-
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
Yooo bende oldu.Ilerde pişman olmayacaksan yap öyle kanama filan olmuyor foşur foşur korkma.
O çok sık görülen bir şey değil, bir ayı ile beraber olunmuyorsa.Yooo bende oldu.
Kızlık zarı senin için bir tabu değil sanırım. Bu nedenle ilişki yaşayıp pişman olacağına kendin yap o zaman derim ben. Zaten sanırım kararini vermesen bu şekilde bir başlık acmazdin diye düşünüyorum.Mastürbasyon artık yetmiyor zina da yapmak istemiyorum kızlığımı kendim bozmak istiyorum ama bazılarının bozulunca kan durmuyormuş hastaneye gitmek gerekiyormuş öyle bir şey olur mu acaba ilişkiye girmiş olanlara soruyorum başınıza geldi mi böyle bir şey?
Yoo kanaması çok olan kadınlar da çok.girer girmez kan boşalıyor.sertlik falan yok yani.eskiden kanamaması normal değil diyorlardı insanlara herkes kanamasını bekliyordu.şimdi de kanamaması lazım diye kanayanı yadırgıyorlar.ikisinin de normal olduğunu öğrensek artık.ıslanmamaktan falan değil.O çok sık görülen bir şey değil, bir ayı ile beraber olunmuyorsa.
Ben de bolca kayganlaştırıcı kullanıp üstte, kendi kontrolümde olmasına rağmen epey kan geldi normal mi diye tereddüt etmiştim. Hatta ikinci denememde daha da fazla gelmişti ama acımadığı için kan geldiğini hissetmemiştim bile.Yoo kanaması çok olan kadınlar da çok.girer girmez kan boşalıyor.sertlik falan yok yani.eskiden kanamaması normal değil diyorlardı insanlara herkes kanamasını bekliyordu.şimdi de kanamaması lazım diye kanayanı yadırgıyorlar.ikisinin de normal olduğunu öğrensek artık.ıslanmamaktan falan değil.
Evet ikimizin anatomisi aynıymış. Şimdi de yeterince uyarılmadığın için kanıyor kendini kasıyorsun kanamaması lazım furyası çıktı. Eskiden kanayacak derlerdi şimdi de kanamayacak diyorlarBen de bolca kayganlaştırıcı kullanıp üstte, kendi kontrolümde olmasına rağmen epey kan geldi normal mi diye tereddüt etmiştim. Hatta ikinci denememde daha da fazla gelmişti ama acımadığı için kan geldiğini hissetmemiştim bile.
Buradaki okuyanları korkutmak gibi olmasın da kendim çok çok yavaşça rahat bir şekilde yapmama rağmen iki seferinde de çok yoğun olmuştu. Zarımız mı kalın acaba merak ettimEvet ikimizin anatomisi aynıymış. Şimdi de yeterince uyarılmadığın için kanıyor kendini kasıyorsun kanamaması lazım furyası çıktı. Eskiden kanayacak derlerdi şimdi de kanamayacak diyorlarherkes illa birşeyler dayatacak.
Evet öyle. Hatta sadece ilkinde değil 3. 4 üncü sefere bile kanıyor bizim gibiler.birlik olalım da bari şu kastığınız için, uyarılmadığınız için diyenler ya da partneriniz odunmuş diyenler bir öğrensin artık.kadın doğumcular da artık kanamaması lazım yeterince uyarılmamışsınız diyor ya gıcık oluyorum valla.günde 1000 tane kadına bakıyorlar hiç mi sormuyorlar anlamadım.hiç dedikleri gibi uyarılınca falan esnemiyor.duvar gibi hissediliyor.bir arkadaş duvar gibi bir şey hissediyorum ilk ilişkim demişti de ne dalga geçmişlerdi kadıncağızla zarı öyle duvar gibi hissedemezsin incecik birşey diye.Buradaki okuyanları korkutmak gibi olmasın da kendim çok çok yavaşça rahat bir şekilde yapmama rağmen iki seferinde de çok yoğun olmuştu. Zarımız mı kalın acaba merak ettim
Bence o duvar misyonerde dümdüz girilmeye çalışılınca hissediliyor. Birçok kişinin tecrübesine ve benim de tecrübeme göre böyle. O duvar pelvik kasım kasılı olmadığında bile olmuştu. Ben üçüncü denememde üstte olarak yapabilmiştim asla üstte yapamadım duvardan dolayı. Dediğiniz gibi kasmakla alakası yok ben kan geldiğini hissetmedim yani asla kendimi kasmadım ama o kadar çok geldi ki devam edememiştim.Evet öyle. Hatta sadece ilkinde değil 3. 4 üncü sefere bile kanıyor bizim gibiler.birlik olalım da bari şu kastığınız için, uyarılmadığınız için diyenler ya da partneriniz odunmuş diyenler bir öğrensin artık.kadın doğumcular da artık kanamaması lazım yeterince uyarılmamışsınız diyor ya gıcık oluyorum valla.günde 1000 tane kadına bakıyorlar hiç mi sormuyorlar anlamadım.hiç dedikleri gibi uyarılınca falan esnemiyor.duvar gibi hissediliyor.bir arkadaş duvar gibi bir şey hissediyorum ilk ilişkim demişti de ne dalga geçmişlerdi kadıncağızla zarı öyle duvar gibi hissedemezsin incecik birşey diye.
Evet ben de üste çıkıp kendim oturmuştumBence o duvar misyonerde dümdüz girilmeye çalışılınca hissediliyor. Birçok kişinin tecrübesine ve benim de tecrübeme göre böyle. O duvar pelvik kasım kasılı olmadığında bile olmuştu. Ben üçüncü denememde üstte olarak yapabilmiştim asla üstte yapamadım duvardan dolayı. Dediğiniz gibi kasmakla alakası yok ben kan geldiğini hissetmedim yani asla kendimi kasmadım ama o kadar çok geldi ki devam edememiştim.
Ya evet kasılma olsa kanamayı hisseder insan acı değil de yanma oluyor değil mi ? Benim eşim endişelenmişti çok kanadığı için. Hiç beklemiyordum parmak egzersizi yaptığım için esnek heralde kanamaz diye emindim. Kanadıktan sonra devam edilse daha iyi olur aslında alışma açısından ama çok fazla olunca ben de devam edememiştim.Evet ben de üste çıkıp kendim oturmuştum.benim de bir anda daha hepsi girmeden kan boşaldı partnerimin üstüne acıdı da zaten.sonra ben de devam edemedim.o gün otururken falan acımıştı.benim alışana kadar sonrakilerde de kanadı.hatta bir keresinde kan gövdeyi götürmüştü resmen ışıklar da kapalıydı baktım ıslak ıslak birşeyler var etrafta.ışığı bir açtım şok olmuştum dediğin gibi acımıyor da.işin garip tarafı o zamanki partnerim şaşırmamıştı bile aldı eline bezi dünyanın en normal şeyiymiş gibi silmeye başlamıştı.
Sen ne diyorsun ben 1 hafta yoğun bakımda yattım.Mastürbasyon artık yetmiyor zina da yapmak istemiyorum kızlığımı kendim bozmak istiyorum ama bazılarının bozulunca kan durmuyormuş hastaneye gitmek gerekiyormuş öyle bir şey olur mu acaba ilişkiye girmiş olanlara soruyorum başınıza geldi mi böyle bir şey?
Hadi bakalim yeni konu bu olsun.Kadinlar icin genelev yok sonucta adaletsiz bir secim hajajjajaj
Saka maka nimetle olmaz da hadi salatalik sert ama kiriliyor yarisi icinde kaliyor
Eh Peki muz ne yumusak
Yoo kanaması çok olan kadınlar da çok.girer girmez kan boşalıyor.sertlik falan yok yani.eskiden kanamaması normal değil diyorlardı insanlara herkes kanamasını bekliyordu.şimdi de kanamaması lazım diye kanayanı yadırgıyorlar.ikisinin de normal olduğunu öğrensek artık.ıslanmamaktan falan değil.
Ben de bolca kayganlaştırıcı kullanıp üstte, kendi kontrolümde olmasına rağmen epey kan geldi normal mi diye tereddüt etmiştim. Hatta ikinci denememde daha da fazla gelmişti ama acımadığı için kan geldiğini hissetmemiştim bile.
Hakikaten yaşlı komşu teyzeleri geçmişsiniz. Yazmayın böyle şeyler hanımlar, insanlar korkuyor.Buradaki okuyanları korkutmak gibi olmasın da kendim çok çok yavaşça rahat bir şekilde yapmama rağmen iki seferinde de çok yoğun olmuştu. Zarımız mı kalın acaba merak ettim
Sonuçta geçip gidiyor bir halt olduğu yok.Hakikaten yaşlı komşu teyzeleri geçmişsiniz. Yazmayın böyle şeyler hanımlar, insanlar korkuyor.
Sonuçta geçip gidiyor bir halt olduğu yok.Hakikaten yaşlı komşu teyzeleri geçmişsiniz. Yazmayın böyle şeyler hanımlar, insanlar korkuyor.
İyi de yaşamayan geçip gittiğini bilmiyor. Ben şakır şakır kanamaktan korkum yüzünden ilk geceden hiç keyif almadım, unutmak istediğim bir andan ibaret. Çarşafta en ufak bir damla bile görneyince daha büyük şok yaşadım. Gerek var mı şakır şakır kanayanları bilmeye. Beyin kan=acı olarak kodlamış bunu ilkel benlik böyle biliyor. Neden şehir efsanelerini desteklemeye devam ediyorsunuz.Sonu
Sonuçta geçip gidiyor bir halt olduğu yok.