- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem bu kadar kıymetli zarınız madem bu konuda hassassınız neden cinselliği yaşamak için bi şekilde adım atıyorsunuz?
Ha yap et zar yerinde olsun ama sen her haltı ye sorun olmuyor, Zar gidince sorun oluyor etekler tutuşuveriyor bir anda... Ne yaparım karşımdaki erkeğe ne derim derdine düşüyorsunuz...
Arkasında duramıcağınız şeyleri yapmıcaksınız o zaman aklınız nerde bilmiyorum yaşınızda öyle küçükte değil ki..
Bende bunu anlamıyorum...
mrhba size basımdan gecen bı olayı anlatmak istıyorumm bana yardımcı olursanız sevinirim...10 yaslarındayken komsumuzun cocuklarıyla oyun oynuyoduk benımle aynı yasta olan kız arkdsımın abısı ben evde yanlız kalınca zorla vajinama parmağını soktu tahmınen onun yasıda 14 16 cıvarındaydı bu olay olduktan sora korkarak eve gıttım ıc camasırıma baktıgımda bir damla kadar kan vardı bir yaranın duvara surtmesi gibi suanda 23 yasındayım ozmanlar cocuktum anlamdım ama sımdı aklıma geldıkce acaba kızlıgım bozulmusmudur dıye dusunuyorum bazen geceleri uykum kacıyo bana yardımcı olursanız sevırım sızce kızlıgım bozulmusmudur???
bir damlayı bie gecmicek bir kandı suzmana kadar hic iliski yasamadım ve bı sene ıcınde evlenecem ben ne yapcam ya ((
hay ağzına saglık çok doğru dedin ya bende butür seylere çok kızıyorum madem korkucun ne yapıyon bi anlık zevk için hayatını karartıyon yapınca erkek gidiyo geriye kalanlarla sen ugrasıyon ne ğerek var güzel ğüzel evlenince namusunla yap ne erkegin oyuncagı oluyon