cok dogru soyledın arkadasım.. ıkı damla kanın hesabını edecek erkekle senın ne ısın var.. bakıre olupta bın kısıyle ılıskıye gırmeden neler yasayanlar var onlarmı utansın sen mi? ben boyle bır sey yuzunden terk edecek erkege adam demem! anlıyorum asıl kendı kendne karsı sucluluk duyuyorsn en azndan ne oldugunu bılmek ıstyrsn gıt bır doktora canım ıcın rahatlasın,olmussa da oldu madem telefonlarda cok sevıyorum dıyor gostersn sevgısını .. ne gunlere kaldık yaa hala anne babalarımzn cagında yasıyoruz üzücü gercektenzarına bir şey olmadığına eminim..adet öncesi diosun çünkü..bazen bendede olur adet öncesi ilişkide...
sen ona sordun mu bakirmisin diye peki? acaba o kaçilişki yaşamış,tek sorun onlarda yırtılacak bir zar olmaması değil mi? oh ne ala memleket. kızlar kendini onlara ezik büzük ben bakireyim diye namuslu göstermeye çalışarak onlara en büyük kozu veriyor bence..adam 1-0 galiop başlıyor bu konuda..onu soran araştıran kınayan yok nasılsa..hey yavrum bee....nasıl bir anlayıştır bu..
cok dogru soyledın arkadasım.. ıkı damla kanın hesabını edecek erkekle senın ne ısın var.. bakıre olupta bın kısıyle ılıskıye gırmeden neler yasayanlar var onlarmı utansın sen mi? ben boyle bır sey yuzunden terk edecek erkege adam demem! anlıyorum asıl kendı kendne karsı sucluluk duyuyorsn en azndan ne oldugunu bılmek ıstyrsn gıt bır doktora canım ıcın rahatlasın,olmussa da oldu madem telefonlarda cok sevıyorum dıyor gostersn sevgısını .. ne gunlere kaldık yaa hala anne babalarımzn cagında yasıyoruz üzücü gercekten
benimde eşimle ilk gece tam birleşme yaşadık ama kanama olmadı.ama sonraki ilşkimizde inanılmaz bir kan geldi.esnek olabilyo yani.[/
evet öyle olabiliyor.cünkü zarı yırtmak kolay da degil okaadar hele ilk gecenin tedirginligi üstünüzde ise.eşiniz dogru davranmıs kan beklememiş sabretmiş ve görmüş.erkeklere de düşen cok görev var arkadaslar tek bayanlara düşmüyor onlarda inanılmaz kasılıyorlar büyük görev aslında onların..
ya herkesin kendi düsüncesi bilemem ama kasmamak lazim bozulacak diye, vede bozulacagini bildigin seyleri yaptiktan sonrada acaba bozuldumu dememek lazim zaten biliyosundur hissediyosundur ne olup olmadigini insan kendini bilmezmi??
o zaman nie soruosun acaba bozuldumu, kan geldi acaba duruomu yinede?? o sey oraya girerde bozulmazmi??? senden bi parca olarak bozulmasa bile, dinen sen bozuldun. . evlenmeden haram anla bunu. . günah. . hemde cok büyük bi günah. . ben burda cok bilmislik yapmak istemiyorum ama herkesin hayati die birsey yok tek birsey var ister tr de ol ister padisah kizi ol ister oo.ppu ol ister ne olursan ol tek birsey var oda yaptigin sey kim olursan ol günah. . önce kendi canin acir, sora yaptigin yer acir ama can acisi gecmez insanda hata yaptim acisi gecmez. . naptiysan tövbe et cünki hersey insanin kendi elinde naparsan ellerinle yaparsin bi baskasi gel seni zorla yapiim demez. . bunuda aklinda cikarma. .
mrb.. benm de şöyle bi sorunum var. sözlümle birlikte olduk. hiç bi şekilde kanama olmadı.
jinekolog a gittim muayene etti ve esnek oldnu söyledi. anca doğumda bozulurmuş.
bu tip evlilik dışı yaşanan ilişkilere aşırı derece karşı biriyim ama bazen insan istemeden başına öyle şeyler geliyor ki.. ne olursa olsun bunun bana bi ceza oldnu düşünüyorum.
şimdi çok önemli bi sorunumuz var. bu devir olmasına ramen ailesinde çarşaf adeti var ve ne yapacağımızı bilmiyorum. sözlümle kendi aramızdaki sorunu aştık ama şimdi aileler..
sözlüm bana karşı aşırı anlayışlıydı ben de onun için bişey yapmak istiyorum.
ailesi anlamasın diye laboratuardan herhangi bi kanı alıcam (biyolog'um ben)
bu kanın miktarı ne kadardır ve damardan alınan kanla rengi aynı mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?