merhabalar. sizinle özel bişi paylaşmak istiyorum yoksa delireceğim. aslında başka bi hesabım var ama ordan anlatmak istemedim. çok kötü ilişkiler yaşadım psikolojim çok bozuktu ve o sırada biriyle çıkmaya başladım. çok güven problemi yaşadığım bi dönemdi ve birine gerçekten güvenmeye ihtiyacım vardı ve sevgilimle birlikte oldum ilkimi yaşadım. ama sonradan çok pişman oldum çünkü iyi bi dönemde değildim ve benim için pek anlamlı olmayan bi dönemdi. yıllarca hayalini kurduğum anı böyle yaşadığım için çok sorunlar yaşadım bidaha birlikte olmak istemediğimi söledim sevgilime. daha farklı olsun isterdim dedim o da anlayışlı davrandı tamam dedi ve bir yıldır hiç ilişkiye girmiyoruz. yıllarca bekleyip evlendiğimizde yaşayacağız bunu dedi. ama şimdi ben hala üzülüyorum ya o zaman da ilk gibi olmazsa? ben ilkimi tekrar yaşamak istiyorum psikolojimin düzelmesi buna bağlı gerçekten hayal ettiğim gibi olmalı. ilkimi güzel hatırlamalıyım. gerçekten ilk gibi olabilirmi peki yıllarca ilişkiye girmezsem tekrardan kan gelirmi tekrardan kendimi kasarmıyım? buna çok ihtiyacım var kendim için istiyorum bunu. lütfen bilen varsa cevap versin.