- 13 Ocak 2020
- 44.538
- 167.793
- 33
-
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
He ama bence o bi şeyin girmesi olayı ile tatmin olacağina inandığı için bence yüzeysel olanlarla ilgilenmiyordurHayır, dildodan bahsetmiyorum. Sadece giriş bölgesine titreşim yayan , bakirelere de uygun vibratörleri kasdediyorum. Şekli uzun ince.bile olmayan şeyleri:)
Tam da lafın üstüne şu videoyu gordum şimdi;Şu meyvelere elleşmeseler, insan gibi dildo alsalar, içlerinde kırılıyor acillik oluyorlar sonra.
Epilatör sjdjfjfrjHayır, dildodan bahsetmiyorum. Sadece giriş bölgesine titreşim yayan , bakirelere de uygun vibratörleri kasdediyorum. Şekli uzun ince.bile olmayan şeyleri:)
Havuç sağlam ama şekil münasip değil tatlımMast az geliyor ne ya Tobe
Abla kimse havuc dememis o daha saglam
Epilatör sjdjfjfrj
sanki butun erkeklerinki hep ayni sekil bosverseneHavuç sağlam ama şekil münasip değil tatlım
masaj aletinden sonra çığır açtın
En sağlamı beyzbol sopası magniMast az geliyor ne ya Tobe
Abla kimse havuc dememis o daha saglam
Jajajajjaja tam bozulur haklisin yuzde yuz sonucEn sağlamı beyzbol sopası magni
Aslinda deneyip de acillik olan cok Allah akil versin ama korkunc yaBuarada herkes meyve sebze söylemisken anlatayımortaokulda kızlar yeni yeni ergenliğe girmisken bir patlıcan mevzusu almış başını gidiyordu , birtanesi şeyine patlican sokmuş patlican orada kalmış ailesi Dr a götürmüş acile cikaramamislar filan biz kızlar çok korkardik bu örnekten ,sırf kızları korkutmak için adledilen bir hikâye idi zannederdim meğer doğruymuş burada bunu okurken mammıt ağabey sende haklısın işsizlik bu olması lazım
Ciddi misin gerçekten şuan şaşırdımJajajajjaja tam bozulur haklisin yuzde yuz sonuc
Aslinda deneyip de acillik olan cok Allah akil versin ama korkunc ya
EvetCiddi misin gerçekten şuan şaşırdım
Salatadan medet bulan tek tür bizim insanımız galibaEvetozellikle salatalik
Nimetten soguturlar insani
Kadinlar icin genelev yok sonucta adaletsiz bir secim hajajjajajSalatadan medet bulan tek tür bizim insanımız galiba
Uff magniKadinlar icin genelev yok sonucta adaletsiz bir secim hajajjajaj
Saka maka nimetle olmaz da hadi salatalik sert ama kiriliyor yarisi icinde kaliyor
Eh Peki muz ne yumusak
Bir ara Arabistan'da kadınların salatalık ve muz almasını yasakladılar diye haber okumuştumSalatadan medet bulan tek tür bizim insanımız galiba
millet bakire kalmak için ugrasır bu bozmak için ugrasıyorMastürbasyon artık yetmiyor zina da yapmak istemiyorum kızlığımı kendim bozmak istiyorum ama bazılarının bozulunca kan durmuyormuş hastaneye gitmek gerekiyormuş öyle bir şey olur mu acaba ilişkiye girmiş olanlara soruyorum başınıza geldi mi böyle bir şey?