

tamponları biliyorumda oraya pamuk tıkandığınıda ilk defa duydum. yazdıklarınızın arasında hayatını kaybedene bile şahit olmuş arkadaş var aman ha çok sakıncalıymış demekki. kulaktan dolma bilgileri uygulamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…