İstediğinizi düşünür, doğumda bir daha gelir.Sizce mesaj atıp ne diye böyle dedin desem mi
Hiç mesaj atmam ben olsam, istemediğimi bilsin bir daha gelmesin diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstediğinizi düşünür, doğumda bir daha gelir.Sizce mesaj atıp ne diye böyle dedin desem mi
Kv candır asla yadırgamaz yargılamaz çok anlayışlıdır çok severimNasıl, gelmeyin mi dediniz direkt? Tebrik ederim sizi ama kv de çok anlayışlıymış.
Kızkardeş kv nin iptal olduğunu biliyor mu? İstenmediğini bile bile tatili gereksiz uzattı. Sizi çok iyi anlıyorum kışa doğumun var şimdiden buzluğu doldurma derdine düştüm. Bu saatten sonra dinlenin bol bol. Artık son anlarınızın tadını çıkarın. İnsan doğumdan sonra gebeliğini özlüyor.
Böyle diyorsunuz da bana dün dedi ki diğer kardeşimiz de sana gelmek istiyor ama senden davet bekliyor dediKonu sahıbı akıllanmassınız. Sıze sayfalarca yazıldı. Istemıyırum yarın gıt duyıp otogara bırakıo gelıceksınız. Konu kibarlığı gectı coktan
Sankı bnm evıme zorla gelmişler gıbı bn sınır olmustım artık. Bunara bdv de fazla takıldım gerginim zaar. Ablanız bmm yanımda olsa dove dove kovacaktım o raddeye geldim. Artık bu kararlılık ile devam edınBöyle diyorsunuz da bana dün dedi ki diğer kardeşimiz de sana gelmek istiyor ama senden davet bekliyor dedi
Etmem dedim
Neden dedi şaşırdı
Huysuz her şeyde mana arayan tipler evime gelsin istemiyorum dedim
Yok öyle yok böyle dedi
Dedim çocupunu döven biri ne kadar normal olabilir ki ne alakası var beni ilgilendirmez ben söyledim diye çağırma tabii dedi
Benim şükür aklım var çağırmam dedim
Engelleyin nomu degistirdim dersiniz es kaza ararsa daSizce mesaj atıp ne diye böyle dedin desem mi
Gittiler ancak annemi arayıp doğuma kadar kalırdım ama istemiyordu bizi falan demiş o kadar emek ver yine suçlu oldum ama açıklama yapmam ne düşünüyorsa düşünsün
Teşekkür ederim evimle başbaşayım cidden evinde rahat olmak bile lüksmüşSanki benim evimden gitmişler gibi sevindim Annem yazlığa çağırıyor ısrarla . Bu sıcakta ben kendime bile fazla geliyorum dedim anneme.
Neyse ki hamile halinle sana yaşattıkları stres geçte olsa bitti . Geçmiş olsun..
Ah çok iyi sizin adınıza sevindimGörümcemi aradım
Yarın çıkın bize gelin dedim
Ama siz istediniz geldiniz lütfen pot kırma dedim
Ergen oğlu gece yarısından sonra bile dışarda geriliyorum dedim
Tamam dedi
Sonra görümcem aradı yarın bana geliyorlar dedim
O da sigara içemem giderim dedi tamam dedim