- 17 Temmuz 2021
- 6.714
- 21.821
AhahhsfjkŞeytan şok.
Bu konuyu anlamıyor oluşunuzu kıskandım demek ki karşınızda anlayışlı kardeşler varBana çok garip geldi,kardeşimle böyle bir durum hiç yaşamak istemem.Büyüyünce işin içine çıkarlar giriyor demek ki.Kardeşimi evimde istemesem ben üzülürüm ya, karşılıklı birbirimize anlayış gösterip sahip çıkmak en güzeli.
ablani alışverişe gönder, donunce beraber bir seyler yapin beraber buzluga atmak icin. tam baslamisken belin agrisin sen salona gec o devam etsin.
yarin camlari siler misin de ,.banyoyu temizlicem yardim et de ona kitle... arada da söylen "kaynanam cok titiz, her yere bakar. mahcup olmak istemem. mutfak raflarini da yapalim mi? ben alt gözü yapayım sen üstü" diye. canin ceksin cokertme kebabi iste falan.
rahati bozulunca topuklarina vura vura kacar, merak etme
Bence de hiçbir şey yapamaz, sadece dertleşmek istiyor, kendine hiç sınır bile çizememiş çocuklarıyla baş başa dondurmacıya gidemiyorKonu sahihi bunların birini bile yapamaz. yapsaydı 9 günde yapardı.
Ablası öyle bir yüzsüz ki tamam siz gidin ben burda beklerim sizi derEşiniz birkaç günlüğüne süpriz bir tatil ayarladıgını söylesin yakınlar da bir yerde gitmeyin ama gittiğinizi zannetsin madem kırmak istemiyorsunuz,bu gibi bu durumda malesef bende karşı tarafı düşünmekten kendim harap olurum huyuma s..yımYani belli ki gitmeyecek o yüzden siz gidin numaradan
Ablasına gün doğar ki o zamanEşiniz birkaç günlüğüne süpriz bir tatil ayarladıgını söylesin yakınlar da bir yerde gitmeyin ama gittiğinizi zannetsin madem kırmak istemiyorsunuz,bu gibi bu durumda malesef bende karşı tarafı düşünmekten kendim harap olurum huyuma s..yımYani belli ki gitmeyecek o yüzden siz gidin numaradan
Annene konuyu olduğu gibi anlat. İstemiyirum söyle kızına gitsin de gönder. Sana kızmıyoruz. Kardeşine kızıyoruz aslındaMerhaba 38haftalık gebeyim doğurdum doğrucam hala evimde gereksiz misafir ağırlıyorum
Normalde bana asla gelmeyen kızkardeşim ve 2 tane hadsiz erkek çocuğu evime çöreklendi
Daha önce de konu açtım herkes bana hak verdi şimdi sorun şu ki güya benim için doğuma kadar kalmak istiyor ama ben asla istemiyorum çünkü kendi işimi görüyorum hatta onlar yokken daha rahat uyuyorum kalkıyorum
Tamam yiyip içtiğini kaldırıyor yıkıyor ama başka da yaptığı bişey yok evde yaptığım her hazırlık çöp oldu..
Misafir için hamur işi yaptım tükendi,et köfte hazırladım tükendi temizlik yaptım temizlik emaresi yok..
Dün gece annemle konuşurken sen gelene kadar kalırım aklın kalmasın diyoryahu istemiyorum rahatsız olma git evine kocan yalnız bile dedim hayır diyor bırakamam seni böyle diyor
Cidden sıkıldım yoruldum
Uyku uyuyamıyorum son günlerim bezdim bebeğime odaklanamıyorumgece 2-3e kadar oturuyor
Ben Sabah olduğu gibi uyanan biriyim okuldan öyle alıştım,sabahçıydım,uykusuz kalıp perişan olan benim kendisi öğlene kadar uyuyor..
Sonra küçük oğlu dakika başı buzdolabında 1 hafta içinde 3 defa market manav alışverişi yaptık bebeğe hazırlık yapmam gerekirken onlara yiyecek stokluyorum
Gece de büyük ergen olan sitede kız avlıyor,annesine diyorum 10dan sonraya kalmasın nolcak deyip 1-2 de arıyor gel diye..
Dün sitedeki bi kadının (2kızı var aynı yaşlarda) yeğenime parmak salladığını gördüm,muhtemelen kızlarını rahatsız etti,sordum yoo yok öyle bişey sen yanlış gördün dedi,salak muamelesi de görüyorum
Ne yaparsam giderler lütfen öneride bulunun acil bir şekilde
Gidin gerek yok dedim net söyleyeyim bunu ama bana mısın diyen yok !
Yeminle fikrinizs hayran kaldımm harikaaa!!İş yaptırın kendi gider zaten. Buzluğa atılacakların yeniden yapılması gerektiğini söyleyin. Temizlik yaptırın. Arkasına bile bakmaz giderken.
Bence annesinin umuru değil öyle olsa kendi düşünür 2 çocukla ne işin var diye, kimse kusura bakmasın ama ergen erkeklerle uğraşmak çok zor herkes kendininkiyle zor baş ediyor birde kadıncağızın başına sarmışlarAnnene konuyu olduğu gibi anlat. İstemiyirum söyle kızına gitsin de gönder. Sana kızmıyoruz. Kardeşine kızıyoruz aslında
Vallahi okurken sanki ben yaşıyorum bunları gibi geliyor. Bir stresleniyorum anlatamam. Ben orda olsam konu sahibinin evine arkadaşı gibi gelir. Kız bu kadını yazık değil mi 2 çocukla doluşmussun evine çek git de kadın rahat etsin bu nedir ya derdim ahahaBence annesinin umuru değil öyle olsa kendi düşünür 2 çocukla ne işin var diye, kimse kusura bakmasın ama ergen erkeklerle uğraşmak çok zor herkes kendininkiyle zor baş ediyor birde kadıncağızın başına sarmışlar
Konu sahibi ve eşi kovacak evden bence başka yolu yok
Allah sabır versin. Tek diyebileceğim buMerhaba 38haftalık gebeyim doğurdum doğrucam hala evimde gereksiz misafir ağırlıyorum
Normalde bana asla gelmeyen kızkardeşim ve 2 tane hadsiz erkek çocuğu evime çöreklendi
Daha önce de konu açtım herkes bana hak verdi şimdi sorun şu ki güya benim için doğuma kadar kalmak istiyor ama ben asla istemiyorum çünkü kendi işimi görüyorum hatta onlar yokken daha rahat uyuyorum kalkıyorum
Tamam yiyip içtiğini kaldırıyor yıkıyor ama başka da yaptığı bişey yok evde yaptığım her hazırlık çöp oldu..
Misafir için hamur işi yaptım tükendi,et köfte hazırladım tükendi temizlik yaptım temizlik emaresi yok..
Dün gece annemle konuşurken sen gelene kadar kalırım aklın kalmasın diyoryahu istemiyorum rahatsız olma git evine kocan yalnız bile dedim hayır diyor bırakamam seni böyle diyor
Cidden sıkıldım yoruldum
Uyku uyuyamıyorum son günlerim bezdim bebeğime odaklanamıyorumgece 2-3e kadar oturuyor
Ben Sabah olduğu gibi uyanan biriyim okuldan öyle alıştım,sabahçıydım,uykusuz kalıp perişan olan benim kendisi öğlene kadar uyuyor..
Sonra küçük oğlu dakika başı buzdolabında 1 hafta içinde 3 defa market manav alışverişi yaptık bebeğe hazırlık yapmam gerekirken onlara yiyecek stokluyorum
Gece de büyük ergen olan sitede kız avlıyor,annesine diyorum 10dan sonraya kalmasın nolcak deyip 1-2 de arıyor gel diye..
Dün sitedeki bi kadının (2kızı var aynı yaşlarda) yeğenime parmak salladığını gördüm,muhtemelen kızlarını rahatsız etti,sordum yoo yok öyle bişey sen yanlış gördün dedi,salak muamelesi de görüyorum
Merhaba 38haftalık gebeyim doğurdum doğrucam hala evimde gereksiz misafir ağırlıyorum
Cidden sıkıldım yoruldum