Anlattım üstümden tonlarca yük kalktii o kadar rahatladım ki şuan terkedilsem üzülmem o derecedeyim daha bı şey demediMuhtemelen zarınız esnek zaten. Ama yalan söylemeyin. Sizi dürüstlüğünüzle ve olduğunuz gibi sevmeyecek bir insanın da hayatınızda yeri olmasın.
Bunu yapabilmen çok güzel. Helal olsunAnlattım üstümden tonlarca yük kalktii o kadar rahatladım ki şuan terkedilsem üzülmem o derecedeyim daha bı şey demedi
Ne diyecek ya , bişey demeye hakkı var mı ki?Anlattım üstümden tonlarca yük kalktii o kadar rahatladım ki şuan terkedilsem üzülmem o derecedeyim daha bı şey demedi
Kafamı toplayıp yazicam dedi ama şuan gerçekten umrumda değil kötü şeyler yazarsa da sen once kendine bak deyip olayı kendi içimde bitirecegim ama sorun değil ben seni seviyorum beni seviyorsun bu önemli değil derse de ona göre hareket edeceğimNe diyecek ya , bişey demeye hakkı var mı ki?
O masaya yatmak istemedim bu en çok benim onurumu kiracakti giden erkek olsun ama en azından onurum ben de kalsın cevap gelince yazacağımBunu yapabilmen çok güzel. Helal olsun
Off ne kadar sığ bir bakış açısı.Değil. Ben buna takilmiyorum kendisi için önemli açıklaması da su ben kimsenin günahına girmedim yaşamamış bı kızla yapmadım para karşılığı yaptım onda da pişman oldum tövbe ettim bu yüzden kendin de hak görüyor normalde böyle biriyle işim olmaz ama tanıdım gördüm bı bu yönü kötü adamın bu konu dışında her şey de anlasabiliyoruz sevgi deseniz var bunu bekarete önem vermeyen erkeklerde bulamadım kaybetmek istememin sebebi ve çare aramamin sebebi bu zaten
Olllmaz bi kerem , zar gidince tövbe edemiyorsun, ç.kte zar olmadığı için irkik tövbe edebilir ahahshBen de kimsenin günahına girmedim, tövbe ettim diyin.
Evet vereceği cevaptan bunu net bir şekilde anlayacağım ki bı zar uğruna seven sadık kalan bı insanı harciyorsa beni daha sonra başka konularda da harcardi bunu görmem açısından da anlattımKarşı taraf bakir değilse böyle bir şey istemeye hakkı olamaz. Keza değilmiş, kendisi tövbe etmiş, sizde tövbe ettim dersiniz olur biter.
Bu arada sizi seven insan sizi seviyordur, bekaretinizi değil
Dedim cevap beklyorumBen de kimsenin günahına girmedim, tövbe ettim diyin.
Böyle insanlar çok . Ben az saniyodum ama içine girince gördüm o kadar çok ki işte böyle birinde sevdim bu hallere dustumOff ne kadar sığ bir bakış açısı.
Günahına girmedim ne demek ayrıca ya? Karşındaki insan bakire olmayınca günah olmuyor mu ya da ilişki yaşamış olmuyor musun yani? Aslında böylelerine müstehak dürüstlük falan hak etmiyorlar. Ama ben olsam böyle düşünen biriyle olmazdım bile.
Kendi bilir. Kaybedeceğin bir şey yok bence. Aksine kazanırsın.Böyle insanlar çok . Ben az saniyodum ama içine girince gördüm o kadar çok ki işte böyle birinde sevdim bu hallere dustum
Dün biraz işleri vardı kafamı toplayıp yazicam bı iki bı şey sorcam dedi işteyim dedi ama ne yaptığını yazdı beni sordu sen napyosun diye öyle agresif filan değildi sonra da ben uyuyakalmisim konuşamadık bugün kesin konuşup söyleyeceğim size deDurum nasıl kokoco?
Bence kendi haline bırak, şu an ısrarla üzerine gidersen ne düşüneceğini şaşıracaktır. Ne zaman görüşmek isterse o zaman görüş bence, iç muhasebe yapacak beyefendi.Dün biraz işleri vardı kafamı toplayıp yazicam bı iki bı şey sorcam dedi işteyim dedi ama ne yaptığını yazdı beni sordu sen napyosun diye öyle agresif filan değildi sonra da ben uyuyakalmisim konuşamadık bugün kesin konuşup söyleyeceğim size de
yani kendisi sütten çıkmış ak kaşık mı? Siz de "ben para karşılığı yapan birini asla kabul edemem, ama seni seviyorum" falan deyin.Kafamı toplayıp yazicam dedi ama şuan gerçekten umrumda değil kötü şeyler yazarsa da sen once kendine bak deyip olayı kendi içimde bitirecegim ama sorun değil ben seni seviyorum beni seviyorsun bu önemli değil derse de ona göre hareket edeceğim
Bence o hıyar ayrıldı kızcağızdan. Yoksa buraya yazardı. Ben diyorum arkadaşlar, adamlar dürüstlük falan haketmiyor. Bu konuda kandırılmaları mübah.