Kızlık zari

Yani sormadı değil ağzınızı aradı gerçekten kendinize bunu laik görmeyin . Lütfen o da birliktelik yaşamış sizin neden zarınızı önemsiyorki ?
Ne yapabileceğini kestirsem çok anlayışsız biri değil bazısı gerçekten at gözlüğü vardirr ama bu daha anlatilinca izah edince kabullenen bir tip ama bu konuda nasıl olur bilemiyorum

Sonuçta birbirinizin dengisiniz.Sende tövbe ettim de kalkıp sana laf söylemeye hakkı yok Ayşe veya Fatma yapmış mı yapmış eee ?
Tabi hakkı yok ama türk erkeklerin genelini biliyoruz maalesef üstüne seni suçlu cikairlar yapmadıkları kalmaz ben zaten geneli dışında yüzdelik dilimde olan erkekle olmak istedim ama sınavım mı nedir Allah böylesini uygun gördü ve gerçekten sinaniyorum

Tövbe etti mi bunun doğruluğundan da emin değil ki kadın. Hayatında bir kere yapmışmış. Fırsat bulsa tekrar niye yapmasın ki?

Ne yapabileceğini kestirsem çok anlayışsız biri değil bazısı gerçekten at gözlüğü vardirr ama bu daha anlatilinca izah edince kabullenen bir tip ama bu konuda nasıl olur bilemiyorum
Söyleyin ozaman . Biriyle seviltiğinizi onun tabiriylr töbe ettiğinizi söyleyin . Bakın nr yapacak . Gidip kadın doktoruna zarınızı kontrol ettirmek nedir allah aşkına siz değerlisiniz siz olduğunuz için değerlisiniz . Biriylr sevişek sizin değerinizden birşey kaybettirmez .

Taviz vermeyin. Sizden aşağı kalır yanı yok.Bence ilişkiniz çok ilerlemeden durumu anlatın işine gelirse devam eder zaten He gelmezse keyfi bilir

Dışardan bakılınca tabi sizin yorumlarınız önemli benim için. Bu benim için önemli diyen bı erkeğe bunu anlatmak mantıklı gelmiyor bana da .
Taviz vermeyin. Sizden aşağı kalır yanı yok.Bence ilişkiniz çok ilerlemeden durumu anlatın işine gelirse devam eder zaten He gelmezse keyfi bilir
İlişkimiz bir yıl oldu desem bunca zmaan niye demedin diyebilir ama ilk etapta da tanımadığım birine böyle bı konu da anlatılmaz ki .

Ben çok görmüyorum türk erkeklerinin geneli böyle ama içlerinden birini sevebilecegimi dusunmedim dediğim gibi böyle atarlı giderli asla olmaz gibi aslan edasinda demedi normal bı ses tonuyla ama benimmicin önemli dedi o yüzden ikikemdeyim. Aslan kesilse umudum olmazdi ya diktirir ya bitirrirdim ama böyle olunca acaba demeyeyim diktirmeyeyim noluyosa olsun kafasına girdim

Biliyorum zar benim zerre umrumda değil kan gelse de gelmese de ben benim . Ama bunu toplum ve erkekler anlamıyor işte . Dediğim gibi böyle adamları çok eledim ben ama bunda kaldım Allah her şeyini benim istediğim gibi yaratmista inadına o bekaret kafa yapsini bana sınav olsun diye koymuş gibi biri ben bu yuzdne buna taktım. Ama zarın durumunu kendim için öğrenmek istiyorum

Sen bilirsin .. kendi kararın saygı duyarım Umsrım herşey istediğin gibi olur

Ben öyle kadınlardan değilim bu kafadski erkekleri çokta eledim ama başa gelmeden bilinmiyor maalesef ben de böyle derdim ama Allah tam istediğim gibi birini çıkardı karşıma her şeyiyle ama bu konudaki kafa yapisi da var ee şimdi ben napim . Bu konu da hoşgörüsü olan erkekleri de ben sevemdim içim almadı yani her şey bı bütün işte insanın elinde olan bir şey degil

Onun tabi normal değil ama evlilik yoluna giricez gibi böyle de bı durum var baştan yapabilseydim ayrilirdim üstünden vakit geçti etti ne yapacagimi gerçekten bilemiyorum

Ne yapmak gerek pekii

O düşünce de kadınlardansınız ne farkınız bar sonuç olarak?
Ben para karşılığı kadınlarla birlikte oldum ama sevgilimle olmadım diye iyi birşey yapmış gibi açıklama yapacak sığlıkta birini kaybetmemek için onu nasıl kandırırım planları yapıyorsunuz.

Peki ne yapmam gerek ? Diyelim söyledim sorun etmedi ilerde başıma kakar mı sindiremezse vs

Eğer o kadar düzgün bir adam ise buna takmaz zaten anlatırım. O kadar düzgün olmayanın da hayatımda işi olmaz. Cahil düşüncesi bunlar, akıllı adamlarda sık göremezsiniz.

Söylemezsen de adamı kandırmazsın bu arada. Her şeye okey ama o iş olmasın diyorsa. Ne kadar okey mesela anal, oral, kanamasız penetrasyon?

Açık kapı bırakmış kan çıksın yeter der gibi ama zaten çıkmayacaktı çıkmak da zorunda değildi. İlişkilerin kesin ayrımı olmaz bu adamın sizden talep ettiği şeyi yapmamış hatta yapamayacak da sayılabilirsiniz.

Anlatmazsanız haklı olacağınız ikinci nokta ise şu ana kadar bu adama bakireyim falan dememişsiniz. Adam da size soramamış. Onun için önemli olduğunu bilmek onun fikridir. Sizden talep edip etmediğini göstermiyor. Bunu önemli bulup olsa iyi olur gibi derken olmamasını da sıkıntı etmiyor olabilir. Bakirlik sonuçta sizin için önemli değil. Hiçbir şey söylemek zorunda da değilsiniz. Niye söylemedin dese sormadın derdim. İzah vermek zorunda mıydım?

Bakireliğe önem vermek nedir ya ? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Sizi seks yaptığınız için ki bu çok doğal bir şey. Sizi Suçlu hissettirecekse ve yalan söylemenize sebebiyet verecekse niye o adamla beraber olmak istiyorsunuz. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin. Cahiliye döneminden kalma fikirleri olan adamlardan uzak durun. Kendisi eskortla beraber olmuş hastalık bile kapmıştır belki. Sizi seven olduğunuz gibi kabul etmeli . Bir zara göre kadına değer biçen cahiliye döneminden kalma bir adamı direkt şutlamanız gerekirken , başlık açmışsınız birde. Bu tür adamlar için emek vermeye bile değmez.

1 yıldır siz bir şey yaşamıyor musunuz? Bu başlarda konuşulması gerekir

Bakirelik zardan mi ibaret sadece ?
Bakirelik kadina özgü bir sorun mu sadece ?
Bakireligi dert eden daha neleri dert eder aklınız şaşar, yol yakinken bulaşmayın hayatiniza kendi halinizde devam edin derim çünkü şimdiden yanlış kararlar vermeye düşünmeye başlamışsınız bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…