Kızlık zarından kan gelmedi

Girmiş demektir, Çoğu zaman boşaldığını hissetmeyebilirsiniz ama girdiğini mutlaka hissedersiniz. Belki kastığınız için ve kaygılı olduğunuz için anlamamış olabilirsiniz bilemiyorum. Bu arada ilk ilişkide mutlaka kan gelecek diye bir şey yok, hatta kadınların %50sinde de gelmez.

2 aylık evliyim ve bu zamana kadar eşimle ilişkiye giremedim hep sürtünme yoluyla oldu en son doktora gittigimde vajinusmus olmadıgımı kendimi kastıgımı söyledi parmak egzersizi verdi aslında penisi giriş kısmına alabiliyorum ama iteceği zaman çok kasılıyorum boşalınca hep dışarı boşalırdı dün tekrar denedik ve bir şeyler oldugunu hissettim en sonunda boşalmış ama ben hissetmedim hatta sordum boşaldın mı diye kalktıktan sonra herhangi bir yerime bulaşmamıştı ve kızlık zarı bozuldu mu neden kan gelmedi diye bakarken ıkındım ve içeriden sıvı geldi bu içime girdigini mi gösterir
Video varsa atın da ona göre yazalım girdi mi çıktımı bakalm bi görmeden ne deym ki

Gizliden okuyordur da işte daha fazla ayrıntı isterdik. Bi çok soru askıda kaldı. Ikiside bi sey hissetmemiş erkek bosaldigindan habersiz bi yere girmiş ama bilmiyo felan. Evrenin boşluğunda kayboldu 🤣🤣🤣
Olmadi ki ama kısır döngüye girmiş şeyde garip bosalmis ama ıslaklık yok içine de girse hissederdi gelde bugün uyu şimdi bu kadar soru işaretiyle🤣

Olmadi ki ama kısır döngüye girmiş şeyde garip bosalmis ama ıslaklık yok içine de girse hissederdi gelde bugün uyu şimdi bu kadar soru işaretiyle🤣
Yo kiz kan gelmedi diye eğilmiş ve ikinmis. Ikinincada sivi gelmis afagsfaf adam girmiş galiba ama ikiside pek emin değil 🤣🤣

Ne kadar kaba insanlarsınız kız bir şey sormuş ve herkes dalga geçmiş bence de evlilik belli bir eğitim seviyesi altındakilere yasaklanmalı siz böyle kaba davranarak çok iyi bir halt olduğunuzu mu sanıyorsunuz
Neresi kabalık söylediğimin arkasındayım. Ve bunun altını doldurur nitelikte bir soru. Siz böyle bir soruya ne cevap verirdiniz buyrun Einstein?

Ülkenin durumu her yönden içler acısı. Seks doğada öğrenilmeye ihtiyaç duyulmadan içgüdüsel olarak gerçekleşen bir eylem. Ama kapalı toplumlarda bunu öyle bir noktaya getiriyorlar ki sanki kişiler atomu parçalıyorlar. İşin içine bir de kızlık zarını sokunca kafalar iyice karışıyor. İçgüdülerini kaybedebilir mi bir canlı ya da dürtülerini? ne kadar üzücü bir durum. Seks yapmayı birinin öğretmesi ya da anlatması gerekmez normalde, bu birbirini seven ya da sevmeyen insanlar arasında kendiliğinden olur. Konulara bakıyorum insanların bir bölümü başarabilmek için oyuncağa dönüyorlar. Daha o soktumu sokmadı mı bilmiyor, kadın kasılmaktan zaten ne hissettiğinin farkında değil. yazık cidden. insana eziyet bir kültür.

Ne kadar kaba insanlarsınız kız bir şey sormuş ve herkes dalga geçmiş bence de evlilik belli bir eğitim seviyesi altındakilere yasaklanmalı siz böyle kaba davranarak çok iyi bir halt olduğunuzu mu sanıyorsunuz
Madem siz ince zarif birisiniz 🌷😇

Bize kabalık yapacağınıza siz bilgiler verip aydınlatsaydinız arkadaşları

Evlenmişler biri ıkınıp kan püskürsün diyor erkek olan daha içeride mi bilmiyor

Keşke bize böyle üstten usten yazmak yerine arkadaşın derdine çare olsaydınız

Bizde öğrenmiş olurduk topluca bilgilenirdik sayenizde 👍👍

X