Kızlık zari

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
29
Konu az çok başlıktan belli. Aklımın iki karış hava da olduğu vakitler sevdiğim ve güvendiğim kişiyle beraber oldum rizam vardı çünkü buna takan biri değilim olmadım da . Yalnız kan felan gelmedi hiç. Başka sebeplerden ayrıldık ama bunu yine dert etmedim çünkü umrumda değil. Kendim gibi daha önceden yapmış insanlar tercihimdi ya da bekarete önem vermeyen insanla hayatımı birleştirmeyi düşündüm hep. Karşıma bekarete önem verenler çıktı yoksaydim ama biri hariç . Gerçekten ben şuan pişman oldum onu tanıdıktan sonra. Her yönüyle çok iyi saygılı ahlaklı sadık yakışıklı ve çok sevdim de engel olamadım kendimi ondan uzak tutamadım ama o da bakirelige önem veriyor. Anlatırsam beni istemeyecek biliyorum hem de günahımı bilsin istemiyorum. Benim ne yapmam lazım diktirmeyi düşündüm ya da hiçbir şey yapmayip demeyip ilk gecemiz de benim zar esnek demeyi de düşündüm ama inanır mı başıma kakar mı bunu kestiremiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl verin

Dürüst olun

Bu sebepten gidecekse gitsin. Ben yalan sevmem. Günahın sevabın değil olay. Dürüstlük çok önemli. bi kere yalan söyleyen hep söyler. Ve ben affedebilenlerden değilim .. bence söyle.. hata da olsa sen yaptın ki bence hata değil. Önceden değildi şimdi de olmamalı. Söyle. Ve zaman tanı.. her bı tarz sexi yaşayıp aman kızlığım orda duruyo ben hiç bişey görmedim yapmadimcilar da var... Oylesi daha kotu kıyas yapacaksak . Erkeklerin hiç biseyi belli olmuyor zaten.. amann. Yalana başvurma da....

Yalan söylerseniz elbet doğru bi şekilde ortaya çıkar. Yani bana kalırsa doğruyu söyleyin

Bakireliğe önem veren bu çok iyi, saygılı, ahlaklı, sadık ve yakışıklı adamın kendi bakir mi?
Değil. Ben buna takilmiyorum kendisi için önemli açıklaması da su ben kimsenin günahına girmedim yaşamamış bı kızla yapmadım para karşılığı yaptım onda da pişman oldum tövbe ettim bu yüzden kendin de hak görüyor normalde böyle biriyle işim olmaz ama tanıdım gördüm bı bu yönü kötü adamın bu konu dışında her şey de anlasabiliyoruz sevgi deseniz var bunu bekarete önem vermeyen erkeklerde bulamadım kaybetmek istememin sebebi ve çare aramamin sebebi bu zaten

Yalan söylerseniz elbet doğru bi şekilde ortaya çıkar. Yani bana kalırsa doğruyu söyleyin
Doğruyu söyledim diyelim ve terkedildim yarin Ali Veli çıktı onlara söyledim terkedildim bu nereye kadar devam edebilir ve hayatımda yer etmeyecek insan bu durumumu niye bilsin bana deseydi bekaret önemli değil ben anlatırdım zaten cekinemzdim .

Ne bulamadın diğer erkeklerde cidden?
Parayla birileriyle birlikte olması daha mide bulandırıcı değil mi? Tövbe etmişmiş. Sizde bu iki yüzlü adamı öve öve bitirememişsiniz. Kandırılmayı sonuna kadar hakediyor. Bulun bir çaresini bırakmayın peşini mümkünse.

Hiçbir şey demesem yalan ya da doğru ilk gece bu durumla hesaplassam ve esnek desem yalan değil sonuç olarak kan vs gelmedi . Esnekse anca doğumla yırtılır diye duydum önceden doktora gidip bu esnek zarı ogrenirsem hiçbir şey soylememeyi dusundum

önce bi dr a gidin muayene olun bence çünkü ilk ilişkiye girdiğinizde kan falan gelmemiş belki de gerçekten elastiktir zarınız.
bu durumda bişiy anlatmanıza gerek kalmaz.
erkekler önce sorun etmem der ama evlendikten sonra başa kakmalar başlar...

Ben bu tarz bir meselenin açık açık konuşulmasına bile karşıyım.yapacak zaman geldiği zaman yaparsın.kimse de daha önceden yaptın mı, kaç kişi oldu tarzı şeyler sormamalı.çok seviyesizce geliyor bana.bu tarz bir soru soracak, arkasına düşecek biri zaten sizin anlattığınız kadar iyi özelliklere sahip değildir.hayatıma giren en kaliteli erkekler bu konunun yakınından bile geçmemiştir.bence normali de bu.çok ergence şeyler bunlar.

parayla o isi yapacak kadar alcalmis biriyle evlenmezdim. Parayla yapmak bana cok asagilik ve igrenc geliyor

Para karşılığı yapacak kadar sünepe biriyle birlikte ve bu durumu dert ediyor.bu tarz bir şey yapan ve utanmadan itiraf edebilen bir adamla bir daha iletişim kurmam.hatta kafede falansak da o an bırakıp giderim.inanılmaz seviyesizce geliyor bama bu durum.aldatmış olsa bu kadar tepkimi çekmez.

Siz de para karşılığı yapmış olsanız sorun yok mu yani?

Erkek olmak ne rahat cidden. Sen gidip para karşılığı kadınlarla birlikte olacaksın, bu kadar alcalacaksin. Sonra tövbe ettim deyip zar derdine düşeceksin. Bu iki yüzlü tavri rahat rahat söyleyeceksin çünkü bu iğrençliği öğrenince arkasına bakmadan gitmek yerine ay ne yapsam da beni terk etmese diye düşünen sizin gibi kadınlar var. Sırf bu yüzden de azalmayacaklar. Tebrikler cidden.

boyle bir erkege kibar saygili gibi sifatlar yakistiriyor bi de. aynisini kadinlar yapsa direk o.pu olur adi ama

Doğruyu söyledim diyelim ve terkedildim yarin Ali Veli çıktı onlara söyledim terkedildim bu nereye kadar devam edebilir
E o zaman sevişmeyecektiniz. Bu yüzden terk edecek adamları bu kadar takacaktınız madem ona göre bir hayat sürseydiniz?

Herkes kendine yakışanı yapıyor. Para karşılığı seks yapıp evleneceği kadında zar arayan bir çomara da sizin gibisi müstahak zaten. O yalanı söyleyin.

Siz kimin günahına girdiniz de kendinizi suçlu addediyorsunuz peki? Ya da neden kendinizi günahına girilen biri olarak kabul edip küçük düşürüyorsunuz? Ne uğruna? Her şeyi kendine hak size yasak gören bir zar beyinli keko için boyun bükmeye değmez. Bi de parayla yapmış. Kadına ulaşabileceği tek yol ödeme yapmak. Tiksindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…