- 6 Temmuz 2023
- 5.780
- 22.454
- Konu Sahibi kumsallll0
Sana iyilik yaramıyor ben onu anladım, gidiyoruSiz sanırım anlamıyorsunuz daha fazla yorum yapmayın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana iyilik yaramıyor ben onu anladım, gidiyoruSiz sanırım anlamıyorsunuz daha fazla yorum yapmayın lütfen
Bilmediğim için sordum bu kadar tepki alacağımı tahmin etmiyordum deliğin hemen önünde perde gibi diyenler oldu o yüzden korktumNeyi gördün arkadaş ....beyaz ışık mi la havle
Horoz ibiği gibi dışarda olmaz merak etme
yasin kaç ki daha ne ne degil bilmiyorsun
Teşekkür ederim yine deSana iyilik yaramıyor ben onu anladım, gidiyoru
Bilmediğim için sordum bu kadar tepki alacağımı tahmin etmiyordum deliğin hemen önünde perde gibi diyenler oldu o yüzden korktum
Offff ne alaka Allah aşkına yaKorku iyidir adrelanin salgılar ve beyinin düşünme merkezini çalıştırır bazen
Demek sizde çalışmadı
Görsellere bak incele sonra kork oldu muOffff ne alaka Allah aşkına ya
Oldu teşekkürlerGörsellere bak incele sonra kork oldu mu
Dalga geçmeyi bırakın kalbiniz çok kötü korkuyu anlatıyorum yaptığının şeye bakın ya
perde gibi birşey evet geceleri çekmeyi unutma
telepati yöntemiyle hemen bakıyorum bi snDoktorluk bi durumun olduğunu düşünmüyorum içime bir şeu sokmadım sadece tereddüte kaldım ve sordum sizde insanı iyice strese sokmayın
Kanama oldu mu hiç? O öyle normal yolla hemen yırtılacak bir şey değil. İçine bir şey sokmadığınız sürece. Bazı kadınlsrın da esnek oluyor zaten bir şey sokulsa da kanama olmuyor.Arkadaşlar lütfen acilen cevap verin sadece mast yapıyorum parmak sokmak vs hiçbir şey yapmıyorum ama insanın içine yine de şüphe düşüyor vajinamı bi inceleyeyim dedim vajinanın altında bi delik var o deliğin hemen önünde perde gibi mi olur kızlık zarı yoksa deliğin içierisnde midir bilmiyorum o deliği görünce çok tedirgin oldum korku kapladı vücudumu ve hemen bozulur mu kızlık zarı bazı sitelerde dar pantolon giyince peçeteyle silince bozulacağını söylüyor 19 yaşındayım ve maalesef doğu tarafında yaşıyorum böyle şeylere çok önem veriyolar o yüzden korkuyorum lütfen açıklayıcı ve doğru cevap verirseniz sevinirim çünkü düşünmekten kafayı yicem
Komik değil yaptığınıztelepati yöntemiyle hemen bakıyorum bi sn
kanama falan olmadı sadece bazı sitelerde peçeteyle silinse bile bozulur deniliyor o yüzden tedirgin oldum teşekkür ederim cevap içinKanama oldu mu hiç? O öyle normal yolla hemen yırtılacak bir şey değil. İçine bir şey sokmadığınız sürece. Bazı kadınlsrın da esnek oluyor zaten bir şey sokulsa da kanama olmuyor.
Gayet komik, kadın sana doktora git demiş biz burdan ne bilelim ne diyelim. Kadın anatomisini mi anlatalım baştanKomik değil yaptığınız
EvetGayet komik, kadın sana doktora git demiş biz burdan ne bilelim ne diyelim. Kadın anatomisini mi anlatalım baştan
OlduHemen önündedir ortasında boşluk vardır. Düz perde gibiyse zaten adet olamaz dra gidersiniz. Oraya birsey sokmadikca bozulmaz. Oldu mu net mi
Ay saçmalama öyle şey olur mu peçeteyi tampon gibi içine sokmadıkça bir şey olmaz. Hepimiz peçeteye siliyoruz herkesin yırtılması lazımdı o mantıklakanama falan olmadı sadece bazı sitelerde peçeteyle silinse bile bozulur deniliyor o yüzden tedirgin oldum teşekkür ederim cevap için