- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Dilara5560
Kızlaarrr hepiniz toplaşmışsınız burda dilaraya imalarda bulunuyorsunuz sürekli yani olurmu hiç böyle şey sizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaarrr hepiniz toplaşmışsınız burda dilaraya imalarda bulunuyorsunuz sürekli yani olurmu hiç böyle şey sizde
Siz bizi linçlediniz. Yardım istemiyorsanız konu açmayın bir daha
Bunlar sizin yazdıklarınız ekran görüntüsü yani nasıl cevap alıyorsam öyle cevap verdimSiz bizi linçlediniz. Yardım istemiyorsanız konu açmayın bir daha
Bu kadar imkansız bişey üstüne ısrar ederseniz ne diyim hava akımı bile zarı yırtmış olabilir mi? Pekalaaa.Bunlar sizin yazdıklarınız ekran görüntüsü yani nasıl cevap alıyorsam öyle cevap verdim
Ben ısrar etmedim herkesin yorumu sizin yazdığınız gibiydi o yüzden cevap verdim bende biliyorum kızlık zarının ne kadar derinlikte olduğu öyle kolay kolay zarar görmeyeceğini ama basit bişey değil o yüzden soruyum dedim ama sorduğumda pişman ettilerBu kadar imkansız bişey üstüne ısrar ederseniz ne diyim hava akımı bile zarı yırtmış olabilir mi? Pekalaaa.
O kadar eğitim biliyosanız eğitim verinDar gelen iç çamaşırının pantolonun mantara sebep olduğunu duydum da kızlık zoru bozduğunu hiç duymadım.
Yani bunu düşünmek, buna ihtimal vermek bile trajikomik.
İlle de eğitim eğitim eğitim!
O kadar eğitim biliyosanız eğitim verin
Ya içinden geldiği gibi konuşan sensin. Offf sal artık bizi ya tamam biz çok terbiyesiz kadınlarız sen en doğrususunBen ısrar etmedim herkesin yorumu sizin yazdığınız gibiydi o yüzden cevap verdim bende biliyorum kızlık zarının ne kadar derinlikte olduğu öyle kolay kolay zarar görmeyeceğini ama basit bişey değil o yüzden soruyum dedim ama sorduğumda pişman ettiler
O yorumları ilk yazan sizlersiniz ben ilk kimseye saygısızlık yapmadım hepsini okuya bilirsinizYa içinden geldiği gibi konuşan sensin. Offf sal artık bizi ya tamam biz çok terbiyesiz kadınlarız sen en doğrususun
Ay evet gerçekten hepimizin de işi gücü yok Dilara konu açsın da bi saldıralım dedik. Öyle insanlar olsak diğer konulara aç bak herkese mi öyleyiz. Biz seni tanımayız etmeyiz sana nasıl bir garezimiz olabilir ki?O yorumları ilk yazan sizlersiniz ben ilk kimseye saygısızlık yapmadım hepsini okuya bilirsiniz
Dinle o zaman;O kadar eğitim biliyosanız eğitim verin
Aa ben bilmiyorum onu teşekkür ederim hocamDinle o zaman;
İçeri bir şey girmedikçe kızlık zarı bozulmaz.
Eğitim bitti.
Bilmediğini farkettim yavrum. Bilmiş olsan böyle bir konu açmazdın dimi ama?Aa ben bilmiyorum onu teşekkür ederim hocam
Ben nasıl olduğunu kaç cm geride olduğunu biliyorum sadece korktuğum. İçin soorduum ama her yerden bı linç yedimBilmediğini farkettim yavrum. Bilmiş olsan böyle bir konu açmazdın dimi ama?
Tamam işte kaç cm geride olduğunu biliyorsan dar giyinmenin zarar vermeyeceğini de bilirsin. Bilmiyorsan da bak öğrenmiş oldun korkma artıkBen nasıl olduğunu kaç cm geride olduğunu biliyorum sadece korktuğum. İçin soorduum ama her yerden bı linç yedim
Tamam işte kaç cm geride olduğunu biliyorsan dar giyinmenin zarar vermeyeceğini de bilirsin. Bilmiyorsan da bak öğrenmiş oldun korkma
Anladım teşekkür ederimTamam işte kaç cm geride olduğunu biliyorsan dar giyinmenin zarar vermeyeceğini de bilirsin. Bilmiyorsan da bak öğrenmiş oldun korkma artık