- 17 Ocak 2023
- 83
- -22
- 24
- Konu Sahibi Dilara5560
Ben burda insan gibi soru soruyorum gelmişsin boş boş yorum yapıyorsun sanamı düştü derdi tasasıBu yaşa gelmişsin hala bu kdr bilgisizsin şaşırtıcııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burda insan gibi soru soruyorum gelmişsin boş boş yorum yapıyorsun sanamı düştü derdi tasasıBu yaşa gelmişsin hala bu kdr bilgisizsin şaşırtıcııı
O zaman bi kadındoğum uzmanına danış burda kim bilir senin 17yaşında giydiğin pantolonun içine başka nelerin girdiğiniSeni ne kadar ilgilendiriyo ve bu ciddi konu ben kadın doğum uzmanı değilim bilmemem normal değilmi
Kişi kendinden bilir işi kalbinizin kötülüğü dilinize vurmuş Allah kalbinize iyilik güzellik varsın iyi akşamlarO zaman bi kadındoğum uzmanına danış burda kim bilir senin 17yaşında giydiğin pantolonun içine başka nelerin girdiğini
Tişikkürler cnmKişi kendinden bilir işi kalbinizin kötülüğü dilinize vurmuş Allah kalbinize iyilik güzellik varsın iyi akşamlar
Attım anacım ben ilk fotoğrafSeni ne kadar ilgilendiriyo ve bu ciddi konu ben kadın doğum uzmanı değilim bilmemem normal değilmi
Fotoğrafla anlayamıyorum tatlım kendimde baktım internetden filan en iyisi kadın doğuma gitmekAttım anacım ben ilk fotoğraf
Benim de öyle olmuştu bi kere, reglim üzerinden 1 gün geçmişti, iç çamaşırım komple kan. Bazen oluyor öyle, rahim kaslarının kasılması sonucu sanırım.Reglim geçmişti
Fotoğrafla anlayamayacak bir şey yok vajina giyilen pantolonla baskılanamayacak, kızlık zarı da zedelenemeyecek kadar gerideFotoğrafla anlayamıyorum tatlım kendimde baktım internetden filan en iyisi kadın doğuma gitmek
Yani biliyorum nasıl olduğunu ama insan korkuyo tereddüt ediyoFotoğrafla anlayamayacak bir şey yok vajina giyilen pantolonla baskılanamayacak, kızlık zarı da zedelenemeyecek kadar geride
Hayır var araştırmanı öneririmRegl olmuşsunuzdur, kızlık bozacak bir pantolon dünyada yok.
Hani nerde?Hayır var araştırmanı öneririm
Araştır işteHani nerde?
Biriyle bişey yaşasam gelip burda niye söyleyim o şekilde emin olurum kimseye bişey demem demiYa he he bizde yedik pantolondan olmuştur
Mesaj tekrarıBiriyle bişey yaşasam gelip burda niye söyleyim o şekilde emin olurum kimseye bişey demem demi
Mesaj tekrarıBiriyle bişey yaşasam gelip burda niye söyleyim o şekilde emin olurum kimseye bişey demem demi
Ya iyi de siz inanıyor musunuz ağ yeri sıkan pantolondan kızlık zarının yırtılacağına şahsen bana linç yememek için güzel bir kurgu gibi geliyorBiriyle bişey yaşasam gelip burda niye söyleyim o şekilde emin olurum kimseye bişey demem demi
İnanıp inanmamak sana kalmış inanmak zorunda değilim ve siz kimsinizde yalan söyleyim size yalan söyleyince ne çıkarım Olcan sizdenYa iyi de siz inanıyor musunuz ağ yeri sıkan pantolondan kızlık zarının yırtılacağına şahsen bana linç yememek için güzel bir kurgu gibi geliyor
Bunun için doktora niye gidiyorsunuz ki, geçmiş bitmiş bir olay. Sağlık sorunu değil. En fazla artık kızlık zarınız yoktur.Fotoğrafla anlayamıyorum tatlım kendimde baktım internetden filan en iyisi kadın doğuma gitmek