How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlık zarından tekrar kan gelmesi

bethbehrs

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
20
0
16
İzmir
merhabalar. sizinle özel bişi paylaşmak istiyorum yoksa delireceğim. aslında başka bi hesabım var ama ordan anlatmak istemedim. çok kötü ilişkiler yaşadım psikolojim çok bozuktu ve o sırada biriyle çıkmaya başladım. çok güven problemi yaşadığım bi dönemdi ve birine gerçekten güvenmeye ihtiyacım vardı ve sevgilimle birlikte oldum ilkimi yaşadım. ama sonradan çok pişman oldum çünkü iyi bi dönemde değildim ve benim için pek anlamlı olmayan bi dönemdi. yıllarca hayalini kurduğum anı böyle yaşadığım için çok sorunlar yaşadım bidaha birlikte olmak istemediğimi söledim sevgilime. daha farklı olsun isterdim dedim o da anlayışlı davrandı tamam dedi ve bir yıldır hiç ilişkiye girmiyoruz. yıllarca bekleyip evlendiğimizde yaşayacağız bunu dedi. ama şimdi ben hala üzülüyorum ya o zaman da ilk gibi olmazsa? ben ilkimi tekrar yaşamak istiyorum psikolojimin düzelmesi buna bağlı gerçekten hayal ettiğim gibi olmalı. ilkimi güzel hatırlamalıyım. gerçekten ilk gibi olabilirmi peki yıllarca ilişkiye girmezsem tekrardan kan gelirmi tekrardan kendimi kasarmıyım? buna çok ihtiyacım var kendim için istiyorum bunu. lütfen bilen varsa cevap versin.

Tekrardan kan gelmez. O kan bir kere gelir hatta bazen hiç gelmez.
Artık olan olmuş boşuna bukadar kendini harap etmene gerek yok.
Sonuçta kendi isteğinle birlikte olmuşsun ve o gün geri gelmeyecek.

merhabalar. sizinle özel bişi paylaşmak istiyorum yoksa delireceğim. aslında başka bi hesabım var ama ordan anlatmak istemedim. çok kötü ilişkiler yaşadım psikolojim çok bozuktu ve o sırada biriyle çıkmaya başladım. çok güven problemi yaşadığım bi dönemdi ve birine gerçekten güvenmeye ihtiyacım vardı ve sevgilimle birlikte oldum ilkimi yaşadım. ama sonradan çok pişman oldum çünkü iyi bi dönemde değildim ve benim için pek anlamlı olmayan bi dönemdi. yıllarca hayalini kurduğum anı böyle yaşadığım için çok sorunlar yaşadım bidaha birlikte olmak istemediğimi söledim sevgilime. daha farklı olsun isterdim dedim o da anlayışlı davrandı tamam dedi ve bir yıldır hiç ilişkiye girmiyoruz. yıllarca bekleyip evlendiğimizde yaşayacağız bunu dedi. ama şimdi ben hala üzülüyorum ya o zaman da ilk gibi olmazsa? ben ilkimi tekrar yaşamak istiyorum psikolojimin düzelmesi buna bağlı gerçekten hayal ettiğim gibi olmalı. ilkimi güzel hatırlamalıyım. gerçekten ilk gibi olabilirmi peki yıllarca ilişkiye girmezsem tekrardan kan gelirmi tekrardan kendimi kasarmıyım? buna çok ihtiyacım var kendim için istiyorum bunu. lütfen bilen varsa cevap versin.

Evlendiğinde yaşayacağın ilk gece için tek hayalin 2damla kan mı??? Yoksa o anın heyecanı,ortamın hazırlanması,mum ışığı,güller ..vs. romantik yaklaşımlar,konuşmalar mı???? Sen önce o gece olmasını istediğin şeyi netleştir kafanda... Uzun süre ilişkiye girmezsen zaten zorlanırsın,kasılırsın o normal ama kan gelmez..sevgilin zaten bu konuda anlayışlı,saygılı ve rahat..Seni anlıyor en azından anlamaya çalışıyor..

Bence oturup baş başa o gece olmasını istediğiniz şeyleri bir birinize anlatın,böylece o gün gerçekten güzel olur..Hayallerinizi paylaşın ki o da ne yapması gerektiğini bilsin.. :34:

ama ben tekrardan yaşamak istiyorum ilkimi düşündüğüm zaman öle düşünmek istemiyorum gerçekten zor durumdayım çünkü çok önem verdiğim bişiyi psikolojim bozuk olduğu bi zamana denk getirdim. biara kızlığımı diktirmeyi bile düşündüm belki unuturum diye off ne yapcağımı şaşırmış durumdayım kendimi harap ediorum ama elimde değil yardıma ihtiyacım var

Evlendiğinde yaşayacağın ilk gece için tek hayalin 2damla kan mı??? Yoksa o anın heyecanı,ortamın hazırlanması,mum ışığı,güller ..vs. romantik yaklaşımlar,konuşmalar mı???? Sen önce o gece olmasını istediğin şeyi netleştir kafanda... Uzun süre ilişkiye girmezsen zaten zorlanırsın,kasılırsın o normal ama kan gelmez..sevgilin zaten bu konuda anlayışlı,saygılı ve rahat..Seni anlıyor en azından anlamaya çalışıyor..

Bence oturup baş başa o gece olmasını istediğiniz şeyleri bir birinize anlatın,böylece o gün gerçekten güzel olur..Hayallerinizi paylaşın ki o da ne yapması gerektiğini bilsin.. :34:

sürekli konuşuyoruz zaten sürekli ağlıyorum morali bozuluyo onun da ama kendime hakim olamıyorum resmen beynimi kandırmaya çalışıyorum kan gelmesini istemem de oyüzden. yani ben ilkimi nasıl yaşadım diye düşündüğüm zaman aklıma istediğim evlendiğim zaman yaşadığım ilişki gelsin istiyorum. ama ya öle olmazsa diye korku sardı beni kendimi harap etmekten başka bişi yapmıyorum kimseye derdimi anlatamıyorum sırf buyüzden erkek arkadaşımdan ayrılmayı bile düşündüm ama onu da seviyorum. bilmiyorum ne yapcağımı psikoloğa gitcek durumum da yok maddi olarak. ama kendim üstesinden gelemiyorum

Abartıyorsun!!! Eğer şu forumları biraz takip ediyorsan evlilikte en önemsiz şeyin ilk gece olduğunu anlarsın.. Topu topu bir gece devamında mutsuz olduktan sonra ne önemi var!!! Saplantı olmuş artık,zarar veriyor size...Sonrasında mutlu olmak için dua etmeyi düşünsen...

bir daha kan gelmesi ilk defa ilişkiye girdiğin anlamına gelmeyecek ki (normal şartlar altında ikinci defa akn gelmesi çok düşük bir ihtimal)

biliyorum garip karşılamanızı anlıyorum ama bu benim psikolojimi bozuyo çünkü gerçekten öenm vermiştim. ya evlenen arkadaşlarım oluyo onlar ilk gecelerini hep anlatıyo içim acıyo napabilirim benim anlatacak bi günüm bile yok kimse bilmiyo zaten paylaşcak kimsem yok ondan yazdım buraya çünkü erkek arkadaşım kız değil sonuçta beni nekadar anlayabilirki? keşke boşverebilsem olmuyo yani ben o günü güzel hatırlamak isterdim bide ilişkimiz yeni oturuyodu çok kavga ettiğimiz bi dönemdi zaten güven problemi yaşadığım bi dönemdi hep içimi acıtan olayların geçtiği zamanda olması beni incitiyo kendimi iyi hissetmenin yollarını arıyorum. sizden bu yüzden yardım istiyorum

yazık ama...size de psikolojinize de..nasıl bir dayatmadır bu..kim dayatıp kadınların beynine işliyor bunları....yeniden kan görünce hayalinizi yaşamış mı olacaksınız...

bilemiyorum, algılayamıyorum ben bu düşünceyi...

evet belki avrupada yaşasaydım umursamazdım bile ama napabilirim beynime işlenmiş bu yani ben rahat olsam bile çevrem rahatmı? arkadaşlarım bu konuları bukadar konuşurken ben nasıl rahat olucam? kimse bilmiyor ilişkiye girdiğimi ama genelde kızlar arasındaki muhabbet hep ilk gece yada ilişki insanların ilgisini çekiyor. bilmiyorum iyi olamıyorum işte deniyorum olmuyor bi insan hergün ağlayabilirmi yada bu konular açıldığında hep ağlayabilirmi ben ağlıyorum kendime engel olamıyorum hadi boşver takmayayım desem de olmuyo hemen gözlerim doluveriyo. kendime nekadar değer versem de bu konuda hep canımı yakabiliyorum takmamazlık yapamıyorum

biliyorum garip karşılamanızı anlıyorum ama bu benim psikolojimi bozuyo çünkü gerçekten öenm vermiştim. ya evlenen arkadaşlarım oluyo onlar ilk gecelerini hep anlatıyo içim acıyo napabilirim benim anlatacak bi günüm bile yok kimse bilmiyo zaten paylaşcak kimsem yok ondan yazdım buraya çünkü erkek arkadaşım kız değil sonuçta beni nekadar anlayabilirki? keşke boşverebilsem olmuyo yani ben o günü güzel hatırlamak isterdim bide ilişkimiz yeni oturuyodu çok kavga ettiğimiz bi dönemdi zaten güven problemi yaşadığım bi dönemdi hep içimi acıtan olayların geçtiği zamanda olması beni incitiyo kendimi iyi hissetmenin yollarını arıyorum. sizden bu yüzden yardım istiyorum

bu kaygılarınızı paylaşmanız gereken ve sizi anlayacak, bu durumun ilgilendirdiği tek insandır erkek arkadaşınızdır...çok istiyorsanız bir hikayeniz olsun duyduklarınızdan derleyip bir hikaye de siz anlatın insanlara...

bunu anlatmakta neden bu kadar heveslisiniz...

hep söylüyorum görüldüğü üzere bunu sorun haline getiren erkekler değil, biz kadınlar aslında...

bu kaygılarınızı paylaşmanız gereken ve sizi anlayacak, bu durumun ilgilendirdiği tek insandır erkek arkadaşınızdır...çok istiyorsanız bir hikayeniz olsun duyduklarınızdan derleyip bir hikaye de siz anlatın insanlara...

bunu anlatmakta neden bu kadar heveslisiniz...

hep söylüyorum görüldüğü üzere bunu sorun haline getiren erkekler değil, biz kadınlar aslında...

evet doğru bu konular sadece kadınlar arasında geçen şeyler. ilk gece muhabbetleri bekaret çok önemseniyo ve bizim gibi gençler etkisinde kalıyo. aileme karşı duyduğum pişmanlığı geçtim kendime karşı duyduğum pişmanlık beni gün gün öldürüyo zaten. hayatta yaşancak en kötü şey pişmanlık. geri dönüşü yok çare aramak için çırpınıyorum sadece

Avrupalı olmakla ne ilgisi var canım yaa.. olan olmuş önüne baksana..İlk gece için evliliğini, gelinliğini, eşim dediğin insanı düşünsene...2damla kan hesabı yapıyorsun..Kan gelince daha önce yapmamış mı olacaksın!!

Arkadaşların ne anlatıyor anlamadım,kaç damla kan geldiğini mi!!?? Bu mudur hayatın!!!

Ya sen o kişiyle evlenmeyeceksin ve evleneceğin insan tepki gösterir diye korkuyorsun.. ya da derdin yok dert arıyorsun!

Rahat batıyor sana rahat...

Bekaret namus KAFADADIR...sen eşine bağlıysan evine bağlıysan,bir daha böyle zayıflık yapmazsan,sorun olmaz..

Son düzenleme:
ben başkasıyla evlenirsem nolur derdinde değilim sadece ilk geceye çok önem veren biriydim ve hata yaptım bunu öle hatırlamak istemiyorum o gün benim için anlamlı olmalıydı şuan hala sevgilimle birlikteyiz ayrılmayı düşünmüyorum ama ilk gecemi öyle yaşamak istemedim sorun bu

evet doğru bu konular sadece kadınlar arasında geçen şeyler. ilk gece muhabbetleri bekaret çok önemseniyo ve bizim gibi gençler etkisinde kalıyo. aileme karşı duyduğum pişmanlığı geçtim kendime karşı duyduğum pişmanlık beni gün gün öldürüyo zaten. hayatta yaşancak en kötü şey pişmanlık. geri dönüşü yok çare aramak için çırpınıyorum sadece

etkisinde kalmamalısın işte...halbuki kadın kadının içindekini anlamalı...bunların hepsi başkalarının kafamıza soktuğu değerler, bize ait değil...etrafındakiler öyle ilk gece, kan vsvs abuk subuk hikayeler anlatmasalar belki de aklına bile gelmeyecek (belki değil kesinlikle) bu seni değersiz kılmaz...güzel bir ilişkin var sanırım, erkek arkadaşınla sizin için özel bişey paylaşmışsınız, bunun için pişmanlık duymak yaşadığınıza saygısızlıktır...

ve şunu söyleyeyim evlendiğiniz zaman görmeyi çok istediğin o kan olmasa da hayal ettiğin gibi olacak zaten...bu söylediğimi unutma bence evlendiğin zaman aklına gelsin...

ben başkasıyla evlenirsem nolur derdinde değilim sadece ilk geceye çok önem veren biriydim ve hata yaptım bunu öle hatırlamak istemiyorum o gün benim için anlamlı olmalıydı şuan hala sevgilimle birlikteyiz ayrılmayı düşünmüyorum ama ilk gecemi öyle yaşamak istemedim sorun bu

Güzelim o zaman kendini boşa üzüyorsun diyoruz anlamıyorsun.. İlk gecen evlendiğin gecendir!!! Nasıl geçeceği sana bağlı!! Zehir etmek istiyorsan böyle devam et..Ama her şeye rağmen en güzelini yaşamak istiyorum diyorsan önüne bak...

Ya ben evlenirken hiç bunları düşünmemiştim...Mutlu olmaya bakıyordum..

Boyle dusuncelere girip kendine de yazik etme sevgilinede yazik etme
İnsan bir kere dogar
Bir kere yasar
Ve bir kere ölür
Her seyin bir ilki ve sonu vardir
Sen sevgilinle yasadigin ilki guzel gormeye bak
Evlendiginde onun tadi ayri olur merak etme
Soncta kari koca olacaksiniz bin defa iliskiye girmis olsaniz da nikahtan sonraki ilk gecenizin tadi ayri olacak
Evlendiginzde girdiginiz iliski de sizin icin bir ilk olacak cunku ertesi sabah kari koca olarak uyanacaksiniz
İlkini yasamissin bunu berbat etmeye calisarak iliskinizi yipratma

Son düzenleme:
ne olursa olsun tekrar ilişkiye girmek istemiyorum kendimi iyi hissedene kadar. belki uzun zamandan sonra yaşadığımda gerçekten ilk gibi olucak benim için. umarım dediğiniz gibi olur hayatımı mahvettiğimin farkındayım ama elimde olsa ben bunu istermiyim. kendime gerçekten bir ilk hazırlayacağım ve onu hatırlayacağım hep. böyle kendimi daha iyi hissediyorum

ne olursa olsun tekrar ilişkiye girmek istemiyorum kendimi iyi hissedene kadar. belki uzun zamandan sonra yaşadığımda gerçekten ilk gibi olucak benim için. umarım dediğiniz gibi olur hayatımı mahvettiğimin farkındayım ama elimde olsa ben bunu istermiyim. kendime gerçekten bir ilk hazırlayacağım ve onu hatırlayacağım hep. böyle kendimi daha iyi hissediyorum

Hayatını filan mahfetmedin ya neden illa her şey çok kötü olsun hayatım berbat olsun diye uğraşıyorsun?
Sen sevdiğin adamla berabermişsin, evlenmeyi düşünüyormuşunuz ne güzel işte
Bu olay sizi kötü etkilememiş
Hatta sevgilin sana anlayışlı davranmış
Sen evlenene kadar bir daha yapmama kararı almışsın sevgilin de tamam demiş
Ne güzel işte evlendiğinizde gayet heyecanlı olacak gayet güzel olacak karamsar düşünme artık
Bu mesele yüzünden ilişkinizi yıpratma

Back