Kızlık zari

Bu konu çok hassas bir konu . Kendini bilmez bazı eski erkek arkadaşlarımdan BAKİREMİSİN sorusu çok geldi .iğrenç bir duygu bu sorula karşılaşmak . Kendimi çok değersiz hissettiriyordu ( bakireydim ) evet ama bundan onlara neydi ? Neden bunu önemsiyolardı ? Hiç anlaamlandıramıyordum , ya beni ben olduğum için değilde ince bir zarmıydı sevdikleri ? Sonra eşimle tanıştım . Gelmiş geçirmiş kendini bilen bi adamdır , 32 yaşındaydı tanıştığımda . Aynı yastığa baş koyduğumuzda öğrendi benim daha önce birliktelik yaşamadığımı . Sordum neden böyle bişeyi sormadın önemli değilmi dedim merak ettim çünki daha öncesinde hep bu alçakca soruyla karşılaştığımdan normali o sandım . Eşimde ben seni seviyorum ne önemi varki , hadi diyelimki birlikteliklerin oldu napıyım sevgimden mi vazgeçiyim veya seni öyle olduğun içinmi seveyim dedi . Yani bunu anlatmamdaki sebep sizi siz olduğunuz için sevsn . Sizin ince zarınıza akıcak iki damla kana önem veren insanlardan uzak durun .

ağır olmuş biraz karşımızdaki kadın için . İçeriden durumlar dışarıdan gözlemlendiği gibi bazen gözlemlenmiyor mağlesef . Belki bi girdap a düştü . Belki aşık oldu sanıyor, belki kaybetme duygusu . Bilemeyizki

Senin niki i ağır yargıç makinası koymalısın

Ben kendime takmıyorum yani bazı kız vardır karalar bağlar kızlığım gitti ben mahfoldum bittim gibi ben öyle değilim ben sevdiğim adam buna taktığı için taktım böyle bı adam neden önemli diyosunuz ama benim çoğu kriterimden geçti hatta hepsinden sadece bu bana engel kaldı her şeyiyle tam olup bı bu yönü böyle olan birinden vazgecersem pişman olurmuyumu çok düşünüyorum

İlgi sevgi değer muhabbet bulamadım bunda buldum bu da böyle çıktı . Ben zaten bu kafadaki erkeklere acimadim hayır dedim ama bunda takildiysam gerçekten ben de bı şeyleri oturtmus ve bu yüzden çare aradim

İyidr tatlım bu konu senin düşündüğün gibi hafife alınacak bi konu değilki bugün zarına kafayı takar , yarın etek boyuna sonraki gün dekoltene bu zincirleme böyle gider . Ayrıca kendiside gitmiş parayla birlikte olmuş ee geriye ala biliyormu alamıyor . sen en azından sevip sevişmissin o uçkuruna sahip çıkamamış birde para ödemiş . Sence hangisi daha normal.

3 ihtimalli.
1. İhtimal zara takılan adama doğruyu söyleyeceksin ilişki bitecek
2. İhtimal ilişki bitmeyecek ama herif barzoya bağlayacak yarın bir gün kafana kakacak
3. İhtimal diktireceksin söylemeyeceksin.

Yalan kötü evet. Ama zar zar diye ağlayan adam da kandırılsın ya görsün zarın kaç bucak olduğunu.

Ha bunlara gerek var mı? Yok. Sizi bir zarla değerlendirmeyecek bi erkekle hayatınızı birleştirmek daha hoş değil mi? Hadi adam bakir olur, en azından tercihi bu yönde diyebilirdim. Ama yemediği nane kalmamış kişinin de bakire kadın araması iğrençliğin daniskası. Tövbe etmişmişmiş paşam. He bende ettim de.

Ben de böyle yapmayı düşünüyorum büyük ihtimal esnek bunu doktordan duysrsam zaten sıkıntı kalmayacak benim için illa kan görsün niyetinde değilim

Bence hafif bile, ne demişim ki? Dangalağın tekini övmüş de övmüş. Tam tencere kapak işte. Öyle adama böyle kadın. Ben bu konuda hep dürüst olunmasından ve kesinlikle taviz verilmemesinden yanayım ama böyle bir adam hak etmiyor zaten dürüstlüğü.

Bu adam hak etmiyor evet zira parayla gitmiş birine istediğini yaşamış töbe ettim bu hanımefendide hala zar önemsemesinde adam kendide birliktelik yaşamamış olsa bi nebze anlıycamda kendine edindiği derdi bende çözemedim .

Bu zaten ilk ge
parayla o isi yapacak kadar alcalmis biriyle evlenmezdim. Parayla yapmak bana cok asagilik ve igrenc geliyor
Bu zaten ilk gençlik zmaanlarinda olmuş ve bu durumdan pişman o bana anlattı ben de sütten cikmis değilim diyo ama bekaret onemli de dedi tamam eli erkek eline değmemiş kız tabi bulamam ama o işi de en azından yapmamış birini isterim dedi ben para vererek yaptım sevgilimle bile yapmadım istemedim de dedi

Haklısınız bana da alenen sormadı zaten bakire misin diye sadece benim için önemli dedi ben de cevap vermedim hicbi şey demedim

Keşke sevdiği insanla yapsaymış. Açıklama fiyasko resmen tramer kaydı olmasın da bel altı lokal boyaya tavım der gibi. Valla tiksindim.

Haklısınız bana da alenen sormadı zaten bakire misin diye sadece benim için önemli dedi ben de cevap vermedim hicbi şey demedim
Yani sormadı değil ağzınızı aradı gerçekten kendinize bunu laik görmeyin . Lütfen o da birliktelik yaşamış sizin neden zarınızı önemsiyorki ?

Sütten çıkmış ak kaşık değilim bu konu da dedi ama bekaret önemli dedi. Bakire olmazsa şöyle olur böyle olur asarim keserim gibi laflar duymadım asla olmaz gibi Egeli cümlelerde duymadım. Belki öğrense çok üstünde de durmayabilir belki aslanda kesilebilir ben çözemedim

tamam eli erkek eline değmemiş kız tabi bulamam ama o işi de en azından yapmamış birini isterim dedi
Adamda kan fetişi var herhalde. Erkek eli değmemiş kız istese neyse de, “bir şeyler yaşasa da olur yeter ki tam birleşme olmasın” kafasında. Buna siz de değil, anal seks yapıp yapıp bakireyim diye gezenler müstahak.

Yav he he tamam tamam diyemedin mi? Puri pak sanki istiyormus minnos. Koy tekmeyi ya buna egoya bak haspamda

Bu tipler hep aynıdır erkekler ya ellerinin kiri görürler . Keşke sevdiği kadınla sevişseymiş daha onurlu bi davranış . Gidip para verip heves almak çok iğrenç . Bi öncesindede yazdım bugün bekaret öenmli der sonra etek boyun’a karışır sonra dekoltene sonra sen kadınsın onu yapamazsın bunu yapamadsınlar gelir , kısıtlanmaya başlarsın hayat kaliten düşer . Dikakt et kendini değersizleştirme . Veya seninle devam eder birlikte olur sonra başına kalkar . Bu tipler ezber bozmaz .

Sonuçta birbirinizin dengisiniz.Sende tövbe ettim de kalkıp sana laf söylemeye hakkı yok Ayşe veya Fatma yapmış mı yapmış eee ?

ben de tovbe ettım de :) ıyyy.. kafaya bak. pırıl pırıl. el deymemıs olmasa da olur azcık el deymıs tam deymıcek dokunuyo gıbı yapcak cekcek .. salak bu ya o zar dursun da naparsa yapsın. demın dedıgım butun guzellıklerı gerı alıyorum:) hıc sevmedım ben bu cocugu. namusu dırek kadına yukleyenlerden bak bu dıyım sana. sımdı sen eveeet baskasıyla birlikte oldum ama 1 dersen o ne dıycek bılıyo musun 5 olmadıgı ne bellı? nerden anlıycam ya 10 sa yanı soylencek bırı degılmıs.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…