Merhabalr kızlar..
2 yıldr ayrıym eski erkek arkadaşımla,onun beni bu 2 yıl için de aylık ya da 2 aylık düzenli periyotlrla bazen öylesine bazen de yeniden barışmak için deneme çabalarının samimiiyetini ölçmek için bu yolu kullanmak zorunda kaldım..
Sahte Profil açtım hoş bi genç kız fotosu koydum ve ekledim onu..Kabul etmeyeceğini düşünmüştüm ama kabul etti(1.hayal kırıklığı)
Konuşmaya başladık önce sanırım şüphelendi beni tanıyo musun birinden mi duydun kimsin sen şudur budur bi ton soru sordu.HAyır öylesine ekledim rahatsızsan sileyim falan dedim yok hayır konuşmak istiyosan konuşurz dedi..Konuştuk okuldan şurdan burdan öle lakayıt falan değildi(gerçi 2 gün sürdü sonra itiraf ettim) Yavaş yavaş hayatta neye canımıızın sıkkın olduğunu falan konusuna gelince var işte mutsuz olduğum bazı konular karıştırma boşver karışık konular falan dedi..Söyleme sırası bana geldiğinde ben de eski sevgilimle ayrılalı 2 yıl oldu ama uzağız yalan söylüyo denesek de doğru dürüst bi başlangıç yapamadık dedim(bizim aramızdaki durumun biraz değiştirilmiş halini söyledim)Tekrar denesek de uzak olduğumuz için yürümeyebilir ama bnim evlenmek istediğim insan o dedim...
Hadi ya evlenmek istiyosun o derece yani falan dedi bir de biten bir ilşkiden hayır gelmez benden söylemesi dedi..Erkekleri iyi tanırım amacınız zamparalık falan dedim o da yok wala o çağları kapattım ben son senem artık son durağım kim olacaksa onu arıyorum dedi gülerek
Bu noktada benim ipler koptu veee.. X şüphelendiğim birşeyler vardı ama emin oldun tamamdır ben Y dedim.Çünkü o bana ayrı olduğumuz dönemde hayatına birçok kız girdiğini ama benm onun ilki olduğumu yerinin çok farklı olduğunu söylemişti.Kısmetse benmle ciddi birşeyler olsun istediğini söylemişti..Aslında bu oyunu biraz daha sürdürmek istiyordum ama dayanamadım patladım çatladım.. O da cevp olarak Ben sence bu profilin sahte olduğunu anlamayacak kadar salak mıyım sence demiş.. Ben de tekrar cvp olarak İlgilenmiyorum zeka seviyenle sadece Sıkıldığın anlarda sevdiğin(eskiden) kızı arayacak kadar düşmüşsün.. Ben tüm haklarımı helal ettim sen de et dedim ve o profilden sildim onu..N diyorsunuz bundan sonrası için kızlar??? Sizce cidden benm olduğumu anlamış mıydı?Şayet anladıysa söylemek istediklerini dolaylı yoldanbu şekilde mi söylemek istedi?? Yorumlarınıza ihtiyacım var.. Lütfen yazın birşeyler[/QUO bi kere anlasaydı en baştan kabul etmezdi hemen sohbete koyulmuş adam demekki net sohbetlerini seviyo ve senide unutmuş o bence ondan sana hayır yok arkadaş...öptüm seni sıkma canını erkekden bol ne var....daha iyisi bulursun