merhabalar. sizinle özel bişi paylaşmak istiyorum yoksa delireceğim. aslında başka bi hesabım var ama ordan anlatmak istemedim. çok kötü ilişkiler yaşadım psikolojim çok bozuktu ve o sırada biriyle çıkmaya başladım. çok güven problemi yaşadığım bi dönemdi ve birine gerçekten güvenmeye ihtiyacım vardı ve sevgilimle birlikte oldum ilkimi yaşadım. ama sonradan çok pişman oldum çünkü iyi bi dönemde değildim ve benim için pek anlamlı olmayan bi dönemdi. yıllarca hayalini kurduğum anı böyle yaşadığım için çok sorunlar yaşadım bidaha birlikte olmak istemediğimi söledim sevgilime. daha farklı olsun isterdim dedim o da anlayışlı davrandı tamam dedi ve bir yıldır hiç ilişkiye girmiyoruz. yıllarca bekleyip evlendiğimizde yaşayacağız bunu dedi. ama şimdi ben hala üzülüyorum ya o zaman da ilk gibi olmazsa? ben ilkimi tekrar yaşamak istiyorum psikolojimin düzelmesi buna bağlı gerçekten hayal ettiğim gibi olmalı. ilkimi güzel hatırlamalıyım. gerçekten ilk gibi olabilirmi peki yıllarca ilişkiye girmezsem tekrardan kan gelirmi tekrardan kendimi kasarmıyım? buna çok ihtiyacım var kendim için istiyorum bunu. lütfen bilen varsa cevap versin.
Evlendiğinde yaşayacağın ilk gece için tek hayalin 2damla kan mı??? Yoksa o anın heyecanı,ortamın hazırlanması,mum ışığı,güller ..vs. romantik yaklaşımlar,konuşmalar mı???? Sen önce o gece olmasını istediğin şeyi netleştir kafanda... Uzun süre ilişkiye girmezsen zaten zorlanırsın,kasılırsın o normal ama kan gelmez..sevgilin zaten bu konuda anlayışlı,saygılı ve rahat..Seni anlıyor en azından anlamaya çalışıyor..
Bence oturup baş başa o gece olmasını istediğiniz şeyleri bir birinize anlatın,böylece o gün gerçekten güzel olur..Hayallerinizi paylaşın ki o da ne yapması gerektiğini bilsin..
biliyorum garip karşılamanızı anlıyorum ama bu benim psikolojimi bozuyo çünkü gerçekten öenm vermiştim. ya evlenen arkadaşlarım oluyo onlar ilk gecelerini hep anlatıyo içim acıyo napabilirim benim anlatacak bi günüm bile yok kimse bilmiyo zaten paylaşcak kimsem yok ondan yazdım buraya çünkü erkek arkadaşım kız değil sonuçta beni nekadar anlayabilirki? keşke boşverebilsem olmuyo yani ben o günü güzel hatırlamak isterdim bide ilişkimiz yeni oturuyodu çok kavga ettiğimiz bi dönemdi zaten güven problemi yaşadığım bi dönemdi hep içimi acıtan olayların geçtiği zamanda olması beni incitiyo kendimi iyi hissetmenin yollarını arıyorum. sizden bu yüzden yardım istiyorum
bu kaygılarınızı paylaşmanız gereken ve sizi anlayacak, bu durumun ilgilendirdiği tek insandır erkek arkadaşınızdır...çok istiyorsanız bir hikayeniz olsun duyduklarınızdan derleyip bir hikaye de siz anlatın insanlara...
bunu anlatmakta neden bu kadar heveslisiniz...
hep söylüyorum görüldüğü üzere bunu sorun haline getiren erkekler değil, biz kadınlar aslında...
evet doğru bu konular sadece kadınlar arasında geçen şeyler. ilk gece muhabbetleri bekaret çok önemseniyo ve bizim gibi gençler etkisinde kalıyo. aileme karşı duyduğum pişmanlığı geçtim kendime karşı duyduğum pişmanlık beni gün gün öldürüyo zaten. hayatta yaşancak en kötü şey pişmanlık. geri dönüşü yok çare aramak için çırpınıyorum sadece
ben başkasıyla evlenirsem nolur derdinde değilim sadece ilk geceye çok önem veren biriydim ve hata yaptım bunu öle hatırlamak istemiyorum o gün benim için anlamlı olmalıydı şuan hala sevgilimle birlikteyiz ayrılmayı düşünmüyorum ama ilk gecemi öyle yaşamak istemedim sorun bu
bir daha kan gelmesi ilk defa ilişkiye girdiğin anlamına gelmeyecek ki (normal şartlar altında ikinci defa akn gelmesi çok düşük bir ihtimal)
ne olursa olsun tekrar ilişkiye girmek istemiyorum kendimi iyi hissedene kadar. belki uzun zamandan sonra yaşadığımda gerçekten ilk gibi olucak benim için. umarım dediğiniz gibi olur hayatımı mahvettiğimin farkındayım ama elimde olsa ben bunu istermiyim. kendime gerçekten bir ilk hazırlayacağım ve onu hatırlayacağım hep. böyle kendimi daha iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?