Kızlık zarından kan gelmedi

Eşinin de hiçbir şeyden haberi yok ama maşallah kanın, zarın hesabını sorabiliyor.

Doktora git bari net bir şey söyler.
doktora gittim zarına hiçbir şey olmamış tekrar denedikten sonra ıkınıp dudaklarını acarak bakabilrsn dedi ıkınma nedenimde bozulma olmadımı acaba neden kan gelmedi diyeydi ve ıkınırken içeriden meni geldi bunu sormak istdim

Vajinismus zaten kendini kasma sonucu ilişkiye girememek, doktorunuz da maşallahlıkmış ama ters etki yapıp sizi doğru yola sokmuş aferin ona.

Ama içinize girip girmediğini eşinizin bilememesi garip, çok mu minnak çükcağızı ayıptır sorması? İlk ilişki bi de zaten her türlü kaslar kasılmış olacak, hissetmemesi bilmemesi imkansız.

doktora gittim zarına hiçbir şey olmamış tekrar denedikten sonra ıkınıp dudaklarını acarak bakabilrsn dedi ıkınma nedenimde bozulma olmadımı acaba neden kan gelmedi diyeydi ve ıkınırken içeriden meni geldi bunu sormak istdim
Anladım eşin oraya ulaşamadan boşalmış demek ki , tekrar deneyin.

size meze olmak için yazmadım bu konuyu açmadım yanlış bir başlık yazmış olabilirim ve belki tam olarak anlatamamışta olabilirim ama bu kadar kırıcı olmanız gurur zedeleyici bir şekilde konuşmanız hiç doğru değil sadece ufak bir yardımınız olur diye düşünmüştüm teşekkür ederim
Ne yardimi istiyorsun

Hanı biz ne yapalım yanında olup iceri girdi girmedimi diyelim

Doktora gitmişim bir daha git

Ama doktor ne diyecek siz bir tuhafsınız kabul edin yani adam boşalıyor haberi yok içine mi girdi haberi yok sen girdi mi ciktimi haberin yok

Bunlar asıl sorunken taktiğin şey kızlık zarı niye kanamadı

Sanki herşey tıkırında bi kan eksikti

Bunu hangi dr dedi size ıkınınca dışarıdan bakınca gorunmez de bozulmaz da

Vajinismus zaten kendini kasma sonucu ilişkiye girememek, doktorunuz da maşallahlıkmış ama ters etki yapıp sizi doğru yola sokmuş aferin ona.

Ama içinize girip girmediğini eşinizin bilememesi garip, çok mu minnak çükcağızı ayıptır sorması? İlk ilişki bi de zaten her türlü kaslar kasılmış olacak, hissetmemesi bilmemesi imkansız.
inanın eşimi bu konuda bende anlamyorum sıcaklık hissettiğini söylüyor ama tam girmiyor diyor banada bu saçma geliyor ve aşırı acı çekiyorum zevk alamıyorum sadece kendisi zevk alıyor

size meze olmak için yazmadım bu konuyu açmadım yanlış bir başlık yazmış olabilirim ve belki tam olarak anlatamamışta olabilirim ama bu kadar kırıcı olmanız gurur zedeleyici bir şekilde konuşmanız hiç doğru değil sadece ufak bir yardımınız olur diye düşünmüştüm teşekkür ederim
Sorun sizin yanlış başlık açmanızda değil cinselligi bilmiyor olmanizda.. yani cinsellik yaşarken eşinizin nereye girdiğini anlayamiyorsaniz bu bir sorun..hadi sizi heyecanınıza veriyorum ilkti heyecan korku falan da eşinizin bunu hissetmemis olması apayri bir sorun..bence bu konu üzerine bı destek falan alın, araştırın..

Sorun sizin yanlış başlık açmanızda değil cinselligi bilmiyor olmanizda.. yani cinsellik yaşarken eşinizin nereye girdiğini anlayamiyorsaniz bu bir sorun..hadi sizi heyecanınıza veriyorum ilkti heyecan korku falan da eşinizin bunu hissetmemis olması apayri bir sorun..bence bu konu üzerine bı destek falan alın, araştırın..
cinsellik hiç araştırmadım evlenecegim zamanda kimse bu konu hakkında bir şey demedi ve soramadım

inanın eşimi bu konuda bende anlamyorum sıcaklık hissettiğini söylüyor ama tam girmiyor diyor banada bu saçma geliyor ve aşırı acı çekiyorum zevk alamıyorum sadece kendisi zevk alıyor
Kendisi nasıl zevk aliyor daha içine girdiğini bile bilmiyor

🙄🙄🙄

Sizin de eşinizin de ilk deneyimi de olsa ne yaşadığınızı bilirsiniz anlamamaniz normal degil cinsellik anlaminda

Canım amaç zedelemek değil ama konunun neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor sende farkında değil misin bunun? Bir kere başlığın kızlık zarı bozuldu mu kan geldi mi bununla alakalı içeriğe giriyoruz ne siz ne de eşiniz garip bir şekilde içinize girip girmediğini bilmiyor anlamıyor ki bu imkansız birsey yani. Onu da geçtim eşiniz boşalmış sanırım ama o da onu bilmiyor. Çok enteresan yani.

Kendisi nasıl zevk aliyor daha içine girdiğini bile bilmiyor

🙄🙄🙄
Bence konu fake çok saçma değil mi ne kadın ne adam içeri girip girmediğini anlamıyor. Kadın boşaldı diyor çünkü içinden döl gelmiş ama adam boşalıp boşalmadığınıda bilmiyor onu geçtim içine girmediyse ve boşaldıysa bu adam nereye girdi yanda naptı da boşalabildi? Hadi diyelim içine girdi ve öyle boşaldı. E boşalması için gel git yapması gerekiyor onu bile ikiside anlamıyor o zaman bu adam girdiği gibi mi boşaldı?

X