Kızlık zari

Ne yapmak gerek pekii
Sevgiliniz düşündüğünüz kadar iyi biri değil. Kendisi Allah' ın yerine geçmiş tövbe haşa tövbe edenlerin tövbesinin kabulüne karar veriyor. Ç.kü olanlarınki kabul , vajinası olanlarınki kabul değil. Çünkü ç.kte zar yok vajinada var.

Adam iki yüzlü, bakir olsa yazık adama derdim ama yaşadığı cinselliğe kılıf uyduruyor. Bu onun bakire bir kız hakettiği anlamına gelmiyor. Doktora gidin, esnekse ne ala. Peki bütün bakirelerin kanamadığını biliyor mu bu adam? Yerinizde olsam diktiririm, zira gerçek bir bakireyi hakedecek konumda değil. Öyle saça böyle tarak.

Dürüst olursanız ayrılacak, kabullense bile yarın bunu kesinlikle önünüze sürecek. Böyle manyakların hikayelerini de okuduk burada. İyi düşünün. Politik davranın. Ben bu konuda dürüst olunmasının şart olduğunu düşünmüyorum.

Eşim bekarete önem veriyordu, bunu biliyordum. Bakireydim benim için mesele değildi. Konuşmuştuk böyle şeyleri. 14 yıla yakın zamandır evliyiz,çok şükür güzel de giden bir evliliğimiz var. Geçenlerde yine bu konu açıldı. Sordum. "bak bu kadar zamandır beraberiz, mutluyuz. Bakire olmasaydım ve sen benden ayrılsaydın, şu güzel zamanları hiç yaşamayacaktık. Değecek miydi?" diye. Sustu. Salaklık ediyorlar ama o zamanlarda bunun farkında olmuyorlar. Böyle saçma bir kavram yüzünden mutlu olunacak bir ilişkinin başlamadan bitmesini mantıklı bulmuyorum.

Bunu her zaman demem ama aşırı sinirlendim. Siz gidin diktirin, 50 bilezik isteyin bu eskortçu kekodan. Ik mık derse de , herkesin çatır çutur seviştiği devirde zarımı kocama saklamışım, eşşek değilsen yaparsın istediklerimi sen de dersin. İyi bi kerizlenmesi gerekiyor bu zar kafalının.

İyidr tatlım bu konu senin düşündüğün gibi hafife alınacak bi konu değilki bugün zarına kafayı takar , yarın etek boyuna sonraki gün dekoltene bu zincirleme böyle gider .
Zihniyet tam öyle değil aslında ya. Maalesef kültürel bir takıntı çoğunda. Bakirelikle giyim kuşama müdahale etmek çok başka şeyler. Hayatında bir defa bakire kız görecek o fırsatı kaçırmamanın uyanıkça bir yolu sadece. Külliyen salaklık.

Bu tipler hep aynıdır erkekler ya ellerinin kiri görürler . Keşke sevdiği kadınla sevişseymiş daha onurlu bi davranış . Gidip para verip heves almak çok iğrenç .
Sevişmiştir, sadece tam birleşme yaşamamıştır. Yapmadım derse başka yerlerimle gülerim.

İyide bakire olunca ne oluyor başları göge mi eriyor anlamıyorum kn fetiştimi mi bunlar yada zar ? erkek olsam takılcam en son şey olurdu hayır hele birde gidip para verip ç..kümle günü kurtardıktan sonra utanırdım sormaya .

İşte diyorum ya, salaklıktan ibaret, benim kocam da bekaretin önemli olduğunu söylerdi çıktığımız dönemde. Şimdi aptalca olduğunu kendisi de kabul ediyor ama o yaşlar geçti gitti. Kandırılmayı hepsinin hakettiğini düşünüyorum, zira eşim de bakir değildi.

İlgi sevgi değer muhabbet bulamadım bunda buldum bu da böyle çıktı . Ben zaten bu kafadaki erkeklere acimadim hayır dedim ama bunda takildiysam gerçekten ben de bı şeyleri oturtmus ve bu yüzden çare aradim
Bana sadece 1 tane denk geldi soran.o da tamam dedi geçti.kaldı mı böyle tipler ya.

Sizden kan geldi mi peki önem veren birsiymis gelmediyse şayet sıkıntı yaptı mı diye merakettim

Esnek zar durumu bende de oldu ki ben evleninceye kadar böyle olduğunu da bilmiyordum. Eşim normalde mahremine değer verme anlamında tutucu bir adamdır diğer konularda gayet açık görüşlü ve anlayışıdır sıkmaz hesap sormaz zorlamaz vs vs bunlara rağmen ilk ilişki ve onu takip eden bir kaç ilişkide kanamam olmadığı için aklından acaba ne geçiyor bakire değil mi diye düşünüyor mu diye ben strese girdim. Ama sonrasında az da olsa kanamam oldu 4. Veya 5. beraberliğimizde oldu dediğim de sızıntı şeklinde ama eşim onu da umursamadı açıkçası. Esnek zar hemen yırtılan bir zar türü değilmiş bazen doğumda yırtılıyormuş ya da doğuma bile gerek kalmadan doktora gidip kesik atılarak ufak bir operasyon ile yırtılabilirmiş. İlk birkaç ilişkide canım çok yandı bir senedir evli olmamıza rağmen hala hep ilk girişte canım yanıyor katlanılmaz değil tabi bunun zardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bunun için ekstradan doktor muayanesi olmadım olmayı da düşünmüyorum. Eşime de sordum bir defa çok olmadı böyle olmuştu hatırlıyor musun hiç farklı şeyler düşündün mü dedim böyle şeyleri konuşmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum deyip tek cümle ile konuşmayı kapattı bende üzerine birşey demedim. Şimdi ben durumumu özetledim esnek zarı izah edebilmek için sana gelirsek sonuçta bu senin özelin yaşamışsın gelmiş geçmiş. O zaman bunun doğru olduğunu düşünmüşsün o insana inanmışsın o insana güvenmişsin. Şimdiki senin aklı ile o zamanki seni yargılamak mantıklı değil bence ha diyorsan ki ben bu adama inanıyorum gerçekten de mutlu olacağımı düşünüyorum o zaman yapacak pek birşey yok. Ben özelin olan şeyi herkesin bilmesi gerektiğini düşünmüyorum.
Ya gidip önce muayane olacak durumunu öğrenecek gerçekten zarın esnek ise dikilmesine rica edeceksin çünkü bekaret zarına takık bir adama esnek zarı anlatmak da zor belki de sana gel doktora gidelim diyecek işte bak evlendikten sonra eğer saklamak istiyorsan önceki ilişkini, kendini ispat etme ihtiyacı hissetmek de çok ağır bir durum olacaktır.
Diyorsan ki hayır ben yaşadım geldi geçti olabilir ki böyle düşünüyorum bende olabilir kimsenin seni yargılama hakkı yok o zaman açık açık söyleyeceksin zamanında güvendiğim ve sevdiğim bir adam vardı onunla da bazı şeyler yaşadık diye.
Kızlık zarını diktirmek seçeneklerden biri evet ama bu da biraz kandırmak oluyor bunu da söylemeden geçmek istemem kandırma anlamında günahına girersin ama adam da bakir değil yani diğer bir deyişle sütten çıkmış ak kaşık değil bu yüzden yargılama hakkı da yok.

Ne güzel sizin eşinizin size bu konuda böyle yaklaşımı. Yani ille de zar ille de zar demedi önemli dedi sakince ben de ne kadar önemli onu bana de hele bı demeye cesaretim olmadı iskillenmesin diye belki umrunda olmcak belkii dogduguma pişman edecek beni dikim konusundan vazgeçtim bu gerçekten karşındakine değil ama bana ağır bir yük olacak omuzlarımds bunu başta kendime yapmak istemyorum. Zarım esnek diyeceğim yaninkan felan bekleme işine geliyosa ben burdayım gelmiyorsa hayatımdan cikabikirsin diyeceğim ama beraberligimi soylemicem asla bunu bilmesine gerek yok

Sizden kan geldi mi peki önem veren birsiymis gelmediyse şayet sıkıntı yaptı mı diye merakettim
Kan gelmedi ama girişte zorlandı ve benim canım acıdı, bunu da belli ettim ister istemez. Sıkıntı yapmadı kan olmayışını hatta ben sprdum şüphen var mı diye, kızdı bana sorduğum için. Ben bakireyim diye belirtmemiştim ama evlenmeden tam birlikteliğe de izin vermedim. Düğüne özel bir şey kalsın istediğimi söyledim.
Benimki esnek demen doğru olmaz ama hiç kanamayan,hiç zorlanmayan hatta hiç acı duymayan insanlar da var nereden bileceksin ne olduğunu, kanamıyor herkes diyebilirsin. Hatta isterse araştırmasını da söyleyebilirsin. Gittim zarı incelettim esnekmiş demek mantıklı değil. Eğer esneksen ve ilk gece böyle bir problem yaşarsanız ben bir şey ispatlamak zorunda değilim ama çok istersen doktora gidebiliriz der kapatırsın konuyu. Yalan da söyşememiş olursun.

Tesekkurederim

sizin kendi vicdanınıza kalmış bir şey diyemeyeceğim

Yaşamadık . Yani yakınlaşma öpüşme oldu ama evlenince yapma taraftarı kendisi o yüzden bana o amaçla yaklasmadi hic
Siz bekaret konusunda susunca adam bakire sanıyor değil mi açıkçası biri beni 1 yıl bakireyim diye bekletip sonra değilim dese kendimi kandırılmış hissederdim. Artık soyleyin isterseniz her geçen gün daha da büyür yalan

En baştan gerçekleri konuşmak her zaman iyidir, sonra ne kadar samimi olursan ol, samimiyetsiz gelirsin. Karar sende, gideceksin bir doktora kızlık zarın ne alemde (esnek mi, bozulmuş mu?) öğreneceksin, ona göre de ya susacaksın ya da gerçeği söyleyeceksin, haa diktiririm dersen bence ayıp edersin.

Ben de böyle düşünüyorum

Muhtemelen zarınız esnek zaten. Ama yalan söylemeyin. Sizi dürüstlüğünüzle ve olduğunuz gibi sevmeyecek bir insanın da hayatınızda yeri olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…