kızlık zarım habire kanıyor

kahvekek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
255
242
Arkadaşlar merhaba, ilk defa cinsel ilişki yaşadım eşimle, ilk seferde penis girince bir acı hissettim ve geri çekildim, zar kanadı epey kan geldi devam etmedik. Bir kaç gün sonra tekrar denedik, gene acı ve kan. Sonrakilerde de olunca doktora gittim, doktor hem zarın hem de alt kısmın yırtıldığını, çabuk iyileşeceğini, bir süre ilişkiye ara vermemiz gerektiğini söyledi, kremler verdi kullanmam için. Bir kaç hafta ilişkiye girmedik, ben artık her şey düzeldi diye bir umutla başlarken gene acı ve kan gelince çok moralim bozuldu. Her seferinde böyle kan mı gelecek acı me çekeceğim korkusundan psikolojim bozuldu, herkes yapabiliyor ben niye yapamıyorum diye kendimi beceriksiz, eksik hissediyorum. Eşim anlayışlı ama isteği kaçacak diye korkuyorum. Zaten sadece uç kısmını kullanıyor, hepsini alamıyorum bile.

Bana bir yol gösterin kimseye anlatamıyorum. Yaşlarımız da 35.

Yeterince ön sevişme ve ıslaklık sağlamadan siz iyice gevşemeden pat diye giriyor mu?

Yeterince ön sevişme ve ıslaklık sağlamadan siz iyice gevşemeden pat diye giriyor mu?

Yok, ön sevişme vb hepsi oluyor ama ben ister istemez geriliyorum, çok rahat olamıyorum, bir de o zar yırtılırken hissediyorum sonrasında kanıyor zaten hemen.

Merhaba kayganlastirici jelle deneyin kendinizi de o sıra da kasmayın tam birleşme sağlamaya çalışın sonrasında bir süre daha ara verin tam iyileşme olduktan sonra daha kanayacagini düşünmuyorum ağrı kesici alablrsiniz ilişki öncesi acıyı önlemek için. Zaten zamanla alışacaksiniz daha acı hissetmiceksiniz

En son kayganlaştırıcıyla biraz yapabildik ama kan ve acı olunca durmak zorunda kaldık. Bir de benim cildim hassas normalde de, acıyı çok fazla hissediyorum , ekstra olarak da korkup kasıyorum. Doktor kanama 3-4 kereye kadar normal dedi ama her seferinde yine kanayacak gerilimi yaşıyorum.

Ağrı kesici öneriniz var mı?

Tam birleşme olmadığından muhtemelen kanaman devam ediyor birde birleşme olduğunda da mutlaka ara verin kayganlastirici kullanın bir süre. İlişki sırasında rahat olun mutlaka kasmayın. Ben kendim arveles kullanırım ama sizin normalde agriniza iyi gelen bir ağrı kesicisinz varsa onu deneyin ilişki öncesi 45 dakika öncesinde alın mutlaka

Benim de defalarca ve yoğun şekilde kanamıştı.önemli birşey değol 2 gün falan beklesen yeter zaten.önemli bir durum değil.

Benim de defalarca ve yoğun şekilde kanamıştı.önemli birşey değol 2 gün falan beklesen yeter zaten.önemli bir durum değil.

Acı hissetmediniz mi? Ben resmen yırtıldığını hissediyorum o an ve devam edemiyorum acıdan.

Eşim de bir kez dayan yırtılsın diyor ama acıyor dayanamıyorum

Evet bende de her ilişkiye girmeye çalıştığımızda kan gelmişti 2 ay boyunca her denemede geldi ta ki tamamen beraber olana kadar sürdü

Yukarıdaki güzel önerilere ilaveten benim önerim de sizin üstte olmanız ve giriş sırasında kontrolün siz de olması. Acıyacak, kanayacak diye kasıyor olmanızı böyle yenebilirsiniz. İyi kayganlaşmış (ön sevişme ile yeterli ıslanma veya kayganlaştırıcı kullanarak) vajeninize kontrollü ve nazik girişle penisin tamamını alın. Hamile kalmak istemiyorsanız prezervatifi takarken prezervatife kayganlaştırıcı sürün. Git gel yapmadan öylece bekleyin, baktınız rahatsınız o zaman git gel yaparsınız. Biraz acıyı da tolere edebilirsiniz ya da ilişkiden bir saat önce ağrı kesici alabilirsiniz. Kanamayı da çok kafanıza takmayın bir müddet sonra tamamen duracak ve rahat ilişki kuracaksınız.

Hepsini alamadığınız için kanama devam ediyor olmasın. Hiç tam anlamıyla birleşme olmadı mı? Bir kere tamamen olursa bir kaç kez sonrasında kanama biter.

Hepsini alamadığınız için kanama devam ediyor olmasın. Hiç tam anlamıyla birleşme olmadı mı? Bir kere tamamen olursa bir kaç kez sonrasında kanama biter.

1 kere tamamen aldım ama git gel yapmadık çünkü gene yırtılınca acı hissettim, devam etmedik. Belki de tam yırtılmadı o anda.

Teşekkür ederim ayrıntılı açıklamışsınız, ilk seferde dediğiniz gibi yaptık, diğerlerinde ben yüzüstü yattım , öyle daha rahat ediyorum çünkü, git gel yaptık 1-2 kere.

Of ne zormuş diyorum artık, inanın böyle bir şey yaşayacağımı ne ben ne eşim tahmin ettik, kanama olunca da ara veriyoruz bir süre, uzadıkça uzadı süreç, onun da sabrı tükenir diye korkuyorum.

Evet bende de her ilişkiye girmeye çalıştığımızda kan gelmişti 2 ay boyunca her denemede geldi ta ki tamamen beraber olana kadar sürdü

Yaaa aynı benim durum, peki nasıl aştınız bunu, biz kanama olunca devam etmiyoruz ben acı çekiyorum diye , araya zaman giriyor öyle deniyoruz bizim de 2 ay oldu belki de daha fazla, araya adet günlerim de giriyor zaten 5 er gün de ordan uzuyor, isterseniz özel mesajla da konuşabiliriz çok ihtiyacım var benim gibi olup bu durumu aşmış birisine

Aslında o kadar da sürecin uzaması gereken bir durum yok. Sanırım biraz acı eşiğiniz düşük zaten siz yüzde 95 ini halletmişsiniz ne mutlu biraz kendinizi serbest bırakmayı deneyin. Emin olun yaşadığınız acının da yüzde 95 ini geride bırakmışsınız. Zirveyi yaşamışsınız artık çok yanmaz. Kafanızda büyütmeyin ve gerçekten serbest bırakın Kendinizi kastığınızda oradaki kaslar da kasılıyor sizin canınızı yakıyor unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…