How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlık zarından tekrar kan gelmesi

Tövbe et ve Allah'a sığın. ALLAH yar ve yardımcın olsun.
İstemediğin bir olayi bir anlık boşlukla yasamışşın.
Çok da kafaya takılacak bir durum mu, seni seven ve bekleyen biriyle oldugun icin hayır.
Eğer evlenme ihtimaliniz varsa da bir an önce evlenin...

gereksiz yere kafana takıyorsun...
yaşayıp yaşamayacağın belli bile olmayan bir geceyi...
belki evlendin ve eşin sana beklediğin güzellikte bir gece sunamadı, belki o gece ilişkiye dahi giremedin ne olacak şimdi...
sadece yaşadığının keyfini çıkar...
ve öyle çok sev ve sevil ki yaşadığın her an ilkmiş gibi olsun...

Hayatını filan mahfetmedin ya neden illa her şey çok kötü olsun hayatım berbat olsun diye uğraşıyorsun?
Sen sevdiğin adamla berabermişsin, evlenmeyi düşünüyormuşunuz ne güzel işte
Bu olay sizi kötü etkilememiş
Hatta sevgilin sana anlayışlı davranmış
Sen evlenene kadar bir daha yapmama kararı almışsın sevgilin de tamam demiş
Ne güzel işte evlendiğinizde gayet heyecanlı olacak gayet güzel olacak karamsar düşünme artık
Bu mesele yüzünden ilişkinizi yıpratma

tamam bozmamaya çalışıyorum. umarım dediğin gibi heyecanlı olur tek istediğim bu zaten

Tövbe et ve Allah'a sığın. ALLAH yar ve yardımcın olsun.
İstemediğin bir olayi bir anlık boşlukla yasamışşın.
Çok da kafaya takılacak bir durum mu, seni seven ve bekleyen biriyle oldugun icin hayır.
Eğer evlenme ihtimaliniz varsa da bir an önce evlenin...

evlenmemize daha var kendi ayaklarımızın üzerinde durunca evlenmeyi düşünüyoruz. sevgilim çok istiyo zaten ve beklemesi iyi oldu. ilerde daha iyi olcak umarım. dua ediyorum zaten sürekli. sabır diliyorum ve tekrar yaşamak için yalvarıyorum. inanıyorum ki daha iyi olucak herşey

belki evlendin ve eşin sana beklediğin güzellikte bir gece sunamadı, belki o gece ilişkiye dahi giremedin ne olacak şimdi...

sevgilim de öle dedi. ilerde öle güzel olcak ki ilkim bu diceksin dedi. bilmiyorum belki kendimi iyi hissetmem için diyo ama en azından iyi hissediyorum

sevgilim de öle dedi. ilerde çok güzel olcak ilkim bu diceksin dedi. belki kendimi iyi hissetmem için dedi ama iyi hissediyorum

sevgilim de öle dedi. ilerde çok güzel olcak ilkim bu diceksin dedi. belki kendimi iyi hissetmem için dedi ama iyi hissediyorum

aslında kanı yada bekaretini değilde sanki daha çok arkadaşlarına anlatamıycaksın diye üzülüyor gibisin...
eşiyle yaşadığı en özel şeyleri başkalarına anlatınca ne oluyor ? adı üstünde özel !!!

bazen çok sacma konular acılıyor ya arkadsım duusnsene bır kere ılıskıye gırmıısn bır daha ıster gır ıster gırme ama bekaret gıtmıs

o zamn neden mıllet ılk gece telasına dusuyor hıc dusunmedınmı sen sevgılıısne kanıp bırkez ılışkı yasayan kısıler var :50: kusura bakma yani

bu konu saçma densin diye açmadım benim psikolojim şuan iyi olsa zaten burda kendimi harap edip konu açmam. ben buraya kendimi düzeltmek için yazıyorum lütfen bu tür şeyler yazmak yerine hiç yazmamanızı isterim halden anlamak diye bişi var farkında olmadığınız kesin

olmaz ki öyle bi defa kanıyor zarı insanın
eğer ilk ilişki yaşadığın biriyle evleniceksen ve psikolojik açıdan o anı tekrar yaşamak istiyorsan sevdiğinle gidip diktirin zarın düğüne bir kaç gün kala:34:

ilkini güzel hatırlaman için illa kan mı gelmesi gerekli ?

senin kızlık zarın bozulmus tamam. ama kızlık zarı esnek olup kan gelmeyen bayanlar da var sonucta. onlar güzel hatırlamıyorlar mı yani o zaman.

senin hissiyatınla ilgili bu. düşünme. duygularınla yaşa. hergünü ilk gibi yaşarsın.:16:

benim korkum zaten ilerde ilk gibi hissedemezsem diye. bu yüzden kan gelirse öle hissederim diye düşündüm. biraz araştırdım orası daralabilen biyermiş. merak ettim yani uzun zaman sonra daraldığı için kan gelebilirmi diye. ama illa kan olması diye öle hatırlamak istediğim için diyorum

benim korkum zaten ilerde ilk gibi hissedemezsem diye. bu yüzden kan gelirse öle hissederim diye düşündüm. biraz araştırdım orası daralabilen biyermiş. merak ettim yani uzun zaman sonra daraldığı için kan gelebilirmi diye. ama illa kan olması diye öle hatırlamak istediğim için diyorum

kana takılma sen askına duyguna bak.
hissedersin o sende bitiyor tamamen. kimisi cok kastıgı için
kendini o p... giriiş anında zorlamadan dolayı belki yine kan gelebilir.

herşey bende bitiyor evet. düzelmeye çalışıyorum buyüzden umarım kendime gelirim illa kan demiyorum sadece öle hissetmek istiyorum

şimdi senden kan gelince, ilk gecen oldu diye psikolojin düzelecek mi??? ilginçç:50:
sen bize gercekleri söylesen çünkü anlattıkların mantıksız belki sana ögle yardımcı oluruz, asla seni kınamıyorum durumuna da üzüldüm cnm ama baskasıyla evlilik mi düşünüyosun? kız arkadaslarına neler anlatacagın mı? senden carsaf falan görmek isteyen mi var??? ne yani

Son düzenleme:
her ne kadar 1 sene iliski yaşamasanda bundan sonraki ilk temasta kan gelmez çünkü zaten oraya bir giris olmus ama o iki üç damla kana bu kadarda yorma kafani bazi bekar kizlarin ilk gecelerinde bile gelmiyebiliyor

Back