- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
Özür dilesem bile mi ?İtinayla garantili kopartacaktır merak etme
Merhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
Özür dilesem bile mi ?
Ufff şu kızlık zarı mevzusuda beni baydi artik yahu güzel kardesim madem yaptın yok beni bırakır yok bilmemne evet birakabilir birlikte oldunda malimi oldun yani yok diktircem falan sakin böyle bişi yapma sen istedin ve oldu kızlık zarı namus objesi değil ahlaki olarak çok yanlış senin kimseyi kandirmaya hakkın yok evlenicegin adama anlatirsin olur biterMerhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
%90 birazdan banlanacak konu sahibi. Neden? bilemiyoruz. Ama uzun zamandır kk üyeleri olarak öğrendik ki, burda fake çok konu açılıyor.Hatayı insan yapar ki kimi toplumlar için bu hata bile değil
Hata etmiş kendince ve pişman bizden yardım istiyor
Bu onunla dalga geçme hakkını verir mi bize?
Aklini kullanacak o zaman.Niye böyle dalga geçiyorsunuz bu aslında büyük bir problem yaşayan için
Belki sizden çok daha uzun zamandır buradayım konuların fake olabilme ihtimalini hesaplıyorum%90 birazdan banlanacak konu sahibi. Neden? bilemiyoruz. Ama uzun zamandır kk üyeleri olarak öğrendik ki, burda fake çok konu açılıyor.
Geçmişimde silikon ameliyatı konum var. O bölümde uzun süre takıldığım için biliyorum. Erkek üyeler fink atıyo burlarda farkında bile değilsiniz.
Erkek seni düşünsün diye bekleme,sen kendini düşün.Merhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
ya evet bence de ben de anlamıyorum. madem yapacak kadar umursamıyor o zaman yaptıktan sonra neden buraya gelip söyleniyorlar. tamam belki bir an ama bu kadar kafaya takıp buyutulecek bir sey degil ki. hani madem takan biri muhafazakar biri o zaman nasıl cesaret ediyor. gayet rahat birlikte olabilecek biriyse o zaman niye takıyor. kafamda deli sorular.Aklini kullanacak o zaman.
Madem bunu kafaya takan biri,
Bariz ki ailesi de tutucu,
O zaman niyeti vs belli olmayan adamla ne diye birlikte oluyor?
Olduktan sonra gayet sahtekar bi bicimde "ileride nasil diktirebilirim" tarzi soru soruyor.
Bu ileride karsisina cikacak insana ihanettir. Yalandir.
Madem yapmak istedi, ona lafimiz yok zaten; sonuclarina katlanacaksa yapmaliydi.
Katlanmayacaksa derdi neydi anlamadim.
Sonra da boyle dalga konusu olur maalesef.
Ya erkek yapınca milli oluyor gurur duyuyor orada burada onurla gururla anlatıyorAklini kullanacak o zaman.
Madem bunu kafaya takan biri,
Bariz ki ailesi de tutucu,
O zaman niyeti vs belli olmayan adamla ne diye birlikte oluyor?
Olduktan sonra gayet sahtekar bi bicimde "ileride nasil diktirebilirim" tarzi soru soruyor.
Bu ileride karsisina cikacak insana ihanettir. Yalandir.
Madem yapmak istedi, ona lafimiz yok zaten; sonuclarina katlanacaksa yapmaliydi.
Katlanmayacaksa derdi neydi anlamadim.
Sonra da boyle dalga konusu olur maalesef.
ya evet bence de ben de anlamıyorum. madem yapacak kadar umursamıyor o zaman yaptıktan sonra neden buraya gelip söyleniyorlar. tamam belki bir an ama bu kadar kafaya takıp buyutulecek bir sey degil ki. hani madem takan biri muhafazakar biri o zaman nasıl cesaret ediyor. gayet rahat birlikte olabilecek biriyse o zaman niye takıyor. kafamda deli sorular.
bence herkes sevgilisiyle sevissin boylece kızlık zarı problemi kalmaz en azından bizim cocuklarımız aynı sıkıntıyı cekmesin.
ayrıca diktirmek kadar saçma br sey daha duymadım, resmen yalanın en kuyruklusu yani. ileride kocası da biriyle yatar bir sey yapmadım der o zaman aynı sey.