Kızlık zari

Muhtemelen zarınız esnek zaten. Ama yalan söylemeyin. Sizi dürüstlüğünüzle ve olduğunuz gibi sevmeyecek bir insanın da hayatınızda yeri olmasın.
Anlattım üstümden tonlarca yük kalktii o kadar rahatladım ki şuan terkedilsem üzülmem o derecedeyim daha bı şey demedi

Ne diyecek ya , bişey demeye hakkı var mı ki?
Kafamı toplayıp yazicam dedi ama şuan gerçekten umrumda değil kötü şeyler yazarsa da sen once kendine bak deyip olayı kendi içimde bitirecegim ama sorun değil ben seni seviyorum beni seviyorsun bu önemli değil derse de ona göre hareket edeceğim

Karşı taraf bakir değilse böyle bir şey istemeye hakkı olamaz. Keza değilmiş, kendisi tövbe etmiş, sizde tövbe ettim dersiniz olur biter.
Bu arada sizi seven insan sizi seviyordur, bekaretinizi değil

Off ne kadar sığ bir bakış açısı.
Günahına girmedim ne demek ayrıca ya? Karşındaki insan bakire olmayınca günah olmuyor mu ya da ilişki yaşamış olmuyor musun yani? Aslında böylelerine müstehak dürüstlük falan hak etmiyorlar. Ama ben olsam böyle düşünen biriyle olmazdım bile.

Karşı taraf bakir değilse böyle bir şey istemeye hakkı olamaz. Keza değilmiş, kendisi tövbe etmiş, sizde tövbe ettim dersiniz olur biter.
Bu arada sizi seven insan sizi seviyordur, bekaretinizi değil
Evet vereceği cevaptan bunu net bir şekilde anlayacağım ki bı zar uğruna seven sadık kalan bı insanı harciyorsa beni daha sonra başka konularda da harcardi bunu görmem açısından da anlattım

Böyle insanlar çok . Ben az saniyodum ama içine girince gördüm o kadar çok ki işte böyle birinde sevdim bu hallere dustum

Durum nasıl kokoco?
Dün biraz işleri vardı kafamı toplayıp yazicam bı iki bı şey sorcam dedi işteyim dedi ama ne yaptığını yazdı beni sordu sen napyosun diye öyle agresif filan değildi sonra da ben uyuyakalmisim konuşamadık bugün kesin konuşup söyleyeceğim size de

Bence kendi haline bırak, şu an ısrarla üzerine gidersen ne düşüneceğini şaşıracaktır. Ne zaman görüşmek isterse o zaman görüş bence, iç muhasebe yapacak beyefendi.

yani kendisi sütten çıkmış ak kaşık mı? Siz de "ben para karşılığı yapan birini asla kabul edemem, ama seni seviyorum" falan deyin.

Kocam dahil hiçbir sevgilim bana böyle bir şey sormadı bu güne kadar. Bu olayın muhabbetinin geçmesi bile anlamsız. O soruya verecek tek cevabım “sana ne” olur, soran kişi de artık eski sevgilim olur. Nerden buluyorsanız bu erkekleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…