Kızlık zarından kan gelmedi

kadın dogum biraz geçiştirdi gibi bana zaten sizi tam muayene edemedim dedi iki dudagı çekip ışıkla baktı ve herhangi bir şey olmamış dedi
Siz şu kızlık zarını kani bir kenara bırakıp cinsellige odaklanin esinizde kani merak edene kadar cinsel birlikteliği arastirip öğrensin sizin sucunuz yok esiniz hödük

Bence konu fake çok saçma değil mi ne kadın ne adam içeri girip girmediğini anlamıyor. Kadın boşaldı diyor çünkü içinden döl gelmiş ama adam boşalıp boşalmadığınıda bilmiyor onu geçtim içine girmediyse ve boşaldıysa bu adam nereye girdi yanda naptı da boşalabildi? Hadi diyelim içine girdi ve öyle boşaldı. E boşalması için gel git yapması gerekiyor onu bile ikiside anlamıyor o zaman bu adam girdiği gibi mi boşaldı?

Inan bunu bende bilmiyorum 🤣🤣🤣🤣

Sıcaklık hissediyorum demiş

Aklımda deli sorular o_O :KK64::confused:

cinsellik hiç araştırmadım evlenecegim zamanda kimse bu konu hakkında bir şey demedi ve soramadım
Şahsen bana da kimse anlatmadı ama belli yasa gelen kişiler ilişkinin ne olduğunu yasamasa bile tahmin yürütür burda bi piriz var bi ee fiş var demek ki birbirine girecek gibi. Sen acı duyacağını bildiğin için istemsiz kasiyosun kendini ama esin nasıl anlamiyo girdi girmedi diye. Neyse sana ciddi tavsiye vericem. Bi daha ki denemede sen üstte ol ve derin nefes alıp vererek kendini gevşemeyin calis. Öncesinde on sevisme ile islanmani sağla. Sonra derin nefes alıp verme ile yavaş yavaş olacaktır. Kendini kasma. Kimse ilişkiye girerken ölmedi. Kendini gevset. Esinde zorlamasin strese girme

Bence konu fake çok saçma değil mi ne kadın ne adam içeri girip girmediğini anlamıyor. Kadın boşaldı diyor çünkü içinden döl gelmiş ama adam boşalıp boşalmadığınıda bilmiyor onu geçtim içine girmediyse ve boşaldıysa bu adam nereye girdi yanda naptı da boşalabildi? Hadi diyelim içine girdi ve öyle boşaldı. E boşalması için gel git yapması gerekiyor onu bile ikiside anlamıyor o zaman bu adam girdiği gibi mi boşaldı?
Adamın ilk deneyimi ise git gele gerek kalmamış olabilir. Ay amaan aklımda deli sorular 🤣🤣🤣🤣

Evet gördüm üyelik iptali yapmış. Öyle demek istemem ama bence adamında kadınında yaşı küçük ve bunları böyle evlendirmişler ikiside cahil gibi.
Bence bu konuda artık cahil falan kalmadı
Telefon var illa birilerinin bir şey anlatmasına gerek yok

Insan bakar öğrenir hicmi film izlemiyorlar

Biliyorlar bir şey bir yere giricek onu biliyorlar ama mesele girdimi ciktimi bundan bi haberler

Bunu niye bilemiyorlar ya tuhaf akıl işi değil

Biliyorlar bir şey bir yere giricek onu biliyorlar ama mesele girdimi ciktimi bundan bi haberler

Ya da ikisinde de akıldan saflık var biraz yani gidikler bilemedim vallaha ben bu işi

Bence bize dua etsin yoksa adam bunu yillarca böyle avuturdu nereye girip çıktığının onemi yok adam için 🤣🤣🤣🤣 konu sahibesi de ha bugün ha yarın bozulcak kan gelecek diye bekler dururdu dudakları sarkardi cekistirmekten 🤣🤣🤣 bence hayat kurtardık

Son düzenleme:
Eşime sordugumda da bilmiyorum diyor yani içime girmese o sıvı o şekilde gelir mi eşim içine girdiysem kızlık zarından niye kan gelmedi diye soruyor
tovbe estefurullah😁kizim hiss etmen yokmu senin siz dogru durust ilişki daha yaṣamamişsiniz zaten anladigim kadariyla iceri girip çikişini nasil anlamazsin demekki olmamiş işte kendini kasma olsun bitsin herkesde kolay olmuyor ama oluncada birsey olmuyor yani kan gelsede biraz geliyor bazilarinda gelmiyor.Ne diyecegimi şaşirdim yeminle.😂😂
Bilmiyormusunuz ikinizde o zaman izleyin araştirin nasil olmali diye erkegin bilmemesi ayri ṣaşirtici zaten.

X