How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Onu facede sahte profil kullanarak denedim

kesinlikle katılıyorum... ayrılmışsınız bitmiş gitmiş önünüze bakın....:64:

Canım iyi güzel haklısınız da bn onu hiç aramıyodum kii ne zaman önüme baksam hatta hayatıma birini sokmaya kalksam hissedio gibi o aradaı hepp.. Her zaman o kafamı karıştırdı..Ben sadece nezaket icabı doğumgününde kandillerde bayramda falan mesaj atıyordum o kadar.. O hiç aramamış olsaydı benm şu an belki aklıma bile gelmeyecekti ki ben de onu bırakmamaya sevmeye meyilliyim zatn o böyle yapınca benm de aşkım depreşio napcağmı şaşırrıyorum

Merhabalr kızlar..
2 yıldr ayrıym eski erkek arkadaşımla,onun beni bu 2 yıl için de aylık ya da 2 aylık düzenli periyotlrla bazen öylesine bazen de yeniden barışmak için deneme çabalarının samimiiyetini ölçmek için bu yolu kullanmak zorunda kaldım..
Sahte Profil açtım hoş bi genç kız fotosu koydum ve ekledim onu..Kabul etmeyeceğini düşünmüştüm ama kabul etti(1.hayal kırıklığı)
Konuşmaya başladık önce sanırım şüphelendi beni tanıyo musun birinden mi duydun kimsin sen şudur budur bi ton soru sordu.HAyır öylesine ekledim rahatsızsan sileyim falan dedim yok hayır konuşmak istiyosan konuşurz dedi..Konuştuk okuldan şurdan burdan öle lakayıt falan değildi(gerçi 2 gün sürdü sonra itiraf ettim) Yavaş yavaş hayatta neye canımıızın sıkkın olduğunu falan konusuna gelince var işte mutsuz olduğum bazı konular karıştırma boşver karışık konular falan dedi..Söyleme sırası bana geldiğinde ben de eski sevgilimle ayrılalı 2 yıl oldu ama uzağız yalan söylüyo denesek de doğru dürüst bi başlangıç yapamadık dedim(bizim aramızdaki durumun biraz değiştirilmiş halini söyledim)Tekrar denesek de uzak olduğumuz için yürümeyebilir ama bnim evlenmek istediğim insan o dedim...
Hadi ya evlenmek istiyosun o derece yani falan dedi bir de biten bir ilşkiden hayır gelmez benden söylemesi dedi..Erkekleri iyi tanırım amacınız zamparalık falan dedim o da yok wala o çağları kapattım ben son senem artık son durağım kim olacaksa onu arıyorum dedi gülerek

Bu noktada benim ipler koptu veee.. X şüphelendiğim birşeyler vardı ama emin oldun tamamdır ben Y dedim.Çünkü o bana ayrı olduğumuz dönemde hayatına birçok kız girdiğini ama benm onun ilki olduğumu yerinin çok farklı olduğunu söylemişti.Kısmetse benmle ciddi birşeyler olsun istediğini söylemişti..Aslında bu oyunu biraz daha sürdürmek istiyordum ama dayanamadım patladım çatladım.. O da cevp olarak Ben sence bu profilin sahte olduğunu anlamayacak kadar salak mıyım sence demiş.. Ben de tekrar cvp olarak İlgilenmiyorum zeka seviyenle sadece Sıkıldığın anlarda sevdiğin(eskiden) kızı arayacak kadar düşmüşsün.. Ben tüm haklarımı helal ettim sen de et dedim ve o profilden sildim onu..N diyorsunuz bundan sonrası için kızlar??? Sizce cidden benm olduğumu anlamış mıydı?Şayet anladıysa söylemek istediklerini dolaylı yoldanbu şekilde mi söylemek istedi?? Yorumlarınıza ihtiyacım var.. Lütfen yazın birşeyler

sevgilin eski sevgilisine dönmemişmiydi

Erkek arkadaşının en fazla anlayacağı şey, profilin sahte olmasıdır fakat bu sahte profilin sana ait olduğunu anlamamıştır çünkü; tüm erkekler kızların onu elde için yarışacağına inanmak isteyecek kadar saf olabilirler..
ama senin yerinde olsam sahte profilde asla açık vermezdim...uzun bi süre facebook hareketlerini incelerdim..arada konuşurdum..bu işlerde usul usul ve sinsice hamleler atılır.. hatta bu konuda uzmanlığım var diyebilirim...bu yöntemle zamanında sevgili olduğum tüm kişileri ekledim..hepsi kabul etti sonrasında asılma moduna geçti hepsi.. tek kişi beni terslemişti. o da şu an 2 yıldır sevgilim..hala haberi yoktur..

Merhabalr kızlar..
2 yıldr ayrıym eski erkek arkadaşımla,onun beni bu 2 yıl için de aylık ya da 2 aylık düzenli periyotlrla bazen öylesine bazen de yeniden barışmak için deneme çabalarının samimiiyetini ölçmek için bu yolu kullanmak zorunda kaldım..
Sahte Profil açtım hoş bi genç kız fotosu koydum ve ekledim onu..Kabul etmeyeceğini düşünmüştüm ama kabul etti(1.hayal kırıklığı)
Konuşmaya başladık önce sanırım şüphelendi beni tanıyo musun birinden mi duydun kimsin sen şudur budur bi ton soru sordu.HAyır öylesine ekledim rahatsızsan sileyim falan dedim yok hayır konuşmak istiyosan konuşurz dedi..Konuştuk okuldan şurdan burdan öle lakayıt falan değildi(gerçi 2 gün sürdü sonra itiraf ettim) Yavaş yavaş hayatta neye canımıızın sıkkın olduğunu falan konusuna gelince var işte mutsuz olduğum bazı konular karıştırma boşver karışık konular falan dedi..Söyleme sırası bana geldiğinde ben de eski sevgilimle ayrılalı 2 yıl oldu ama uzağız yalan söylüyo denesek de doğru dürüst bi başlangıç yapamadık dedim(bizim aramızdaki durumun biraz değiştirilmiş halini söyledim)Tekrar denesek de uzak olduğumuz için yürümeyebilir ama bnim evlenmek istediğim insan o dedim...
Hadi ya evlenmek istiyosun o derece yani falan dedi bir de biten bir ilşkiden hayır gelmez benden söylemesi dedi..Erkekleri iyi tanırım amacınız zamparalık falan dedim o da yok wala o çağları kapattım ben son senem artık son durağım kim olacaksa onu arıyorum dedi gülerek

Bu noktada benim ipler koptu veee.. X şüphelendiğim birşeyler vardı ama emin oldun tamamdır ben Y dedim.Çünkü o bana ayrı olduğumuz dönemde hayatına birçok kız girdiğini ama benm onun ilki olduğumu yerinin çok farklı olduğunu söylemişti.Kısmetse benmle ciddi birşeyler olsun istediğini söylemişti..Aslında bu oyunu biraz daha sürdürmek istiyordum ama dayanamadım patladım çatladım.. O da cevp olarak Ben sence bu profilin sahte olduğunu anlamayacak kadar salak mıyım sence demiş.. Ben de tekrar cvp olarak İlgilenmiyorum zeka seviyenle sadece Sıkıldığın anlarda sevdiğin(eskiden) kızı arayacak kadar düşmüşsün.. Ben tüm haklarımı helal ettim sen de et dedim ve o profilden sildim onu..N diyorsunuz bundan sonrası için kızlar??? Sizce cidden benm olduğumu anlamış mıydı?Şayet anladıysa söylemek istediklerini dolaylı yoldanbu şekilde mi söylemek istedi?? Yorumlarınıza ihtiyacım var.. Lütfen yazın birşeyler[/QUO bi kere anlasaydı en baştan kabul etmezdi hemen sohbete koyulmuş adam demekki net sohbetlerini seviyo ve senide unutmuş o bence ondan sana hayır yok arkadaş...öptüm seni sıkma canını erkekden bol ne var....daha iyisi bulursun

Aslındada ben de eski erkek arkadaşlarımdan bikaçını ekledim..Kabul eden de oldu etmeyen de belki de hayatlarında başkaları vardr diye etmedi etmeyen de bi fikrim yok.. Hatta sevgilisi olup düzenli bi ilişki sahibi olan birkaç normal erkek arkadaşımı da ekledim... İşin ilginci onlar da kabul etti..Hal böyle olunca sonuçta erkektir afedersiniz bi yerlerine sahip olamaz kabul eder doğaldr dedim ki biz şu an beraber de değiliz.........Yani bana koyan kabu edip sohbete koyulması değil sırf değişiklk olsun eğlence olsun diye iişkisi yolunca gidenler de yapabiliyor bunu
.....Bana asıl koyan o kıza (yani başkası sandığı banaa) boşver biten bi ilşkiden hayır gelmez demesiydi...
Madem böyle düşünüyordu ne diye yıllardr beni rahatsız ediyordu yani? İtiraf ettikten sonra o söyledikleride samimi miydin sen? dedim evett cevabını aldım..
Ama inanın inanmak istemediğimden mi başka birşeyden mi bilmiyorum ama hiç inanmıyoırum beni yine arayacağını da adım gbi biliyorum ama açıklaması ne olacak çok merak ediyorum... Son 1 yıldr her dönüşünde tamam evet olur sen nasıl dersen diye cevaplar verip kendimi ona çantada keklik göstermem kaybettirdi bana diye düşünüyorum(bana karşı bu kadar rahat bi şekilde acımasız konuşmasını)
Ama hiç aramadan sormadan bekleyip görücem ne olacağını

barışsanız bile herşey çok güzel olmaz bunun ümidiyle barışırsın onunla gidersin ama hiçbişey güzel olmaz ve ileride kendine kızarsın boşver bence bi ilişki bitmişse tam anlamıyla arada ihanet veya kabullenemiyeceğin durum olmuşsa yol ver gitsin derim ben

sevdiğiniz insanı böyle denemek, oyunlar oynamak ona, bazı sınırları bile bile zorlamak, aklında yoksa bile aklına düşürmek, kısacası eşeğin aklına karpuz kabuğu ketirmek, ne bileyim, kime göre neye göre doğru :97::97:

Ne gerek var bu tür oyunlara hiç anlamam , gerçek bir ilişki yaşamak istiyorsan karşısına geçersin söylersin net cevabı alırsın , hayatına devam edersin.
Zaten bu kadar basit bir çözümü varken bu basit oyuna gerek yokmuş bence..

Merhabalr kızlar..

Bu noktada benim ipler koptu veee.. X şüphelendiğim birşeyler vardı ama emin oldun tamamdır ben Y dedim.Çünkü o bana ayrı olduğumuz dönemde hayatına birçok kız girdiğini ama benm onun ilki olduğumu yerinin çok farklı olduğunu söylemişti.Kısmetse benmle ciddi birşeyler olsun istediğini söylemişti..Aslında bu oyunu biraz daha sürdürmek istiyordum ama dayanamadım patladım çatladım.. O da cevp olarak Ben sence bu profilin sahte olduğunu anlamayacak kadar salak mıyım sence demiş.. Ben de tekrar cvp olarak İlgilenmiyorum zeka seviyenle sadece Sıkıldığın anlarda sevdiğin(eskiden) kızı arayacak kadar düşmüşsün.. Ben tüm haklarımı helal ettim sen de et dedim ve o profilden sildim onu..N diyorsunuz bundan sonrası için kızlar??? Sizce cidden benm olduğumu anlamış mıydı?Şayet anladıysa söylemek istediklerini dolaylı yoldanbu şekilde mi söylemek istedi?? Yorumlarınıza ihtiyacım var.. Lütfen yazın birşeyler

Yalancıya bak. Tabiki sana sen oldugunu anladım diyecek. Klasik erkek numarası canım bu. Buluşalım desen buluşmaya gelir seni görünce ben biliyordum senin geleceğini derdi emin ol. Karaktersiz bir adam belli. Bence çok iyi yapmışsın onu silmekle.

çok affdersiniz ama ayrılalı 2 sene olmuş.kocaman 2 sene.sizi sevdiğini başkalarından duysanız bile başka biri nereden çıkarsa çıksın en azından bir şekilde bakacaktır.2ay falan olsada öyle.çünkü,erkekler kendilerine başkalarıylarıylada yapabileceğini gösteriyorlar.kendi kendini ispatlamaya çalışıyorlar.bu dediğim kadın dergilerinde falanda yazar.ayrıca unutmayada yardımcı olur.bizim gibi duygularıyla baş etmeyi bilmezler ki.kuzenim kimseyle konuşmadığı halde ekledikleride oluyordu bekarken.sevgili adayları içinde aynı şeyi düşünüyorum.bir ilişkinin başında deneme süreci vardır.yedekleme yapıyordur.ayrıca kusuruma bakmayın ama erkekler bu tür diyalogları normal buluyorlar.yeni birini denemeyi.yani yeni biriyle bir ilişkiye başlar mıyım diye oturup onla konuşmayı.bunları diyorum diye yaptıklarını onaylamıyorum.yalnız bu böyle diyorum.hem 2 sizden ayrıldıktan sonra inzivaya mı çekilecekler.hayat devam ediyor.

canım şu hareketinle totosunu iyi kaldırmışsın..ama bundan sonra asla böyle bişi ypma..sahte olduğunu anlamış olsa bile profilin ne farkeder..şu an onun gözünde
çantada kekliksin..önündeki yemek için kimse savaşmaz canım.

Merhabalr kızlar..

anlamadı.klasik kıvırma teknikleri...yutma derim...

ben de yaptım aynısını :)) dört ay ayrıydık ne ben aradım ne o.. sahte profilden girip eklemiştim.. ilk selamı o verdi, ben de karşılık olarak selam yazdım.. '' zeynep nolur sen ol, sensin di mi '' yazdı.. pes dedim :))

bence hesabın fake olduğunu anlamıştır..Çünkü hiç bir erkekle kız eklediği yeni biriyle en az bir hafta sonra aşktan konusmaya baslar tabii bu bahsettiğim kisiler ergenliği bitirmiş olgunlaşmış kisilerse..Biten bir iliskiden hayır gelmez derkende birdaha olmaz demeye getirmiş zaten

senin zeka seviyenle ilgilenmiyorum ne komik bir cümle güldüm gece gece :1::1: :52:

boşver o kaybetmiş...:21:

Böyle denemeler insanı üzüp yormaktan başka işe yaramıyor.
Hiç sevmediğim bir mevzu. Bence yapılmamalı.

Back