- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
-
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
Biz niye varızOnu nası unuttum
Bu pek kullanışlı olmaz, uçları can yakar.
Soda şişesini de unutmamak lazımBu pek kullanışlı olmaz, uçları can yakar.
Ben uydurmuyorum ki internetten öğreniyorum bunlarıCeyizimde bu olay icin 25 adet kova vardı.Baktim ki 26.kovadayim kan revan icindeyim hastaneye gittiksonra ögrendim ki bozulurken kurdele merasimi yok diye böyle olmuş.
İhmal etmeyin.
Yakmaz burda bir üye balkon duvarına sürtüp törpüleme tarifi vermiştiBu pek kullanışlı olmaz, uçları can yakar.
Salatalık olmasın bence. Gazetede okumuştum, biri haydar hocama sormuştu. Kırılmışta orada kalmıştı ayol.Kızlık zarına silahlar ateş etmeyeceksen ya da neşter gibi kesici aletle deşmeyeceksen kan kaybından ölmezsinn. Herhangi bişeyle bozabilirsin anacım
Aşk olsun strec film ne güne ?Bu pek kullanışlı olmaz, uçları can yakar.
İnternette yazan her şey herkesin başına gelecek değil. Nadir olan şeyler onlar. Hiç kanamayanları da bu kadar dikkate alsan sakinleşirsin ama zorlama kendiniBen uydurmuyorum ki internetten öğreniyorum bunları
Bingo birde strec film sarıyordu yanılmıyorsamYakmaz burda bir üye balkon duvarına sürtüp törpüleme tarifi vermişti
Şu meyvelere elleşmeseler, insan gibi dildo alsalar, içlerinde kırılıyor acillik oluyorlar sonra.Yakmaz burda bir üye balkon duvarına sürtüp törpüleme tarifi vermişti
Nasıl kalıyor ya ben de onu anlamıyorum, menstural kap bile iki ıkınmada atıyor kendini dışarı, nereye kadar sokuyorlar kiSalatalık olmasın bence. Gazetede okumultum, biri haydar hocama sormuştu. Kırılmışta orada kalmıştı ayol.
Aynn zorunluydu galiba tarifi verenBingo birde strec film sarıyordu yanılmıyorsam
Bilmiyorum ki ucu kırılmış. Kalmış orada. Haydar hocamda hala oradaysa hekime görünün yazmıştı hattaNasıl kalıyor ya ben de onu anlamıyorum, menstural kap bile iki ıkınmada atıyor kendini dışarı, nereye kadar sokuyorlar ki
Duvara sürtüp sonra streçe sarmıştı, o kadar uğraşacağına salatalığı sarsa daha kolaydı, nasıl olsa streç doku hissini kapatacak. Ama bu kadar kasmaya gerek yok, kayganlaştırıcı şişelerinin her boyu mevcutBingo birde strec film sarıyordu yanılmıyorsam
Bilindik üye değildi sanki ya, sonra banlandı diye hatırlıyorum benAynn zorunluydu galiba tarifi veren
Kafalar pırıl pırıl maşallahBilmiyorum ki ucu kırılmış. Kalmış orada. Haydar hocamda hala oradaysa hekime görünün yazmıştı hatta
Bunun size olan faydası nedir peki?Mastürbasyon artık yetmiyor zina da yapmak istemiyorum kızlığımı kendim bozmak istiyorum ama bazılarının bozulunca kan durmuyormuş hastaneye gitmek gerekiyormuş öyle bir şey olur mu acaba ilişkiye girmiş olanlara soruyorum başınıza geldi mi böyle bir şey?