kızlık zarım habire kanıyor

Aslında o kadar da sürecin uzaması gereken bir durum yok. Sanırım biraz acı eşiğiniz düşük 🌺 zaten siz yüzde 95 ini halletmişsiniz ne mutlu 😍 biraz kendinizi serbest bırakmayı deneyin. Emin olun yaşadığınız acının da yüzde 95 ini geride bırakmışsınız. Zirveyi yaşamışsınız artık çok yanmaz. Kafanızda büyütmeyin ve gerçekten serbest bırakın 🙏🏼 Kendinizi kastığınızda oradaki kaslar da kasılıyor sizin canınızı yakıyor unutmayın. ♥️

Ya ne tatlı yazmışsınız, rahatladım sayenizde:)

Aynen acı eşiğim düşük, iğneden korkarım, kan alınır sonrasında kusarım falan eşimde bunları gördü biliyor, ondan ısrar etmiyor canın yanıyor diyor bayağ yavaş gitti süreç o yüzden, bende artık bitsin bu iş bıktım diyorum :)

Başardığımda yazacağım inşallah size çok teşekkür ederim

Yok, ön sevişme vb hepsi oluyor ama ben ister istemez geriliyorum, çok rahat olamıyorum, bir de o zar yırtılırken hissediyorum sonrasında kanıyor zaten hemen.
Kendini kasma o an güzel şeyler düşünmeye çalış o anki ana odaklan kendini çok kasma kasmandan kaynaklaniyor

Ya ne tatlı yazmışsınız, rahatladım sayenizde:)

Aynen acı eşiğim düşük, iğneden korkarım, kan alınır sonrasında kusarım falan eşimde bunları gördü biliyor, ondan ısrar etmiyor canın yanıyor diyor bayağ yavaş gitti süreç o yüzden, bende artık bitsin bu iş bıktım diyorum :)

Başardığımda yazacağım inşallah size çok teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim asıl♥️

Arkadaşlar merhaba, ilk defa cinsel ilişki yaşadım eşimle, ilk seferde penis girince bir acı hissettim ve geri çekildim, zar kanadı epey kan geldi devam etmedik. Bir kaç gün sonra tekrar denedik, gene acı ve kan. Sonrakilerde de olunca doktora gittim, doktor hem zarın hem de alt kısmın yırtıldığını, çabuk iyileşeceğini, bir süre ilişkiye ara vermemiz gerektiğini söyledi, kremler verdi kullanmam için. Bir kaç hafta ilişkiye girmedik, ben artık her şey düzeldi diye bir umutla başlarken gene acı ve kan gelince çok moralim bozuldu. Her seferinde böyle kan mı gelecek acı me çekeceğim korkusundan psikolojim bozuldu, herkes yapabiliyor ben niye yapamıyorum diye kendimi beceriksiz, eksik hissediyorum. Eşim anlayışlı ama isteği kaçacak diye korkuyorum. Zaten sadece uç kısmını kullanıyor, hepsini alamıyorum bile.

Bana bir yol gösterin kimseye anlatamıyorum. Yaşlarımız da 35.
Yeni olmussa normal acıması, ama kanama bir defa olur diye bılıorum ondada ılkınde ılıskıye tam gırmıssenız, sakin olun zorlamayın kendınızı gerekırse dr a bı kez dahs gidin

1 kere tamamen aldım ama git gel yapmadık çünkü gene yırtılınca acı hissettim, devam etmedik. Belki de tam yırtılmadı o anda.
Yırtılıyor diye düşünüp durma, tahrişten oluyor o kanama. Çarşaf gibi duran bir zar yapısı yok ortada. Dr Banu Çiftçinin kızlık zarı paylaşımını araştırın

Ilk kanadiginda cok yogun geldi. Sonraki 2 sefer ilkinden daha az ama yine de yoğundu.
Aciyi hatırlayamadim. Ilk iliskide anestezik krem surmustum uyusmustu. Aci olsa hatirlardim muhtemelen.

Hangi kremi sürdünüz bir de iç kısma sürmek zararlı değil mi?

Dün akşam gene denedik, bu sefer kanama olmadı şükür, kayganlaştırıcı sürdük hafif bir yanma hissettim ama ilk girişte kendimi kastım gene zar yırtılacak kanayacak diye, eşime dur biraz dedim kendimi gevşeteyim, robot değilmiş duramıyormuş hareketsiz, ben de kendimi bırakamadım yine tam yapamadık, moralim çok bozuldu ağladım.

Sanırım eşimde de suç var, inat ediyor mesela ben bu pozisyon istemiyorum diyorum (misyoner ) tüm kadınlar böyle rahat ediyor diyor, e ben rahat edemiyorum, adam 1,90 90 kilo üstümde ağırlık kocaman sıkışıyorum anlatamıyorum.

Ben bu işi yapamayacağım sanırım ya çok çöktüm

bende iç kısımda acı oluyor yanma gibi
Ic kisma sürmedim. Emla kremi sadece giris kısmına sürdüm. Vajinismustum cunku. Sadece ilk iliskimde sürdüm.
2 ve 3.sefer kanadiginda surmemistim ama aci oldugunu hatırlamıyorum.

Adamın uzvu olması gerekenden daha büyük olduğu için bu kadar acı çekiyor olabilir misiniz?

evet büyük ve kalın bayağ ama o sen abartıyorsun diyor, zaten eşim iri bir insan 1,90 90 kilo, ben 1,70 55 kiloyum onun yarısı gibi duruyorum yanında

bir de zaten dar olduğu için vajina acı çekiyorum bence

sadece uç kısmını alabiliyorum, hepsini alamazsam hamile kalamazmışım ben mi bilmiyorum beni mi ikna etmeye çalışıyor

evet büyük ve kalın bayağ ama o sen abartıyorsun diyor, zaten eşim iri bir insan 1,90 90 kilo, ben 1,70 55 kiloyum onun yarısı gibi duruyorum yanında

sadece uç kısmını alabiliyorum, hepsini alamazsam hamile kalamazmışım ben mi bilmiyorum beni mi ikna etmeye çalışıyor
Asla hamile kalma acelesi ne? Daha cinselliği yaşamadın. Benim en büyük tavsiyem olsun, bir kaç ay cinselliği yaşayın

Kalmayin zaten suan. Ne bu acele?

Dün akşam gene denedik, bu sefer kanama olmadı şükür, kayganlaştırıcı sürdük hafif bir yanma hissettim ama ilk girişte kendimi kastım gene zar yırtılacak kanayacak diye, eşime dur biraz dedim kendimi gevşeteyim, robot değilmiş duramıyormuş hareketsiz, ben de kendimi bırakamadım yine tam yapamadık, moralim çok bozuldu ağladım.

Sanırım eşimde de suç var, inat ediyor mesela ben bu pozisyon istemiyorum diyorum (misyoner ) tüm kadınlar böyle rahat ediyor diyor, e ben rahat edemiyorum, adam 1,90 90 kilo üstümde ağırlık kocaman sıkışıyorum anlatamıyorum.

Ben bu işi yapamayacağım sanırım ya çok çöktüm
Siz bir çok şeyi aşmıssınız bence bu konuda aslında misyoner elbette daha rahat bir pozisyon ama eşinizin vücut el vermiyor anladığım kadarıyla. Eşinizden rica edin üstünüze çok abanmasın. Önce tam giriş sorununu çözmeye çalışın. Abanmadan .ayrıca eşinizin konuşmaları da rahatsız edici. Sizi rahatlatmasi gerekirken ben robot değilim de ne demek. Afedersiniz de siz de robot değilsiniz o üzerinize abanirken acı cekmeyesiniz🤦‍♀️ bir de tavsiyem siz yatağın kenarına yatin eşiniz ayakta kalsın üzerinize abanmadan bu şekilde deneyin

Siz bir çok şeyi aşmıssınız bence bu konuda aslında misyoner elbette daha rahat bir pozisyon ama eşinizin vücut el vermiyor anladığım kadarıyla. Eşinizden rica edin üstünüze çok abanmasın. Önce tam giriş sorununu çözmeye çalışın. Abanmadan .ayrıca eşinizin konuşmaları da rahatsız edici. Sizi rahatlatmasi gerekirken ben robot değilim de ne demek. Afedersiniz de siz de robot değilsiniz o üzerinize abanirken acı cekmeyesiniz🤦‍♀️ bir de tavsiyem siz yatağın kenarına yatin eşiniz ayakta kalsın üzerinize abanmadan bu şekilde deneyin
Kadının üstüne abanıyorsa demek çam yarması gibi bünyesi ile. Ben 1.70, 65 kg adamın üstüme yükünü vermesinden bile tıkanırım, ondan daha kilolu olmama rağmen. Azcık kendini geri atmalı, kadının üstüne yayılıp yatmamalı adam.

Asla hamile kalma acelesi ne? Daha cinselliği yaşamadın. Benim en büyük tavsiyem olsun, bir kaç ay cinselliği yaşayın

bende istemiyorum zaten ama başta demiştim çocuk diye şimdi onunla gaz vermeye çalışıyor sanırım

evet bana göre iri olduğu için sanırım çok abanmasa bile geriliyorum üstümde kocaman bir kütle var sonuçta

sonra da yumuşak konuşmaya başlıyor aşkım hayatım bitanem seni çok istiyorum vb ama o anda işte tepkisi benim çok moralimi bozuyor çünkü zaten gerginim iyice geriliyorum bir de yapı olarak çok hassasım

ayrıyeten 2. evliliğim, ilkinden bakire ayrıldım bu konuyu biliyor, onla sıkıntı yaşadın bana taşıyorsun vb diyor

Kadının üstüne abanıyorsa demek çam yarması gibi bünyesi ile. Ben 1.70, 65 kg adamın üstüme yükünü vermesinden bile tıkanırım, ondan daha kilolu olmama rağmen. Azcık kendini geri atmalı, kadının üstüne yayılıp yatmamalı adam.

abanmasa bile iri zaten

bu konu beni çok gerdi ben nasıl yapacağım diyorum iyice çöktüm

başta da demiştim penisin çok büyük diye , gerçekten bu sorunu nasıl aşacağım

X