- 2 Aralık 2020
- 115
- 299
Yoo, zar kafalı bir adami daha elemiş oldu. Herkesin kriteri oluyor kimi zengin ister kimi bakir kimi bakire. Uymuyorsa ayrılırsın olur biter. Boyle keko erkeklerle evlenince dunyanin en mutlu kadini yapacak sanki.Bence o hıyar ayrıldı kızcağızdan. Yoksa buraya yazardı. Ben diyorum arkadaşlar, adamlar dürüstlük falan haketmiyor. Bu konuda kandırılmaları mübah.
Evlendikten sonra karışıyorlar bence. Peş peşe geliyor. Ev islerine sorumluluk almama, arkadaslarla mesafe, es ailesine ezdirme boyle uzar gider. Gercekten tipik turk erkegiyle evlilik falan olmazZihniyet tam öyle değil aslında ya. Maalesef kültürel bir takıntı çoğunda. Bakirelikle giyim kuşama müdahale etmek çok başka şeyler. Hayatında bir defa bakire kız görecek o fırsatı kaçırmamanın uyanıkça bir yolu sadece. Külliyen salaklık.
Hakettikleri bir şeyi istemiyorlar ki, kendileri istediği gibi yatıp kalkıyor hatta öyle yoksunluk çekiyorlar ki parayla yapıyorlar ama kadın yapmayacak, sebep? Kriterini sevsinler. Hepsine yatacak kadar bakire kalmayacağından yakında bekar kalacaklarYoo, zar kafalı bir adami daha elemiş oldu. Herkesin kriteri oluyor kimi zengin ister kimi bakir kimi bakire. Uymuyorsa ayrılırsın olur biter. Boyle keko erkeklerle evlenince dunyanin en mutlu kadini yapacak sanki.
Hepsi öyle değil ama orana vursan %50 haklısınY
Evlendikten sonra karışıyorlar bence. Peş peşe geliyor. Ev islerine sorumluluk almama, arkadaslarla mesafe, es ailesine ezdirme boyle uzar gider. Gercekten tipik turk erkegiyle evlilik falan olmaz
Cidden kendini yetiştirmiş,eğitimli, saygılı zar zar diye gezmeyen erkekler var tabii ki. Ama bu forumda falan gordukce erkeklere sinir oluyorum bazen, kadınlara dünyayı dar ediyorlar bir çogu da ayrılamıyor maalesef. Umarım yıllar sonra kalmaz böyle tipler.Hakettikleri bir şeyi istemiyorlar ki, kendileri istediği gibi yatıp kalkıyor hatta öyle yoksunluk çekiyorlar ki parayla yapıyorlar ama kadın yapmayacak, sebep? Kriterini sevsinler. Hepsine yatacak kadar bakire kalmayacağından yakında bekar kalacaklargeri zekalı işte, sırf bu yüzden teptiği kadın belki hayatını cennete çevirecekti, ne kaybettiğini asla bilmeyecek. İnşallah karşılaşacağı bakire yatakta onu asla mutlu etmez.
Hatta arttırıyorum, evliliğinin hiçbir köşesinde huzur görmesin de kafasını duvarlara vursun
Hepsi öyle değil ama orana vursan %50 haklısın