• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari ve Hymenoplasti

o ayıbı yaratmakta yaratmamakta kızların elınde eger her hangı bır sekıde ısteyerek vede ıstemeyerk bısı yapılmadıktan sonra..

neden takıntı yapıosunuzkı bu kadar ?hemde evelenmeden once o eskıdendı arkadslar doktorlar sımdı herseyı bıllar

arkadaslar,yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum..Bu konuda suanda Dr a gitmeme karari aldim..Bir suredir yorumlarinizi dusuncelerinizi okuyorum ancak yogun is temposundan yazmaya yeni firsatim oldu..okuduklarimdan da bakireligimin bozulmadigi yonunde dusunuyorum artik..mesela Bir arkadasin yorumunda dedigi gibi" Bu cok kolay bir sey olsaydi ilk gece korkusu" olmazdi..evli arkadaslarimdan da ogrendigim kadariyla ne kadar hazir olursan ol iliski oncesi mutlaka kanama oldugu yonunde seyler soylediler..Herkesin yapisi farkli olmasina ragmen..yada bir kac iliskide de kanamanin devam ettigi yonunde seylerde okudum..suanda erkek arkadasimin gercekten beni kaybetme korkusu yasadigi ve sevdigini dusunuyorum..Bu konuda da tutucu biri degil.Gecmiste yasadiklarim artik gecmiste kalsin Bende ona sıkı sıkı sarılayım istiyorum..zemuszemus insanin bekareti bir damla kanda olmamali bence..Bu konunun toplumda bu kadar onem verilmesinin de internetten bakildiginda sanki hemen bozuluverecek bir sey oldugunu dusunmemize neden olan yazilar ve metinler okumamiz..Dogrulugu tartisilir yani..yoksa kolay olsa; Hepimiz cocukken bisiklete bindik,bisikletten dustuk,kaydiraktan atladik,havuza denize atlayarak hoplayarak zıplayarak girdik...Bozulsa bozulurdu..fisfisfis Buradan arkadaslara tavsiyem kesinlikle guven duymadiklari biriyle boyle bir sey yasamasinlar..ve Bu konuyu acikca konusmaktan hicbir zaman cekinmesinler..zaman herseyin ilacı...

yahu şimdi okuyunca aklıma geldi neden bende kanama olmadıydı ki?
benim şahsen ilk ilişkimde kanama felan olmadı, ben zarsız mı dünyaya geldim aceba :uhm:
aman bu devirde daha bu kızlık denen şeyi takan kaldı mı yahu :bbo:

önemli olan bacak arasındaki zar değil, o yırtılmış yırtılmamış ne fark ederki?
bisikletten, kazadan, tecavüzden dolayı zarlarını kaybedenler ne olacak peki!?
önemli olan ruhunuzdaki zar patlak olmasın yerimseniben

bacak arasındakini diktirebilir ve milleti yanıltabilirsiniz ama ruhunuzdaki patlak zar dikilemez a.s

beni, zarım için seven veya onun için terk eden bir erkek buyursun etsin, zaten öyle biri işime yaramaz :dilcikar:

dipnot: ha bu arada gelmişsin 26 yaşına , yani elbette bir şeyler yaşayacaksın,
diyelim ki 36 yaşına kadar evlenmedin hiç ilişki yaşamayackmısın bir daha yani?;)

Son düzenleme:
a arkadaslar siz neden bahsediyorsunuz böyle ya namus elbetteki kızlık zarı değil öyle olsaydı erkekler namussuz olurlardı onlara gelince erkeklik gruru bize gelinçe namus yok öyle sey allahu teala kadın içinde erkek içinde helal dısına çıkmayı yasaklamıs allahım bakireligini esine vereni cennetle müjdelemis ve bunun dısında haramların hepsi yasaklanmıs namus kızlık zarının patlak olması degil namus harama el uzatmaktır nikahın dısında yapmaktır kaza geçirince patladı ozaman namussuzmu oluyon namus erkegin kadına nikahsız el uzatmasıdır kadınında nikahsız erkege el uzatmasıdır lütfen namusu saptırmayın

Madem bu kadar kıymetli zarınız madem bu konuda hassassınız neden cinselliği yaşamak için bi şekilde adım atıyorsunuz?
Ha yap et zar yerinde olsun ama sen her haltı ye sorun olmuyor, Zar gidince sorun oluyor etekler tutuşuveriyor bir anda... Ne yaparım karşımdaki erkeğe ne derim derdine düşüyorsunuz...
Arkasında duramıcağınız şeyleri yapmıcaksınız o zaman aklınız nerde bilmiyorum yaşınızda öyle küçükte değil ki..
Bende bunu anlamıyorum...

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

Madem bu kadar kıymetli zarınız madem bu konuda hassassınız neden cinselliği yaşamak için bi şekilde adım atıyorsunuz?
Ha yap et zar yerinde olsun ama sen her haltı ye sorun olmuyor, Zar gidince sorun oluyor etekler tutuşuveriyor bir anda... Ne yaparım karşımdaki erkeğe ne derim derdine düşüyorsunuz...
Arkasında duramıcağınız şeyleri yapmıcaksınız o zaman aklınız nerde bilmiyorum yaşınızda öyle küçükte değil ki..
Bende bunu anlamıyorum...

hay ağzına saglık çok doğru dedin ya bende butür seylere çok kızıyorum madem korkucun ne yapıyon bi anlık zevk için hayatını karartıyon yapınca erkek gidiyo geriye kalanlarla sen ugrasıyon ne ğerek var güzel ğüzel evlenince namusunla yap ne erkegin oyuncagı oluyon

mrhba size basımdan gecen bı olayı anlatmak istıyorumm bana yardımcı olursanız sevinirim...10 yaslarındayken komsumuzun cocuklarıyla oyun oynuyoduk benımle aynı yasta olan kız arkdsımın abısı ben evde yanlız kalınca zorla vajinama parmağını soktu tahmınen onun yasıda 14 16 cıvarındaydı bu olay olduktan sora korkarak eve gıttım ıc camasırıma baktıgımda bir damla kadar kan vardı bir yaranın duvara surtmesi gibi suanda 23 yasındayım ozmanlar cocuktum anlamdım ama sımdı aklıma geldıkce acaba kızlıgım bozulmusmudur dıye dusunuyorum bazen geceleri uykum kacıyo bana yardımcı olursanız sevırım sızce kızlıgım bozulmusmudur???

Ya hem ilişki sonrası kan geldi diyorsun hem birşey olmuş mudur diye soruyorsun.Adı üstünde ilişki yaşanmış zarın yapısı ne olursa olsun sonucu değiştirmez.Gerçekten dediğiniz gibi ilşki yaşanmışsa üzgünüm ama olan olmuştur.Bir jinekolog muayenesi her şeyi açıklamaya yeter

mrhba size basımdan gecen bı olayı anlatmak istıyorumm bana yardımcı olursanız sevinirim...10 yaslarındayken komsumuzun cocuklarıyla oyun oynuyoduk benımle aynı yasta olan kız arkdsımın abısı ben evde yanlız kalınca zorla vajinama parmağını soktu tahmınen onun yasıda 14 16 cıvarındaydı bu olay olduktan sora korkarak eve gıttım ıc camasırıma baktıgımda bir damla kadar kan vardı bir yaranın duvara surtmesi gibi suanda 23 yasındayım ozmanlar cocuktum anlamdım ama sımdı aklıma geldıkce acaba kızlıgım bozulmusmudur dıye dusunuyorum bazen geceleri uykum kacıyo bana yardımcı olursanız sevırım sızce kızlıgım bozulmusmudur???

canım zar dediğin şey 10 yaşındaki bi çocukdada vaar sonuçta kan varsa üzgünüm ama şuanda zarın olmayabilir.yada çok fazla zedelenme olmuştur.klasik ama gerçek bişey var doktora görünmen en doğrusu :uhm:

Adet öncesi ilişkilerde bu çok doğal bir şey.Ve hemen ardından adet olmanız da bunu destekliyor.Adet kanıdır o büyük ihtimal.

Sevgili ilgin,
Kendine neden erkek arkadaşının değer biçmesini bekliyorsun?
Sen kendi gözünde değerliysen bu senin için problem olmamalı.
Sana göre bir hata yaptın ama bu yaptığın davranışın bedelini ömür boyu taşıyacak halin yok.
yerimseniben
Erkek arkadaşına illa ki cinsel hayatını dökecek halin yok. Zamana bırak derim...
Eğer ki gerçekten sorarsa şimdiden söyle durumunu. Kızlığın olsun olmasın...

bir damlayı bie gecmicek bir kandı:( suzmana kadar hic iliski yasamadım ve bı sene ıcınde evlenecem ben ne yapcam ya :(((

bunun kanın miktarı ile alakası yok , büyük ihtimalle zarınızı kaybetmişsinizdir, üzgünüm...
eğer ki o sapık 3 cm den daha derine soktuysa parmağını vajinanıza, o halde zarı kaybetmiş olmanız gerekir.
eğer evleneceğiniz kişi aşırı tutucuysa diktirmenizi tavsiye ederim...

ama şuda unutulmamalı ki her ilk ilişkiye girende kan gelmiyor, bayanların yüzde 40ından kan gelmiyormuş, araştırmalarım sonucu böyle bir bilgiye ulaştım.

ayrıca memleketteki çoğunluktaki insanların hala namusu bacak arası ile sınırlandırmasından dolayı ve bu ahlak alayışının değişmediğinden dolayı, büyük bir üzüntü duymaktayım,
umarım değişir...

hay ağzına saglık çok doğru dedin ya bende butür seylere çok kızıyorum madem korkucun ne yapıyon bi anlık zevk için hayatını karartıyon yapınca erkek gidiyo geriye kalanlarla sen ugrasıyon ne ğerek var güzel ğüzel evlenince namusunla yap ne erkegin oyuncagı oluyon

Benim için bakaret önemli değildir.Namusu bacak arasında aramayanlardanım...
Sadece her altı yeyip sonrada kızlık zarım yoksa gittimi yada işte şöyle böyle yaparken kan geldi kızlığım bozuldumu diye burda soranlara dert yananlara kızıyorum..
Bi insan bu kadar cahil olmamalı yani..
Madem bekarete önem veriyorlar o zaman yapmıcaklar birşey..
Eğer yaptılarsada burda dert yanmıcaklar yaptıklarının arkasında durucaklar..
Hayatını erkeklerin düşüncelerine göre tabularına göre şekillendirmicekler..
Onların düşüncelerine göre yaşarlarsa hayatlarını işte böyle kişilerle karşı karşıya geliriz bizde..

Back