- 19 Haziran 2022
- 69
- 72
-
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
Kızlık zarını neyle bozmayı düşünüyorsun!!!Mastürbasyon artık yetmiyor zina da yapmak istemiyorum kızlığımı kendim bozmak istiyorum ama bazılarının bozulunca kan durmuyormuş hastaneye gitmek gerekiyormuş öyle bir şey olur mu acaba ilişkiye girmiş olanlara soruyorum başınıza geldi mi böyle bir şey?
penise benzer şeyleKızlık zarını neyle bozmayı düşünüyorsun!!!
Istediğin gibi bozabilirsin hastanelik bir durum olmazMastürbasyon artık yetmiyor zina da yapmak istemiyorum kızlığımı kendim bozmak istiyorum ama bazılarının bozulunca kan durmuyormuş hastaneye gitmek gerekiyormuş öyle bir şey olur mu acaba ilişkiye girmiş olanlara soruyorum başınıza geldi mi böyle bir şey?
Ilerde pişman olmayacaksan yap öyle kanama filan olmuyor foşur foşur korkma.penise benzer şeyle
Kızlık zarına silahlar ateş etmeyeceksen ya da neşter gibi kesici aletle deşmeyeceksen kan kaybından ölmezsinn. Herhangi bişeyle bozabilirsin anacımMastürbasyon artık yetmiyor zina da yapmak istemiyorum kızlığımı kendim bozmak istiyorum ama bazılarının bozulunca kan durmuyormuş hastaneye gitmek gerekiyormuş öyle bir şey olur mu acaba ilişkiye girmiş olanlara soruyorum başınıza geldi mi böyle bir şey?
Buz gibi kansız cansız salatalığın nesinden orgazm olunacaksa.Kızlık zarı bozulunca Nirvanaya ulaşacağını zanneden üyeye salatalıkla orgazm olamama şoku
Zaten öyle yapacak da çok kanar mı diyo bence.Mastürbasyon yetmiyorsa vibratör al. Çoğu vibratör hazzın en yoğun olduğu giriş bölgesi için zaten, sokup çıkarmalı şeyler değil. Böyle seyle uğraşana kadar ver siparisini
Ceyizimde bu olay icin 25 adet kova vardı.Baktim ki 26.kovadayim kan revan icindeyim hastaneye gittikbozulunca kan durmuyormuş hastaneye gitmek gerekiyormuş öyle bir şey olur mu acab
Ben emin olamadım, neyle yapacaksın sorusuna penise benzer bir şeyZaten öyle yapacak da çok kanar mı diyo bence.
Hayır, dildodan bahsetmiyorum. Sadece giriş bölgesine titreşim yayan , bakirelere de uygun vibratörleri kasdediyorum. Şekli uzun ince.bile olmayan şeyleri:)Zaten öyle yapacak da çok kanar mı diyo bence.
Ben emin olamadım, neyle yapacaksın sorusuna penise benzer bir şeydiye cevap vermiş. Bana güven vermedi
O kadar kanayacak olursa acır zaten sen de devam edemezsin. Ama bu yapmak istediğine emin olMastürbasyon artık yetmiyor zina da yapmak istemiyorum kızlığımı kendim bozmak istiyorum ama bazılarının bozulunca kan durmuyormuş hastaneye gitmek gerekiyormuş öyle bir şey olur mu acaba ilişkiye girmiş olanlara soruyorum başınıza geldi mi böyle bir şey?
Onu nası unuttum