şimdi senden kan gelince, ilk gecen oldu diye psikolojin düzelecek mi??? ilginçç
sen bize gercekleri söylesen çünkü anlattıkların mantıksız belki sana ögle yardımcı oluruz, asla seni kınamıyorum durumuna da üzüldüm cnm ama baskasıyla evlilik mi düşünüyosun? kız arkadaslarına neler anlatacagın mı? senden carsaf falan görmek isteyen mi var??? ne yani
ya bakın cidden öle bi durum yok. ben sadece çok önem veriyorum diyorum ya kendim için istiyorum bunu. çok zor dönemlerden geçtim psikolojik olarak çok fazla sorunlar yaşadım. üstesinden gelemedikçe herşey daha kötüye gitti. çevremdeki insanların anlattıklarından mı etkilendim yoksa bu ilk gecenin mükemmel olmasına karşı olan hassasiyetim mi buna sebep oldu bilmiyorum. ama zaten başkasıyla evlenmeyi düşünsem ve buyüzden öle yapsam bunu ilk sevgilim anlardı. psikolojimin bozuk olduğunu hissetti demekki bana yardımcı olmaya çalışıyo. ben sadece sanki tekrardan bunu yaşayınca kendimi iyi hissedecekmişim gibi geliyo. zaten şuan sağlıklı bi karar veremiyorum farkındayım ama ben böle düşünüyorum napim